Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail
Seneste Rejser
13.08

Byvandring i Aalborg: På jagt efter byens gemmesteder

I en tid, hvor der er rigtig mange besøgende ved de mest kendte danske attraktioner, kan det være en god idé at kigge efter de mindre berømte steder, hvor der er bedre plads. Her kan du komme med til tre oplevelser i Aalborg, hvor der er langt mellem gæsterne.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

JP mener: Tiden rinder ud for palæstinenserne

Israels fredsaftale med De Forenede Arabiske Emirater bør få palæstinenserne til at indse, at det er sidste udkald.
Redaktionen anbefaler

En god by at bo i er en god by at besøge

Efter coronaepidemien må Bergen kigge langt efter de velpolstrede krydstogtturister. I stedet giver situationen Norges andenstørste by anledning til at gentænke byens turismestrategier og grønne visioner.

Toscana med mundbind og håndsprit

Italien har haft grænserne til det øvrige EU åbne i over en måned, men der er langt mellem udenlandske turister på en af danskernes foretrukne feriedestinationer. Et besøg i Chianti Classico-distriktet midt i juli afskrækker ikke. Faktisk tværtimod.
Bolig
I udkanten af Ry er et fuldmuret funkishus. Det er skabt af to identiske firkanter
Britta og Claudi Lindstrøm Trabolts villa i Ry er bygget i år 2000 og har gennem årene ændret udseende og fået nye møbler flere gange. Det fuldmurede hus med vinduesrammer og døre af massiv mahogni har dog ikke ændret sig. 
Se flere
Aarhusianere har svært ved at forstå svar på coronatest
Ifølge stadsdirektør og chef for kriseledelse i Aarhus Kommune, Niels Højberg, har mange aarhusianere problemer med at forstå, om de er smittet med covid-19 eller ej. Derfor foreslår han visualiseringer og levende billeder, når testsvaret kommer. 
Se flere