Seneste Debatindlæg
20.01

Ungdomsårgange skrumper alvorligt: Ungdomsuddannelser skal styrke attraktivitet og bosætning i landdistrikterne

Steffen Damsgaard, Birgitte Vedersø, Erik Lauritzen, Jeppe Kragelund, Hans Østergaard, Tonny Hansen, Mikael Smed, Ib Brøkner Christiansen
Der er behov for at se på, hvordan gymnasierne i land- og yderkommuner finansieres, og der er behov for en model for elevfordeling.
Se flere debatindlæg
Forsiden lige nu

Blog: Verdens allerrigeste har for meget, flertallet for lidt

Rune Lund
26 personer ejer lige så meget som den fattigste halvdel af jordens befolkning. Der findes næppe ord til at beskrive, hvor fuldstændig grotesk det er.
I Kunta Kintes fodspor: I Gambias bagland findes det rigtige eventyr
Atlanterhavskysten med attraktive strande og sol hele vinteren er og bliver Gambias trækplaster nummer et. Men kombineret med en tur i baglandet og over grænsen til Senegal udvikler en fin ferie sig til en spændende rejse. 
Se flere
Glem ikke batterierne i lysende sko og talende dukker
Mange produkter indeholder batterier, som man måske ikke lige tænker over. Men de skal sorteres for sig, når produktet skal smides ud. 
Se flere
Vestens livsstil ødelægger indvandreres helbred: »Den politiske vedholdende ligegyldighed er ekstremt bekymrende«
Når indvandrere kommer til lande i Europa er deres helbred i fare. Det viser den første rapport nogensinde omkring indvandreres helbred. En førende dansk professor i sundhed, medicin og lighed kritiserer det danske sundhedsvæsen og politikerne for at vende det blinde øje til et åbenlyst voksende problem. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her