Kommentar: Vi er nogle, der snart bliver gamle. I skal ikke fucke med vores grundværdier 

Det må snart være slut med regnearkstyranniet i de offentlige systemer. De seneste sager fra ældreplejen er skræmmeeksempler på, hvor galt det kan gå, når kød og blod ender i talkolonner.

Set fra sidelinjen: »Bloody​ good« – og nu skal FCK så undgå at blive splittet totalt ad

Fra alle sider får FCK ros for indsatsen mod Manchester United, men udvalgte profilers spil kan rent faktisk udvikle sig til et problem for den ambitiøse klub.

Kommentar: Arnes pension bliver en test af mediernes klassemæssige blindhed

Medierne flyder over med alskens minoriteter, mens de 39 pct. med fysisk arbejde er forsvundet. Slaget om Arnes pension bliver ikke blot en test af politikerne, men også af medierne.

Kø i ferielandet: Spørgsmålet er, om det i længden stiller vores rejsebehov at bestige Himmelbjerget

Gæt, hvor jeg har holdt sommerferie ... I Danmark, naturligvis. Ligesom de fleste af jer andre. Men gider vi blive ved med det?

Lillelund: Gå aldrig tilbage til en fuser, så hvorfor bliver man ved med at spørge Stine Bosse om noget som helst?

I hverdagen agerer vi snusfornuftigt på vore erfaringer, men når det gælder eksperter, går medierne konsekvent tilbage til en fuser.

Partiernes sommergruppemøder er stur, stur nummer. Alt er timet og tilrettelagt

Intet overlades til tilfældighederne, når partierne genstarter efter sommerferien. Det politiske cirkus er på plads og domptørrollen klar. Men hvad så, når domptøren udfordres af en akrobat?

Ulla Terkelsen: Maskerne symboliserer kampen mellem sandhed og myte

I Berlin bærer næsten alle masker, hvor det er påbudt. Men protesterne imod det, nogle opfatter som et statstyranni, er også synlige. Er dem med maskerne de sande helte?

Coronakatastrofen har også sine lyse sider

Coronakrisen har ramt alle. Det er forfærdeligt, men der er også afledte effekter af krisen, som måske vil bekomme samfundet godt.

Vil vi have smagen af det helt unikke – eller den flove smag af magelighed?

Smagen af det danskeste danske: en ny kartoffel? Vi elsker at tale om dem. Men til hverdag ender det ofte med en pose vaskede kartofler, der har fået smagen af plasticposen med sig. Vi må tage nogle valg. Og ikke altid de mageligste.

Juan Carlos flygter til udlandet. Spanien står foran en afgrund

Som om Spanien ikke var hårdt nok ramt af coronakrisen, sørger det spanske kongehus nu for yderligere udfordringer. Den korruptionsmistænkte ekskonge har taget flugten – angiveligt for at beskytte monarkiets fremtid. Men har det en fremtid i Spanien?

De borgerlige vinder ikke næste valg. Så prøv at bruge tiden på at overveje, hvad borgerlige værdier er for jer

Summen af historisk, rummelig borgerlighed er national identitet og kristen, gerne kulturkristen, identitet. Det skulle den borgerlige blok nok bruge lidt kræfter på at tænke over.

Lovgivningen beskytter ikke kvinder tilstrækkeligt godt mod overgreb

Som lovene, der skal skride ind mod vold, voldtægt og stalking, er udformet nu, er de med til at undertrykke kvinderne.

Sommerferie på hjul: Hjælp, min mand har benzin i blodet

Jeg er en cykelpige, som aldrig helt har fattet charmen ved at tonse tusinder kilometer gennem Europa i en hjemmefikset bil.

Kina og Iran er en uhellig alliance, som USA ikke kan forhindre

Vesten stiller sig i stigende grad skeptisk til det såkaldte Silkevejsprojekt, hvormed Kina ikke blot nærmer sig Europa med jernbaner, motorveje og flyruter, men bygger og køber i Centralasien, Mellemøsten, Nordafrika og Europa.

Mest Læste