<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Kommentar: Hvis vores hjælp ophører, taber ukrainerne krigen

Vores sympati og opbakning til Ukraine er der endnu, men vi bør være bekymret for, om vi i sommervarmens rejselyst og stigende priser er ved at miste interessen for krigen.

Kommentar: Når Mette Frederiksen insisterer på at tage ansvaret, så skal hun også have det, og det er støttepartiernes opgave at sørge for det

Hvis ikke støttepartierne insisterer på, at en statsminister, der har handlet groft vildledende, bør sanktioneres, hvad skal deres vælgere så bruge dem til?

Kommentar: Arbejdskampen er tilbage, og den kan blive en dyr affære for os alle

Reallønnen falder nu måned for måned mere, end de fleste erhvervsaktive danskere har oplevet før. Det kommer uvægerligt til at udfordre freden på arbejdsmarkedet.

Kommentar: Mette Frederiksen er ikke magtarrogant – hun passer bare sit arbejde

Det klæder ikke oppositionen og den danske debat, at der gribes til skældsord rettet mod politiske modstandere og især statsministeren.

Her er manden, der får topkarakter i tonedøvhed

Eric Greitens forsøger at blive Republikanernes kandidat til Senatet i staten Missouri – blandt andet ved hjælp af en valgvideo, der må siges at fremstå ualmindelig tonedøv i en tid, hvor brugen af våben diskuteres voldsomt, og hvor høringer prøver at fastslå, hvad der skete under stormen på Kongressen sidste år.

Danmarksdemokraterne bliver en tom skal

I modsætning til svensk politik er de indvandringskritiske mærkesager allerede en del af de regeringsbærende partiers politik.

Affolkningen kan ikke vendes med vold og magt, love og tvangsflytninger

Vi holder gerne ferie i det, vi ikke må kalde udkanten, og som der som sagt er mest af i Danmark, vi tager bøllehatten og shorts på og maler måske en lille akvarel af idyllen. Men bo der, nej.

Kronprinsparret vil både være royal og helt almindelig, men det kan de ikke

Kronprinsparrets håndtering af Herlufsholm-sagen viser, at de både vil være royale og helt almindelige mennesker, men det kan de ikke.

Ellemann havde et sjældent klarsyn - og enkelte blinde pletter

Helt til kort før sin død udlagde Uffe Ellemann-Jensen den internationale politik, han selv var en markant bidragyder til i sine mange år som udenrigsminister. I Baltikum glemmer de aldrig hans kamp for de tre landes selvstændighed, herhjemme erindrer vi de mange "næser", han fik i sine første år som minister. Og nogle vil måske også huske hans mere kulturradikale syn på dansk udlændingepolitik, som gav ham knubs i forbindelse med Muhammedkrisen.

Jævne danskere betaler for højindkomsters CO2-fest

Danmark har skibet sig ind i verdens mest vidtgående klimamål, men de mest elementære kritiske spørgsmål stilles ikke. Nogle af de vigtigste handler om social og geografisk retfærdighed.

Kommer bornholmernes grådighed til at koste dem værtskabet for Folkemødet?

Synd tappert, kære venner, der er ikke noget galt i en sommerweekend på Bornholm sammen med nogle andre, der synes, det er den største spas at lege politik hele dagen. Stå dog ved det.

Når vandet løber nedad, springer politikere opstrøms til andre partier

I et individualiseret samfund har mange vanskeligt ved at indordne sig i et fællesskab, hvor der hele tiden skal indgås kompromiser. Det nemmeste er derfor ofte at skifte parti.

Du risikerer at tabe en formue de næste måneder på boligmarkedet

De næste måneder er der lagt op til storm på boligmarkedet, men vi kan selv gøre noget for ikke at blive blæst helt omkuld.

68-oprøret orkede ikke at forholde sig til undertrykkelsen i Østeuropa

30 år efter Jerntæppet er Øst- og Vesteuropa fortsat langt fra hinanden. Ukraine-krigen udstiller forskellene igen.

Mest Læste