<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Kommentar: Løgn og bullshit om de syriske flygtninge

For en lægmand kan det synes underligt, at så få syriske kvinder arbejder. For de var jo, fik man at vide, særligt højtuddannede, en enorm ressource. Eller, som det hed i de svenske medier: kompetenceregn.

Kommentar: Ikke mere terrorkrig: Joe Biden giver os alle en lektion i realpolitik

Biden farer ikke frem. Han kan antydningens kunst. Og nu trak han stregen i sandet: farvel til 20 års engagement i Afghanistan.

Kommentar: Lad monarkerne tage alt det pompøse – så kan de politiske overhoveder holde sig til de nærkampe, de er født til

Det kan godt være, at franskmændene i sin tid huggede hovederne af deres egne kongelige. Men lige nu svælger de i historierne om den kongelige britiske Windsor-slægt efter prins Philips død.

Boligsalget slår alle rekorder: Sælgere risikerer skattesmæk

Især sommerhusejere løber en stor risiko for at få en skatteregning, hvis de sælger med gevinst. Reglerne er ikke entydige, og flere er plumpet i.

Kommentar: Hvorfor må vi ikke tage ansvar for vores eget helbred, når det gælder corona?

Hele tiden og så igen overvejer vi fordele og ulemper ved at gøre noget her i tilværelsen – ikke mindst, når vi spiser medicin, får vacciner eller vælger at lade være. Og vi skal have lov til at træffe de valg selv.

Nu siger investorerne NEJ til topchefens grænseløse lønstigninger

Den skandinaviske bølge i evalueringen af topchefernes lønpakker tænder håb for et erhvervsliv i balance med det omgivende samfund.

Tiden efter corona skal være børnene og de unges – de har brug for vores støtte

Børn og unge har det seneste år måttet vige for hensynet til de ældre og de udsatte, og jeg ser frem til, at vi politisk holder fokus på at løfte flest mulige børn og unge over på den anden side af krisen. Mens vi passende siger tak for opbakningen.

Ved at koble fædrene fra holder vi fast i forventningen om, at kvinder er mere forældre end mænd

Selv om kønsroller og familieforhold har forandret sig markant siden midten af 1900-tallet, vægtes mænds og kvinders pligter og ansvar i forhold til deres børn stadig meget forskelligt.

Vi er ved "Woltificere" det danske arbejdsmarked – og det er skidt

En lønmodtager er pludselig blevet til et cvr-nummer gennem en Woltificering. Restauranten bliver fattigere. Wolt bliver rigere. Og buddet har mistet alle de rettigheder, en lønmodtager har efter den danske model.

Europas yderste højre har længe råbt højt. Nu har de svært ved at få ørenlyd

AfD ser ikke ud til at blive den største trussel mod de tyske konservative.

De liberale eliters system af sandheder står for fald

Der er et paradigmeskifte i gang – væk fra det liberale. Mette Frederiksens styrke bunder i dette: Hun repræsenterer det nye paradigme omkring både velfærdsstat, realistisk indvandringspolitik og folkelig nationalfølelse.

Alle problemer løses i politik ved at tilføre flere penge. Og flere penge. Og flere penge. Hvornår holder det op?

Regering og folketing skal absolut investere i både trafikal og kulturel infrastruktur. Men brug gerne hovedet i stedet for maven. Bare en gang imellem.

Hvor godt passede I på os?

Der er markant forskel på, hvordan lederne i Europa har håndteret coronapandemien. Og deres evne til at passe på befolkningen kommer til at afgøre deres politiske skæbne.

Skattefælder overalt: Det er ikke altid gratis at give penge til sin familie

Skattereglerne for pengegaver til familiemedlemmer er så kringlede, at selv bittesmå fodfejl kan give kæmperegninger. Det er der flere (skræk)eksempler på.

Churchills perle om demokratiet som styreform holder jo – særligt i Tyskland

Kompromiser, konsensus og hensynssyge – foruden en stærkt decentral styreform. Tyskland kæmper med sig selv – og med covid-19.

Mest Læste