<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Kommentar: En del af noget større

Præsidenterne Thomas Jefferson og John Adams var med til at underskrive Uafhængighedserklæringen den 4. juli 1776, men de var også forbenede rivaler, der førte valgkamp mod hinanden, der mindede om noget, man ser i USA i dag. De blev dog forsonet, inden de begge døde samme dag – den 4. juli 1826.

Kommentar: Kjærsgaards "Titanic" er knækket og på vej mod havets bund

Det er en tragedie at se, hvordan Pia Kjærsgaard simpelthen ikke kan finde ud af at give slip og definitivt har mistet evnen til at læse et politisk søkort.

Kommentar: Vi kalder os et velfærdssamfund, men formår ikke at tage os bare nogenlunde af psykisk syge mennesker. Det er en skændsel

Der findes stort set ikke det offentlige område, som ikke mener, at det mangler ressourcer, men når man taler om psykiatrien, er det rigtigt.

Kommentar: Thulesens udmelding og partilederens ABC

Politik kan være en brutal kontaktsport, som stiller enorme krav til politiske ledere og deres evne til at honorere en række krav.

International kommentar: Mette Frederiksen ændrede Socialdemokratiets selvforståelse

Socialdemokratiets formand gjorde indirekte op med partiets rolle og selvforståelse under fodnoteperioden, da hun talte ved Uffe Ellemann-Jensens bisættelse.

Kaskader af støj slører minksagens afgørende valg

Mette Frederiksen gled i minken, men samlet set har hun håndteret corona-skismaet mellem folkesundhed og erhvervsinteresser bedre, end de fleste borgerlige ville.

Postkort til kollegerne: To tal siger alt: prisen på øl og temperaturen

Hver sommer i 1960'erne landede et postkort på kontoret i Esbjerg. Det var fra ”Jørgen”, som var rejst sydpå og skrev hjem. To tal – prisen på øl og temperaturen – fortalte alt.

Magt er ikke ret, men magt er magt – blæse være med retsstaten

Mette Frederiksen er ikke en samfundsinstitution, men det tror hun. Storhedsvanviddet flammer, hvad vi så allerede dagen før minkrapportens offentliggørelse, hvor Mette Frederiksen frikendte sig selv.

Det røde orkester spiller falsk, og det blå mangler en dirigent

Mette Frederiksen fortsætter ufortrødent og kan trygt se frem mod valget, for det blå orkester står uden blik for, at man skal spille sammen for at få folk til at lytte og indløse billet.

Uhyggeligt spøgelse fra finanskrisen: Det bliver dyrere at flytte formuen

Kommentar: Den dybt opreklamerede "polstring" af danskernes økonomi er langsomt, men sikkert ved at smuldre.

18 tilfælde i Danmark: WHO ønsker hurtig og effektiv indsats mod abekopper

31 lande og områder har nu rapporteret om infektioner. 18 tilfælde af abekopper er konstateret i Danmark.

En kvik fyr havde den helt rigtige bemærkning til Putin

Vesten rykker sammen mod Putin. Det nederlag kommer han sig ikke over.

USA's abortforbud tester grænsen for etisk hykleri i erhvervslivet

Den amerikanske abortdebat er den første alvorlige prøve på, om de fine ESG-værdier og integriteten står distancen, når virksomhederne for alvor har noget på spil.

Fyld Parken og hyld Harder! Kvinderne kan også samle nationen

Køn må ikke være en begrænsning for, at piger og drenge, mænd og kvinder kan realisere deres drømme, uanset om det gælder uddannelse, karrierevalg eller idræt.

King Kong og Kong Ketchup

Man kan roligt konstatere, at der under de seneste høringer i Washington er så mange vanvittige fortællinger om verdens engang mest magtfulde mand, at man ofte tror, at der er tale om fiktion.

Mest Læste