Seneste Leder
17.09

JP mener: Danmark kan ikke frelse verden

Indsatsen mod klimaforandringer drejer sig ikke om, i hvilken grad danske ministre på de bonede gulve i den store verden kan promenere en mere grøn profil end andre. Tværtimod drejer det sig om den samlede, globale indsats.
16.09

JP mener: Løkke lægger nyt brænde på bålet i Venstre

I bedste sendetid søndag såede Lars Løkke Rasmussen tvivl om, hvordan han vil forholde sig, når en ny formand tager over i Venstre.
15.09

JP mener: En sølle vikar er for stærk for 3F

Ekspeditions Arbejdernes Klub har 810 stemmeberettigede medlemmer, og derfor er det selvindlysende, at en vikar ikke vil kunne have nogen som helst positiv eller negativ indflydelse på løn- eller arbejdsforhold.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Bolig
Her vinder klassisk design over tidens tendenser
Line Olesen, som står bag møbelbrandet Make Nordic, byder os indenfor i sit private hjem i Esbjerg, hvor kærligheden til nordisk design er tydelig, som i de møbler hendes firma sælger. 
Se flere
Guide: Lav fede videoer med forrygende gratis-program
Videoer er en god måde at dele særlige oplevelser og begivenheder, og det behøver ikke at være kompliceret eller dyrt at lave dem. Shotcut er et helt gratis open source-videoredigeringsprogram, der er nemt at bruge og fyldt med et imponerende udvalg af filtre og effekter, der kan sparke liv i dine hjemmevideo-projekter. 
Se flere
Mad og Vin
Seks stjerner: Kulinarisk vanvidsprojekt slog benene væk under vores anmelder
Et besøg hos Alchemist er et sansemættet drømmesyn ind i et originalt kulinarisk univers, der trods det højteknologiske køkken og blærede opgør med det trivielle måltid hverken mister jordforbindelsen eller det klarsynede fokus på hæmningsløs velsmag. 
Se flere