<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Kommentar: Er det bare mig, eller er man begyndt at uddanne læger, der har droppet gudekomplekset?

Engang var det envejskommunikation at gå til læge. I dag lytter især yngre læger til patienterne. Tusind tak for det, siger jeg bare.

Kommentar: Kampen imod den organiserede kriminalitet er brudt sammen

Tilsyneladende står politi, styrelser og retsvæsen magtesløse tilbage, når kriminelle systematisk lænser statskassen. Det er et politisk problem, der er til at få øje på.

Kommentar: Det lyder smukt, at de udsatte skal forrest i køen til vaccine – men hvem siger, at de ældre er de mest udsatte?

Jeg har ikke meget mere at bidrage med til samfundet. Unge mennesker har livet foran sig og har nye og ubrugte kræfter, som samfundet i den grad får brug for.

Kommentar: Mænd skal selv finde ud af, hvordan det er at være mand – det er lidt noget rod

Jeg tænker meget på, hvor udfordrende det er at være mand i et samfund, hvor den størrelse ikke som tidligere er givet på forhånd. Men måske ville det hjælpe, hvis de ikke var så bange for det tøsede.

De blå er hoppet på limpinden. Corona er ikke almindelig politik, hvor man bare kan kræve alt muligt

Hvad er den gode vinkel på genåbningen af samfundet? Besserwisserne sidder og ælter i en dej, der ikke vil hæve. Og Ellemann bliver bare mere og mere sur. Jeg er ved at miste interessen for dansk politik – hvis det skal være på den måde.

Kommentar: Israel får én over nakken, mens Kina klarer frisag. Velkommen tilbage, USA

Efter en længere pause har USA meldt sit kandidatur til FN's Menneskerettighedsråd. Vesten har hårdt brug for en stemme med vægt.

Corona er historiens test af os – og mange er dumpet

Min far og mor oplevede besættelsen som unge, men talte om det hele livet. De magelighedsliberale fejlvurderer fatalt coronaens destruktionskraft – dette er en krise af historisk rækkevidde.

Vi blev trætte af ordet majonæse, måske bliver vi en dag også trætte af makrelmad ...

Nu blev oppositionen smidt ud, ligesom man smider fugleunger ud af reden, så de kan lære at flyve – fordi de er nødt til det. Det var godt, det skete. Når man ikke har noget som helst at sige, kan man i det mindste sige fra.

Hvad havde en blå regering gjort i denne situation? Præcis det samme som den røde

Det ville klæde regeringen at kæmpe mere for brede aftaler. Men det er en gratis omgang for oppositionen at føre billig politik for at tækkes coronatrætte danskere.

Ja, vi får kuller af den nedlukning. Men vi lever op til MeToos puritanske krav i vores menneskelige bur

Om 20 år kan intet advokatfirma komme og anklage nogen for at have forgrebet sig på andre til en fest. For vi sad allesammen derhjemme i vores coronabur.

Renterne stiger: Det kan punktere boligboblen i storbyerne og sommerhus-områderne

Rekordhøje priser er ingen hindring. Boligmarkedet har så meget fart på, at det burde vække bekymring hos banker og realkreditinstitutter.

Tænd for optimismen – der er rigtig gode nyheder om covid-19

Den gode nyhed er, at de dårlige nyheder er overdrevne. Vi har fundet vejen, der fører ud af pandemien, og tempoet vil kun accelerere herfra.

Vesten bør engagere sig væsentlig mere i vaccine-diplomatiet. Ellers kan det betyde dødsfald, tabt indflydelse og splittelse

Vesten bør engagere sig væsentligt mere i vaccinediplomatiet. Ellers kan det betyde dødsfald, tabt indflydelse og splittelse.

Kommentar: En epidemilov uden demokratisk debat gør ikke friheden noget godt

Både terrorlov og epidemilov er nødvendige, men man skal være sig bevidst, at frihed er tilkæmpede rettigheder, som der skal værnes om

Mest Læste