Seneste Mad & Vin
08.12

Vin: Den glemte vin

De hvide vine fra Bordeaux kan være både elegante, aristokratiske og anderledes – men de er nærmest glemt af markedet.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

JP mener: Åbenbart skal ”de rige svin” betale

På alle måder er der tale om et elitært projekt, og det er mere end svært at forestille sig det gennemsnitlige LO-medlem forstå det forslag til budget og traktat, som personerne bag ”Manifest for demokratiseringen af Europa” har udarbejdet.
Redaktionen anbefaler

Æresoprejsning til agurken: Så forbløffende sund er den

Karen Lyager
Ja, agurken består mest af vand. Men de sidste 5 pct. er spækket med supersunde stoffer, som de fleste af os har hårdt brug for. Ikke mindst i en varm sommer.
Her er fire gode museer, der gør videnskab til underholdning
Verden er i konstant forandring, og det skyldes ikke mindst teknologiske fremskridt, opfindelser og videnskabsfolk, der med deres opdagelser ændrer vores måde at opfatte verden på. Nogle af de største videnskabsmænd har fået museer, hvor man både kan blive underholdt og klogere. 
Se flere
Bolig
Savner du ideen til et smukt julebord? Her er to gode ideer
Hvordan får man dækket et både personligt og smukt julebord uden at bruge en formue eller oceaner af tid? Her er to forslag fra tekstildesigner Eva Louise Hauge og guldsmed Bodil Binner, hvor jagt helt tilfældigt er fælles tema. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her