Annoncering

Hvad er annoncørbetalt indhold?

Find mere viden om annonceformatet samt kontaktinformation på Jyllands-Postens annonceafdeling
 
Koncenton

Her er de attraktive boliger på fremtidens ejendomsmarked

Fast ejendom har over de seneste 150 år været den aktivklasse, som har givet det højeste afkast. Meget tyder på, at det fortsat vil være attraktivt at investere i ejendomme, men efterspørgslen vil flytte sig på fremtidens boligmarked.
 
Jyske Bank

Boligøkonom Mikkel Høegh: ”Har du et bedstemorlån?”

Har du et bedstemorlån – et lån, der for længst burde have været lagt om – eller kender du én, der har? På trods af de seneste måneders massive rentefald, er der stadigvæk mange, der har et bedstemorlån. Vi taler i hvert fald 100.000 boligejere. Der kan være en god timeløn i at få lagt det om, skriver Jyske Banks boligøkonom Mikkel Høegh i sin blog.
 
Arbejdernes Landsbank

Sådan løfter du din virksomhed til næste væksttrin

Det kører for dig. Din virksomhed har overskud, og du kan leve af den. Men du kommer heller ikke meget videre. Få to eksperters råd til, hvordan du kommer op i næste gear uden at satse hele butikken.
 
Moccamaster

Kaffe er den nye vin. Se optagelser fra årets kaffefestival

Kaffe er den nye vin. Det er ikke kun vin, der kan bringe dig ud på en ren opdagelsesrejse, når dråberne rammer tungen. God kaffe rummer mindst lige så mange noter som vin, og det får stadig flere til passioneret at dyrke kaffens mange smagsnuancer.
 
Bank Norwegian

Spar penge, og få overblik ved at samle dine lån ét sted

Har du gæld flere forskellige steder, kan det være vanskeligt at få overblik over økonomien. Ved at samle dine lån i ét samlelån, får du bedre overblik over din økonomi, og du sparer desuden penge.
 
AJ Produkter

Kontorhumor giver lys i vintermørket

Med en lille indsats kan du gøre det nemmere at komme igennem arbejdsdagen i den mørke vinter
 
Dansk Standard

Sådan beskytter virksomheder sig mod cyberkriminalitet

At få styr på cyber- og informationssikkerhed kan virke uoverskueligt for mange virksomheder. Ingen kan gøre alt, så det handler om at gøre det klogeste, lyder det fra eksperterne, som også har et værktøj, der kan hjælpe.
 
Jutlander Bank

Kend dit betalingskort og undgå bøvl på rejsen

En del danskere på rejse i udlandet oplever, at de ikke kan hæve kontanter eller bruge deres betalingskort, fordi de har ramt beløbsgrænsen. Løsningen er enkel, hvis du kender dine kort og har sikret dig hjemmefra.
 
Australienrejser

15 højdepunkter alle bør opleve i Australien

Australiens pulserende storbyer er godt kendt af de fleste turister, og her står oplevelserne i kø lige uden for døren. For mange er mødet med den uberørte og eksotiske natur dog den største oplevelse under et besøg i Australien.
 
Honda

24% af danskerne stresser efter job: Sådan gør du bilen til et zen-rum

Vi stresser som aldrig før, og især i trafikken mister mange besindelsen over ikke at komme hurtigt nok frem. Men hvis du aktivt vænner dit tankesæt til, at bilen er din mentale frizone, kan det have en stærkt afstressende effekt at køre til og fra arbejde.
 
GetAccept

Digitalisering stiller nye krav til salg og sælgere

Selv om både globalisering og digitalisering for længst har ændret kundernes købsproces, føler hver anden business to business-sælger sig ikke rustet til at imødekomme kravene. Nyt forskningsprojekt kortlægger hvilke salgsmetoder, der virker i praksis, og giver danske virksomheder værdifuld viden om, hvordan de kan bruge ressourcerne bedre og sælge mere.
 
Bedemand H. J. Madsen

Vi dør fysisk – men ikke digitalt

Hvor mange sociale konti har du? Er du på Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn - har billeder liggende på Dropbox - og er i besiddelse af et par forskellige mail-konti? Hvad sker der med din digitale arv, når du dør? Hvis du ikke har truffet et aktivt valg, så vil du formentlig leve videre digitalt efter din død.
 
Color Hotel Skagen

Seks gode grunde til at besøge Skagen i foråret

Skagen er den perfekte destination til forårets miniferie. I landets nordligste hjørne finder du en magisk sammenblanding af vild og idyllisk natur, hvor du kan nyde mødet mellem to have og blive betaget af det lys, der har givet inspiration til kunst i verdensklasse.
 
Tysk Turistinformation

Idyllisk julestemning i Tysklands byer

For mange danskere er et besøg på et af Tysklands mange julemarkeder blevet en årligt tilbagevendende begivenhed. Og det er ikke uden grund! De tyske julemarkeder oser af jul og en næsten magisk atmosfære, som man ikke finder andre steder. Kombinationen af hyggelige byer, gode muligheder for at shoppe julegaver og overdådig julepynt giver en helt særlig stemning. Tag en pause fra hverdagen med en miniferie i Tyskland. Du skal ikke køre ret langt for at opleve Tysklands idylliske julemarkeder.
 
