<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Seneste Rejser
21.01

Fem film der bringer dig ud i verden – helt gratis

Tanken om et vaccinepas kan sende tankerne på langfart. Det er dog fortsat kun i fantasien, at vi kan rejse, men der er også hjælp at hente fra en række film om rejser, ekspeditioner og eventyr, der lige nu kan streames via bl.a. Bibliotekernes Filmstriben.
Se flere nyheder
Redaktionen anbefaler

London er en forandret by i kølvandet på corona

Det centrale London kæmper for at komme i gang igen. Der er få turister, og pendlerne vil ikke tilbage til kontorerne. Byens kultur befinder sig i en kæmpe krise og omstilling, som kræver nogle rigtig gode idéer.
Ferie i nærheden: Norge opruster med oplevelser til 2021
Nabolandet Norge står klar med nye attraktioner og aktiviteter, bl.a. museer, batteridrevne minifærger, naturskønne vejstrækninger samt nyt luksushotel i Oslo. 
Se flere
Bolig
»Vil vil ikke bare være keramikdamerne«
Ditte Reckweg Lindholm og Jelena Schou Nordentoft blev verdensberømte, da de malede de populære striber på Kählers Omaggio-vaser. De bevæger sig stadig i keramikkens univers med de to nye porcelænsserier, Dan-ild og Rhombe Color, men kan også skrive både butiksindehavere, tekstildesignere og tegnestueindehavere på cv'et. 
Se flere
Test af laptop: Flot arbejdsmaskine fra gamingspecialist
Alt skal jo ikke være arbejde, og det forstår denne bærbare pc fra gamingspecialisten MSI. Den er som skabt til den rejsende forretningsmand, der også har et liv ved siden af jobbet. 
Se flere