<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Annoncering

Hvad er annoncørbetalt indhold?

Find mere viden om annonceformatet samt kontaktinformation på Jyllands-Postens annonceafdeling
 
CzechTourism

Kør-selv ferie i Tjekkiet

Den tjekkiske grænse ligger knap 700 kilometer fra den danske, og det gør Tjekkiet til et oplagt mål for en kør-selv ferie. En rundrejse på 8-10 dage er nok til både at opleve storslået natur, spændende kultur og historie samt nyde wellness og den lokale øl, som Tjekkiet er så kendt for.
 
Undo Forsikringsagentur

Hvorfor betale for andre, når du selv kører godt?

Med en bilforsikring baseret på, hvordan du kører, i stedet for hvem du er, vil forsikringsselskabet Undo gøre op med uretfærdige og alt for dyre forsikringspræmier. Undo har ved hjælp af en app fremstillet en køretest, der afgør prisen på bilforsikringen. Det betyder, at en pletfri kørsel giver en god pris.
 
Tysk Turist information

Bremen - Tysklands grønne by

Den nordtyske by Bremen er en grøn og cykelvenlig med stort fokus på bæredygtighed og klima. Det overraskede familien Hedegaard, da de for et par år siden besøgte byen, som de fleste forbinder med fodbold, øl og eventyr.
 
Trekantomraadet

Anders og Cecilie dyrker både familien og karrieren i Trekantområdet

Lad os bare være ærlige: Det var ikke kærligheden, der trak Anders og Cecilie Nissen til Trekantområdet i 2015. Det var jobmulighederne, beliggenheden og snusfornuften.
 
Gug Planteskole

Krukkehaverne blomstrer op

Sommeren er ved at melde sig, og nu kan vi komme i gang med at skabe grønne oaser på altanen eller på terrassen.
 
Moccamaster

Hvilken slags kaffedrikker er du?

Drikker du gerne din kaffe af papkrus med låg? Eller nyder du din espresso med fuld opmærksomhed på smag og aroma? Find din kaffetype og få inspiration til den næste kop.
 
Norlys

Vores bæredygtige liv er godt på vej

De grønne teknologier undergår i disse år store teknologiske landvindinger, der hjælper danskerne med i højere grad selv at kunne påvirke deres energiregnskab via nemme og smarte hverdagsløsninger. Der findes allerede flere intelligente løsninger, der kan hjælpe danskerne med at optimere og flytte deres energiforbrug.
 
Obton

Søg investerings-ly i solenergi

Du holder formentlig vejret i øjeblikket, når du går ind og tjekker din aktieportefølje. Er luften gået af det oppustede marked, eller fortsætter det sin himmelflugt? Usikkerheden klæber til manges aktiebeholdninger – og senest har rentestigninger skabt investor-nervøsitet. Risikojustér din samlede investeringsportefølje og overvej en markant mindre risikabel investering som solenergi: Her får du samme forventede afkast som fra aktieinvesteringer.
 
Koncenton

Moderne seniorhjem er en samfundsgavnlig og lukrativ investering

Parcelhus og egen have bliver erstattet af bofællesskab og fællesspisning, når seniorer skal vælge rammen om deres otium. Fremtidens seniorer vil fællesskabet, og det skaber stor efterspørgsel efter seniorfællesskaber. Ejendomsinvesteringsselskabet Koncenton har netop lanceret sit fjerde seniorboligprojekt, for investorerne kan også se potentialet i seniorbofællesskaberne.
 
Dansk Standard

Ny standard skal sikre det offentlige rum, hvis pandemien rammer igen

En ny standard for Facility Management skal sikre, at alle ved, hvad de skal gøre i forhold til bl.a. hygiejne og afstand, hvis vi bliver ramt af en ny pandemi eller sundhedskrise. Standarden samler de bedste erfaringer fra hele verden om, hvordan det bliver gjort trygt og sikkert at færdes på arbejdspladser og i det offentlige rum.
 
