Seneste Debatindlæg
11.08

Civilingeniør: Ansigtsmasker skader mere, end de gavner

Torben Abildgaard Pedersen
Glem alt om mundbind. Effektivt drab af mikroorganismer gennem afspritning af hænderne er det eneste, der dur, så længe vi venter på en virksom vaccine.
11.08

Debat: Fransk dobbeltmoral

Lennart Jønsson
11.08

Debat: Sløjt tv-udbud

Kirsten Larsen
11.08

Debat: Hvorfor er det så svært for danskerne at acceptere mundbind?

Desiree Ohrbeck
Stå ikke der og vent på, at staten træder til og sender dig en pakke mundbind. Hvis du ikke har råd til at købe de medicinske mundbind, så lav et selv. Det gælder liv og død.
Se flere debatindlæg
Forsiden lige nu

Blog: Hvad skal feministerne dog stille op med paven? Her hjælper ingen kønskvoter

Birthe Rønn Hornbech
Kvinders adgang til ordination har ikke noget med kvindeundertrykkelse at gøre; det er et teologisk spørgsmål. Der er stadig sogne i Danmark, hvor kvinder ikke kan få embede. Men krav om kønskvotering fremmer ikke ligestillingen, men undertrykker friheden for kirken til at indrette sig, som dens teologi og tro bestemmer det.

Debat: Coronaen har forværret et i forvejen dårligt forhold mellem Kina og USA

Ian Bremmer
Selv hvis Joe Biden vinder valget i november, vil anti-Kina-tendensen fortsætte i den amerikanske udenrigspolitik, også selv om der bruges en mere afdæmpet retorik end den, Donald Trump anvender.
Bolig
»Min have skal give et sus af glæde, hver gang jeg går ud i den«
Furiehaven nord for Aarhus er fyldt med spændende planter og byder på både smukke, velanlagte områder og vild natur. Her har Tove og Ole Themsen gennem 52 år formet og omformet den 35.000 kvm store grund, som er omgivet af marker. 
Se flere