<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
JP Aarhus historie
Se flere nyheder
Seneste nyt
Se flere
Debatindlæg

Debat: Aarhus Universitet svigter sit ansvar

Anna Sofie Bank-Mikkelsen
Det kan undre, at det høje faglige niveau retfærdiggør en 200-personers eksamen, men ikke en eneste times undervisning med fremmøde.

Debat: Aftale for erhvervslivet endelig på plads

Fatma Øktem (V)
Det mest markante Venstreaftryk er udbetalingen af de sidste to ugers indefrosne feriepenge. Det har Venstre kæmpet for længe.
Aarhus' historie
Mere
Redaktionen anbefaler

Deres seksårige søn døde pludseligt: »Det føles stadig som et mareridt, som vi bare venter på at vågne op fra hver dag«

Den nye lov om ret til sorgorlov, hvis man mister et barn under 18 år, træder i kraft den 1. januar 2021. Men det hjælper ikke forældrene til seksårige Eddie Dall Ravndrup, som døde pludseligt i august. Bianca og Mikkel Dall Ravndrup har været til den første sygefraværssamtale på deres arbejdspladser og mærker et stigende pres fra jobcenteret. Deres familie har startet en indsamling.
Fanø forever: Fra Vesterbro til Vadehavet
For mindre end et år siden skiftede Mette Hyttel Vesterbro i København ud med Nordby på Fanø og stillingen som indkøber i boligafdelingen i Magasin ud med titlen som værtinde og direktør på Fanø Krogaard. Hun har ikke fortrudt, de store kontraster mellem storby- og ø-liv til trods. 
Se flere
Biler
Har brintbilen alligevel en chance? Helt ny model ligner en Tesla, kører 650 km på en tank og falder markant i pris
Lyt til historien om den nye brintbil, som kommer til Danmark i løbet af foråret, og så kan du blive klogere på, hvad der får danskerne til at ønske sig en grøn bil, men også, hvorfor folk måske alligevel afholder sig fra at købe dem. 
Se flere
Mad og Vin
Jul med sukkersyge: »Der er mange, der ringer ind til os for at få tips til slik og chokolade uden sukker«
Den traditionelle julemad kan være en udfordring, når man har diabetes. Diætist Lisa Heidi Witt fortæller her, hvordan man som diabetiker kan tage del i festlighederne, uden at blodsukkeret ryger helt til vejrs. 
Se flere