*

JP mener: Svar udbedes, DF

Vælgerne må føle at stå med et stykke vådt håndsæbe, som man aldrig ved, hvor man har. Formentlig derfor havde DF for en måned siden et dårligt kommunalvalg og har i de senere måneder haft en stribe negative meningsmålinger.

Kronik: Efter #MeToo – nu er det på tide, at #MændTaler

Roger Matthisen, ligestillings- og mangfoldighedsordfører for Alternativet | Henrik Marstal, kønsdebattør og folketingskandidat for Alternativet
Hvad kan vi som mænd gøre, for at kvinder – herunder vores egne døtre, søstre, mødre, svigerinder og kusiner – fremover kan undgå krænkende adfærd fra vores kønsfæller?
Mest læste debat
Annonce
Skriv debatindlæg

Du er velkommen til at sende et indlæg til Jyllands-Posten. Skriv til: debat@jp.dk


  • ”Kort sagt”-læserbreve:  400 tegn-1.000 tegn inkl. mellemrum (størst chance for optagelse)
  • Korte debatindlæg: 1.500-2.000 tegn inkl. mellemrum
  • Lange debatindlæg:  3.100-3.900 tegn inkl. mellemrum
  • Kronikker:  7.000-8.000 tegn inkl. mellemrum
  • Ugens udvalgte: Vi modtager også gerne debatindlæg om personlige erfaringer/oplevelser, som tager udgangspunkt i den aktuelle debat eller tidsånd. Det bedste optages som ”Ugens udvalgte debatindlæg” og kan fylde op til 5.000 tegn inkl. mellemrum.

Alle indlæg skal forsynes med navn, adresse og titel. Send gerne et portrætfoto som jpeg-fil. Vi bringer kun indlæg alene sendt til JP. Vi forbeholder os ret til at forkorte.

Debat: Tillid til Alternativet – hvordan?

Hvordan kan man have tillid til, at Alternativet kan lede nogen eller noget, når det ikke engang kan lede sig selv?

Debat: Viden skal sikres

Viden er vores bedste råstof.

Debat: Læserne føres bag lyset

Når ”eksperter” fra eksempelvis Cepos benyttes til at fremføre fordele og ulemper ved konsekvenserne af regeringens og andre partiers politiske forslag, beskrives det sjældent, at disse har en specifik dagsorden.
Annonce
Annonce
13.12
Blog: Hvide piger ”lette mål” for udnyttelse.
Morten Uhrskov Jensen
Seksuelle overgreb på helt unge piger i England afslører et kvindesyn så afstumpet, at man kun kan se én løsning for sig: Stands al ikke-vestlig indva...

Debat: Om finansloven og erhvervsskolerne

Jeg har altid haft fornemmelsen af, at visse politikere i Dansk Folkeparti var ubegavede papegøjesnakkere, og nu forekommer det endegyldigt bevist.

Debat: Udflytning af statslige arbejdspladser

Hans Jacob Lei, Tim
Eliten og ikke mindst ”djøf-regimet” har forsøgt at tale udflytningen af statslige arbejdspladser ned.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her