Blue Water

Verdens vanskeligste transportland

Grønland kan ikke sammenlignes med andre steder i verden, når det handler om transport og shipping. Det er et land, der giver logistikchefer verden over mange grå hår i hovedet.
 
Geberit

Kriseår? Huset RÅ har mere succes end nogensinde

God timing, en stor portion held, et par kreative idéer og viljen til at forny. Sådan lyder opskriften på den mangedobling af omsætningen, som Huset RÅ har formået at skabe det seneste år.
 
UBS

Store konsekvenser for investorer

Demografi og teknologi medfører massive ændringer for os alle i de kommende årtier. Uddannelse, sundhedspleje og forbrugerpræferencer bliver endnu mere digitale, lyder det i rapport. Samtidig kommer bæredygtighed endnu mere i fokus. Sådan kan du forberede din portefølje på fremtiden.
 
Wiz Connected

Sådan får du godt lys i hjemmet

Lys er noget af det vigtigste i hjemmet. Derfor bør lamper og lyskilder få lige så stor opmærksomhed i indretningen som møbler og andet inventar. Det mener boligstylist Trine Darré, som her giver sine tips til godt lys derhjemme.
 
HusCompagniet

Vores bedste byggeråd

Nybyggeri: Sådan bliver dit drømmehus til virkelighed Undgå, at din husdrøm bliver til et mareridt. Her er de bedste byggeråd til en god proces og et godt resultat.
 
Jyske Bank

Boligøkonom Mikkel Høegh: ”Har du et bedstemorlån?”

Har du et bedstemorlån – et lån, der for længst burde have været lagt om – eller kender du én, der har? På trods af de seneste måneders massive rentefald, er der stadigvæk mange, der har et bedstemorlån. Vi taler i hvert fald 100.000 boligejere. Der kan være en god timeløn i at få lagt det om, skriver Jyske Banks boligøkonom Mikkel Høegh i sin blog.
 
Scandinavian Park

Willkommen zurück dänen

Efter tre måneders grænselukning er grænsen mellem Tyskland og Danmark igen åben. Det vækker glæde på den anden side af grænsen, hvor danskerne har været savnet. Savnet har været gensidigt, for danskerne elsker Flensburg, da det er en by, man aldrig bliver færdig med.
 
Bank Norwegian

Spar penge, og få overblik ved at samle dine lån ét sted

Har du gæld flere forskellige steder, kan det være vanskeligt at få overblik over økonomien. Ved at samle dine lån i ét samlelån, får du bedre overblik over din økonomi, og du sparer desuden penge.
 
Jutlander Bank

Kend dit betalingskort og undgå bøvl på rejsen

En del danskere på rejse i udlandet oplever, at de ikke kan hæve kontanter eller bruge deres betalingskort, fordi de har ramt beløbsgrænsen. Løsningen er enkel, hvis du kender dine kort og har sikret dig hjemmefra.
 
Honda

24% af danskerne stresser efter job: Sådan gør du bilen til et zen-rum

Vi stresser som aldrig før, og især i trafikken mister mange besindelsen over ikke at komme hurtigt nok frem. Men hvis du aktivt vænner dit tankesæt til, at bilen er din mentale frizone, kan det have en stærkt afstressende effekt at køre til og fra arbejde.
 
GetAccept

Digitalisering stiller nye krav til salg og sælgere

Selv om både globalisering og digitalisering for længst har ændret kundernes købsproces, føler hver anden business to business-sælger sig ikke rustet til at imødekomme kravene. Nyt forskningsprojekt kortlægger hvilke salgsmetoder, der virker i praksis, og giver danske virksomheder værdifuld viden om, hvordan de kan bruge ressourcerne bedre og sælge mere.
 
Milton Huse

7 trends, der flytter ind i nye huse

Mere plads, en hyggelig alkove og en hemmelig dør er nogle af de ting, der i 2019 står højt på ønskelisten hos de mange danskere, der bygger nyt hus.