<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
07:00

Debat: K og V løber fra en stram udlændingepolitik

Peter Skaarup
Barnebrudssagen handler ikke kun om jura, men også om politik. Det er derfor, at det er Folketinget, der nedsætter en rigsret.
Seneste Debatindlæg
22.01

Debat: Kære unge, tænk jer om

Gunni Seidelin Petersen
For mange af os ældre er et år med corona måske halvdelen af vores restlevetid. Statistisk har jeg f.eks. to år og fire måneder tilbage af mit liv.
22.01

Debat: Joe Bidens klimapanik er stort set malplaceret

Bjørn Lomborg
Det er helt rigtigt af den nye amerikanske præsident at tage hånd om klimaet, men hans beslutning om, at USA vender tilbage til Paris-aftalens løfter, er hverken den rigtigste eller billigste løsning.
Se flere debatindlæg

Blog: Det store amerikanske show er på spil igen

Utku H. Güzel
Sandheden er bare, at problemerne i det store mægtige land er blevet så store og tydelige for os alle sammen, at en farverig indsættelsesceremoni med kendte ansigter ikke kan rette op på tingene.

Blog: Fortiden bliver et forsvarsløst gidsel for vores rene nutid

Marie Høgh
I begæret efter at bekræfte, hvor ufejlbarlige vi er, kaster vi os hovedløst over fortiden – og glemmer, at ingen er uden fejl. Til alle tider.

Debat: Europas kaptajn går fra borde

Per Stig Møller
Som sine store forgængere har det ikke været afgørende for Angela Merkel, om løsningen kunne skaffe Tyskland en ekstra fordel, men om den var til fordel for det europæiske fællesskab.
Ferie i nærheden: Norge opruster med oplevelser til 2021
Nabolandet Norge står klar med nye attraktioner og aktiviteter, bl.a. museer, batteridrevne minifærger, naturskønne vejstrækninger samt nyt luksushotel i Oslo. 
Se flere
Bolig
»Vil vil ikke bare være keramikdamerne«
Ditte Reckweg Lindholm og Jelena Schou Nordentoft blev verdensberømte, da de malede de populære striber på Kählers Omaggio-vaser. De bevæger sig stadig i keramikkens univers med de to nye porcelænsserier, Dan-ild og Rhombe Color, men kan også skrive både butiksindehavere, tekstildesignere og tegnestueindehavere på cv'et. 
Se flere
Test af laptop: Flot arbejdsmaskine fra gamingspecialist
Alt skal jo ikke være arbejde, og det forstår denne bærbare pc fra gamingspecialisten MSI. Den er som skabt til den rejsende forretningsmand, der også har et liv ved siden af jobbet. 
Se flere