<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Kommentar: Terrorister skal mødes med nultolerance

Terroranslaget i Oslo viser, at der er brug for demokratiernes selvforsvar, brug for vilje til at værne fundamentet under vores åbne samfund og brug for en håndfast indsats over for radikale islamister og andre ekstremister.

Kommentar: Man skal have det godt med naboerne, men skal man nødvendigvis invitere dem til at bo i sit hus?

Man kunne håbe på, at EU ville have revurderet strategien med planlagte indlemmelser efter alt det grus i maskineriet, lande som Polen og Ungarn har betydet for sammenslutningen. Men nej.

Kommentar: Nadia Nadim – fra kæmpe rollemodel til nyttig idiot

Fodboldspilleren Nadia Nadims tro på, at hun kan være med til at ændre Qatars styre, må bunde i en overvurdering af egen betydning.

Lillelund: Har vi virkelig de tyranner, vi fortjener – har vi ikke fortjent bedre? 

Ikke nok så meget symbolsk snusfornuft kan fylde tanken eller redde sommerferien, og dog stiller vi os tilfredse, og det er i grunden mærkeligt nok.

Kommentar: Ukraine er et større problem for Rusland, end Rusland er for Ukraine

Putins krig mod Ukraine er kujonens krig mod et problem, som han hverken kan eller tør bilægge, fordi dets løsning – anerkendelse af et fredeligt nabolands styreform, territorier og grænser – vil varsle hans fald.

Hvis vores hjælp ophører, taber ukrainerne krigen

Vores sympati og opbakning til Ukraine er der endnu, men vi bør være bekymret for, om vi i sommervarmens rejselyst og stigende priser er ved at miste interessen for krigen.

Når Mette Frederiksen insisterer på at tage ansvaret, så skal hun også have det, og det er støttepartiernes opgave at sørge for det

Hvis ikke støttepartierne insisterer på, at en statsminister, der har handlet groft vildledende, bør sanktioneres, hvad skal deres vælgere så bruge dem til?

Arbejdskampen er tilbage, og den kan blive en dyr affære for os alle

Reallønnen falder nu måned for måned mere, end de fleste erhvervsaktive danskere har oplevet før. Det kommer uvægerligt til at udfordre freden på arbejdsmarkedet.

Mette Frederiksen er ikke magtarrogant – hun passer bare sit arbejde

Det klæder ikke oppositionen og den danske debat, at der gribes til skældsord rettet mod politiske modstandere og især statsministeren.

Her er manden, der får topkarakter i tonedøvhed

Eric Greitens forsøger at blive Republikanernes kandidat til Senatet i staten Missouri – blandt andet ved hjælp af en valgvideo, der må siges at fremstå ualmindelig tonedøv i en tid, hvor brugen af våben diskuteres voldsomt, og hvor høringer prøver at fastslå, hvad der skete under stormen på Kongressen sidste år.

Danmarksdemokraterne bliver en tom skal

I modsætning til svensk politik er de indvandringskritiske mærkesager allerede en del af de regeringsbærende partiers politik.

Affolkningen kan ikke vendes med vold og magt, love og tvangsflytninger

Vi holder gerne ferie i det, vi ikke må kalde udkanten, og som der som sagt er mest af i Danmark, vi tager bøllehatten og shorts på og maler måske en lille akvarel af idyllen. Men bo der, nej.

Kronprinsparret vil både være royal og helt almindelig, men det kan de ikke

Kronprinsparrets håndtering af Herlufsholm-sagen viser, at de både vil være royale og helt almindelige mennesker, men det kan de ikke.

Ellemann havde et sjældent klarsyn - og enkelte blinde pletter

Helt til kort før sin død udlagde Uffe Ellemann-Jensen den internationale politik, han selv var en markant bidragyder til i sine mange år som udenrigsminister. I Baltikum glemmer de aldrig hans kamp for de tre landes selvstændighed, herhjemme erindrer vi de mange "næser", han fik i sine første år som minister. Og nogle vil måske også huske hans mere kulturradikale syn på dansk udlændingepolitik, som gav ham knubs i forbindelse med Muhammedkrisen.

Jævne danskere betaler for højindkomsters CO2-fest

Danmark har skibet sig ind i verdens mest vidtgående klimamål, men de mest elementære kritiske spørgsmål stilles ikke. Nogle af de vigtigste handler om social og geografisk retfærdighed.

Mest Læste