<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
13:00

Debat: Pinlig klapjagt på Claus Hjort Frederiksen

Peter Skaarup
DF er forfærdet over regeringens fremfærd over for den tidligere minister.
Seneste Debatindlæg
12:00

Debat: Derfor, Ritt

Kim Hansen
Ritt Bjerregaard mener, at Herlufsholm Kostskole bør lukkes her og nu. Men i Danmark har vi det retsprincip, at man er uskyldig, indtil det modsatte er bevist.
10:00

Debat: Kristendemokraterne er et paradoks i dansk politik

Kristian Marstal
Splittelsen på abortspørgsmålet i KD fremstår så udansk som noget og understreger den ulogik og det indlejrede paradoks, religion for skade kan medføre i politik.
10:00

Debat: Kristendemokraterne er et paradoks i dansk politik

Kristian Marstal
Splittelsen på abortspørgsmålet i KD fremstår så udansk som noget og understreger den ulogik og det indlejrede paradoks, religion for skade kan medføre i politik.
09:45

Debat: Ny ledelse skaber grundlag for sund udvikling af Naturkraft

Henrik Tvarnø, Hans-Ole Jessen
Det er afgørende​ at sikre de investeringer, der allerede er foretaget i Naturkraft. Oplevelsescentret ved Ringkøbing har været i høj sø, men det kan og skal reddes.
08:15

Debat: DR ensretter Grønlands historie

Katrine Winkel Holm
Det går ud over sagligheden, når DR er mere optaget af at please et krænkelsesparat woke-segment end at blotlægge fortiden og uenighederne om den, senest i serien om Grønland.
07:50

Debat: Regeringen jagter Hjort

Birte Bune Smith
Se flere debatindlæg
Mest læste debat

Blog: Samtalen om abort må ikke dø med Kristendemokraterne 

Marie Høgh
Med Isabella Arendt i spidsen havde partiet travlt med at være familieparti (hvem vil ikke det?), pragmatisk, midtersøgende og ”anstændigt” – altså: ligegyldigt med et lag from fernis.

Blog: De har planer nede i EU, som ikke lover godt for Danmark

Pia Kjærsgaard
Ja – EU er dødkedelig! Men vi er nødt til at holde et vågent øje med alle de vilde planer, som EU-fanatikere udtænker dernede. Vi risikerer nemlig, at de bliver til virkelighed, det er jo sket før.
Ulla Terkelsen fortæller i ny bog om sin livslange kærlighed til landene i Østeuropa
Udenrigskorrespondenten har i en menneskealder rapporteret om begivenheder fra alverdens brændpunkter. Vi bringer et uddrag fra hendes seneste bog, hvor hun tager på en rejse på sporet af sin egen tabte ungdom og de østeuropæiske landes dramatiske fortid. En fortælling, der er uhyggelig aktuel set i lyset af krisen i Ukraine. 
Se flere
Mere
JP Aarhus
Tolkien var besat af Djursland: »Historien om Tolkien og Jylland er langt større, end jeg troede«
Da Casper Clemmensen opdagede ligheder mellem J.R.R. Tolkiens fantasyunivers og Østjylland, dykkede han dybt ned i forfatterens forskning i et glemt jysk folkefærd. Nu er teorierne samlet i bogen "Tolkien og det mytiske Jylland", hvor både kærligheden til det jyske og den danske selvforståelse vendes. 
Se flere