Comwell

En bæredygtig omstilling er en nødvendighed

Prisen er vigtig, når vi danskere skal betale for produkter og oplevelser. Så selvom vi ønsker mere bæredygtighed, er vi knap så villige til at betale for det, viser undersøgelse.
 
Koncenton

Vil du leve af din formue? Så mange penge skal du have

Udviklingen på rentemarkedet udfordrer investorer, der har brug for både høj sikkerhed og for at få et positivt afkast. Hvis du ikke investerer pengene, vil inflationen langsomt gøre formuen mindre værd.
 
Dansk Standard

Danske virksomheder kan tjene milliarder på verdensmålene

FN’s verdensmål rummer et enormt forretningspotentiale, men mange danske virksomheder savner værktøjer til at arbejde med bæredygtighed. Standarder kan hjælpe med at løfte indsatsen fra flotte ord til målbar virkelighed.
 
Geberit

Hvad siger dit hjem om dig?

Uanset om du indretter dig med unikke rejsefund, den nyeste teknologi eller nøje udvalgt design, så fortæller dit valg af detaljer i boligen en vigtig historie om dig.
 
Smageriet

Gør nytårsaften til en eksklusiv champagnefest

Nytårsaften serverer vi årets lækreste middag, og hvorfor ikke gøre den endnu mere festlig og ekstraordinær ved at servere champagne til alle retter? Champagne-ekspert Louise Søborg viser hvordan – og giver gode råd fra forret til kransekage.
 
Milton Huse

7 trends, der flytter ind i nye huse

Mere plads, en hyggelig alkove og en hemmelig dør er nogle af de ting, der i 2019 står højt på ønskelisten hos de mange danskere, der bygger nyt hus.
 
Moccamaster

Jyder er til filter - københavnere er kræsne

Selv om vi hører til blandt de mest kaffedrikkende befolkninger i verden, er en kop kaffe ikke bare en kop kaffe herhjemme. Der er store regionale forskelle på vores opfattelse og præferencer, når det kommer til det sorte, energigivende og skoldhede bryg.
 
Nordea Invest

Hvad betyder COP23 for dine investeringer?

Nogle klimatopmøder får mere bevågenhed end andre, og nok kun de mest klimabevidste har bemærket, at COP23 finder sted i Bonn den 6.-17. november. Alligevel har mødet stor betydning.
 
OPR-Virksomhedslån

Startup serie Du kan blive direktør på 10 minutter

Det er ganske let at blive virksomhedsejer i Danmark. Men skatte- og momsregler volder mange iværksættere problemer. Køb dig til hjælp, lyder det gode råd.
 
Renault

Jens kører 40.000 kilometer om året uden at eje en bil

Man behøver ikke at eje for at få et særligt forhold til det, man omgiver sig med. Jens Møbius er vild med biler. Han kører mindst 40.000 kilometer i sin bil hvert år – uden at han har ejet den. Han er firmabilist og kunne ikke forestille sig andet
 
Ri

GDPR: Hvad betyder persondatareglerne for dig?

De fleste har hørt om de nye databeskyttelsesregler, om Facebook-skandalen, om de store bøder og om virksomhedernes stress og jag for at nå at bliver klar – men hvad betyder det i virkeligheden?
 
SDU

Fremtidens leder er autentisk - og ikke helt perfekt

Fremtidens medarbejdere vil have autentiske ledere, som er åbne omkring egne begrænsninger og kan finde ud af at være nærværende. De menneskelige processer i ledelse bliver i det hele taget vigtigere, jo mere hightech det hele bliver.
 
Visit Norway

Verdens bedste lysshow er uden strøm

Nordlysturister valfarter til det nordlige Norge, hvor de geografiske forhold får fænomenet til at folde sig ud over hele himmelen.
 
Hey Mate

Sådan undgår du at blive snydt med bilens kilometertal

Mange danskere ender med at stå med håret i postkassen, når de køber brugt bil, fordi der er blevet spolet tilbage på kilometertælleren.
 
Visit Helsingborg

Meget mere end köttbuller: Helsingborg er porten til Skånes gastronomi

Er der et skånsk køkken? Og er er det noget særligt i kraft af de lokale råvarer, der findes i havet, skovene og på markerne i det gamle grænseland? ”Självklart, siger skåningene. Men tag selv til Helsingborg og find svaret.
 
Cane-line

Her er sommerens terrassetrend: Vi flytter stuen ud under åben himmel

I flere år har vi trukket naturen indenfor i vores valg af materialer og grønne planter. Nu smelter inde og ude endnu mere sammen, for vi begynder at indrette vores uderum med samme stilsikkerhed og kvalitet som stuen.
 
VisitNordjylland

Julelysene samler os på tværs af landet

Når vintermørket er allertungest, samles vi for at tænde julelys. De mange lystændinger er blevet en fælles juletradition, som vi valfarter til i hele Danmark. I Nordjylland bliver der tændt tusindvis af lys til underjordisk lysfest, og i Aalborg Zoo kan du som noget helt nyt opleve nordlys og magiske julelandskaber.
 
Aabenraa Kommune

Aabenraa går fra provinsby til attraktiv studieby

I Aabenraa samarbejder byens ni uddannelsesinstitutioner tæt med kommune, virksomheder, kultur- og fritidsinstitutioner. Idéen er at skabe en attraktiv studieby og et tæt fællesskab ved at lade de unge få indflydelse på byens udvikling.