Seneste Rejser
07.08

Sommerblues i Portugal

Udenrigsministeriet i Danmark ændrede den 30. juli rejsevejledningen for Portugal, så man ikke længere fraråder rejser til landet. Vi har besøgt det normalt så populære rejseland i en sommer, hvor alt er forandret.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

Tysklands rigeste familie taber milliarder

Familien Schaeffler fra Tyskland har oplevet et opsigtsvækkende tab under coronakrisen. Familien, der blev den rigeste tyske familie i 2018, har tabt 75 pct. af deres formue. Finans

Ph.d.-studerende om Aarhus-borgmester: »Decideret racistiske udtalelser om somaliere«

Jamal Abdi
Intet sted er racisme og diskrimination af minoriteter tydeligere end i forhold til det somaliske mindretal. Der er tilsyneladende ingen grænser for, hvad man kan tillade sig at postulere om somaliere i den offentlige debat.
Redaktionen anbefaler

Toscana med mundbind og håndsprit

Italien har haft grænserne til det øvrige EU åbne i over en måned, men der er langt mellem udenlandske turister på en af danskernes foretrukne feriedestinationer. Et besøg i Chianti Classico-distriktet midt i juli afskrækker ikke. Faktisk tværtimod.

En god by at bo i er en god by at besøge

Efter coronaepidemien må Bergen kigge langt efter de velpolstrede krydstogtturister. I stedet giver situationen Norges andenstørste by anledning til at gentænke byens turismestrategier og grønne visioner.
Samsung går nye veje med sine helt trådløse earbuds
Buds Live er et anderledes på bud på helt trådløse in-ears. De små bønner tilpasser sig ørets form og har intelligent teknologi til at lukke lyd ind og ud, så du kan være i kontakt med omgivelserne, samtidig med at du fordyber dig i din yndlingsmusik. 
Se flere
Viden
Corona: Danmark og Sverige havde næsten lige stort dyk i forbruget
Danmark og Sverige havde næsten lige stort dyk i forbruget i forårsmånederne. Det viser, at der ikke er et "trade off" mellem at redde liv og at redde økonomien, vurderer forsker bag nyt studie. 
Se flere