Annonce
Seneste Sport
Annonce
Annonce
06:30

Hareide: En fantastisk attitude

Landstræneren roste blandt andre Pierre Emile Højbjerg efter 2-0 over Østrig. Nu venter Nations League-finale i Wales i november.
16.10

Lukas Lerager?! Hvor kom det lige fra?

Venskabskamp: Et reservespækket dansk landshold gav et fint gensyn med Pierre-Emile Højbjerg og et fornemt mål af Lukas Lerager. Danmark vandt 2-0 over Østrig.
Se flere nyheder
Annonce
Annonce
Set fra sidelinjen
Annonce
Annonce
Djævlens bro fører til fransk Catalonien
Det rødgule catalonske flag vajer både på Pyrenæernes nord- og sydside. Men mens de fleste har hørt om det spanske Catalonien, er det franske Catalonien mindre kendt. 
Se flere
Biler
Ejerne tjekker bilen bedre før syn
Regler, som betyder, at bilen bliver sendt til omsyn ved selv små fejl, har fået flere bilejere til at tjekke deres køretøj, lyder foreløbige meldinger fra Applus og FDM. Færdselsstyrelsen afventer flere erfaringer. 
Se flere
Bolig
Guide til fremtidens hygge-begreb: Med ikigai kan du give dit liv personlighed
Ikigai er en japansk livsvisdom, der handler om at søge mening med livet. Begrebet har eksisteret siden oldtiden, men er i dag ved at overgå hygge-begrebet. Her er nogle gode råd til, hvordan du selv kan bruge ikigai i indretningen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her