<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Kommentar: Med sådan et VM gør håndbolden sig selv til grin

Det internationale håndboldforbund har scoret et gevaldigt selvmål ved at gå fra 24 til 32 lande ved VM, der helt forudsigeligt nu byder på gigantisk klasseforskel og pinlige resultater.

Kommentar: "Esbern Snare" sejler rundt med fire døde, en benamputeret og tre fanger. Hvor længe holder det?

Situationen ud for Afrikas østkyst har udviklet sig anderledes dramatisk, end der var lagt op til, da Folketinget besluttede at sende "Esbern Snare" afsted. Læren er, at Danmark er bedst tjent ved ikke at agere helt på egen hånd.

Kommentar: Lad ikke minksagen løbe løbsk: Lyt nu til de besindige borgerlige røster

Vi har i de seneste uger set en bemærkelsesværdig tendens, hvor besindige borgerlige og fagfolk blander sig og gør opmærksom på nogle elementære ”oversete” kendsgerninger i minkskandalen.

Kommentar: Pist væk er Postnord-buddene, før man har set dem, og så ligger der i stedet en seddel om, at buddet har været der

Vi bøjer nakken og accepterer Postnord og DSB, som var det vilkår på linje med regnvejr og november måned. Hvorfor gør vi egentlig det?

Det er i adventstiden, vi skal blive enige om julefestens tabuer 

​Velegnede juletabuer handler om politik, om magt – og om følelser. Alt det, der hører til en ukontrollerbar eksplosion, som ikke skal detoneres i julen.

Aarhus, my love. Måske skal det alligevel være os

Kan man få en ny hjemby som 45-årig? Kan man komme til at holde af en by med 15 års forsinkelse? Aarhus, my love. Måske skal det alligevel være os.

Sagen om Ghislaine Maxwell: Storhed står for fald

Sagen om Ghislaine Maxwell i New York handler om mange ting, men først og fremmest om, at meget rige og privilegerede mennesker ofte mister realitetssansen.

Derfor kan sommerhuse udløse en bolignedtur

Den stærkt forsinkede boligskattereform vil kaste sommerhusmarkedet ud i ekstrem usikkerhed. Sommerhusejerne vil ikke få en vurdering, før reformen er trådt i kraft.

Kommentar: En journalist blev hædret for sin »empati«. Går det?

Gode medier kan aldrig alliere sig med en sag. Men flere og flere gør det.

Da minksagen eksploderede, døde regeringens erhvervspolitik

Erhvervslivets produktionsapparat kører på dampene, mens de reformer, der skulle levere nyt brændstof, ikke rokker sig ud af stedet.

Set fra Sidelinjen: I en mørk stund viste håndboldkvinderne sig som jernhårde ladies

Kvindelandsholdet i håndbold har ofte fået skyld for at være for lette at knække, men efter Mia Rejs knæskade i VM-premieren viste spillerne både sårbarhed og hårdhed.

Nina Hagen og Angela Merkel heler Tyskland

Angela Merkel valgte Nina Hagen som et symbolsk musikalsk indsalg til sin afsked. Begge kommer de fra det tidligere DDR, og først mod slutningen af sine mange år som kansler har Merkel i stigende grad vedkendt sig sin herkomst.

Kernekraft er måske mere fornuftigt, end mange vil erkende

Danmark stritter imod atomkraft, men hvor længe? Måske lader man på Slotsholmen andre sørge for det ubehagelige. Hvorpå man, hemmeligt lettet, kan slutte sig til det eneste fornuftige.

Mænds ret til at føde børn er ikke længere satire

Et uhyre vigtigt beslutningsforslag om at sikre ytringsfriheden på universiteterne skal torsdag behandles i Folketinget.

Mest Læste