Seneste Leder
12.01

JP mener: Danske politikere har ikke forstand på at tjene penge

Hvad der ikke er muligt i Danmark, lykkes i USA, hvilket ikke mindst skyldes, at hvor amerikanske politikere stort set uden undtagelse har solid erhvervserfaring, har hovedparten af de danske politikere ingen.
11.01

JP mener: Jyllands-Posten holder ikke af nogen partier

Det er legitimt, at DF ønsker at maksimere sin indflydelse, herunder også ønsker en kobling mellem skatte- og udlændingepolitik, men lige så legitimt er det, at regeringen siger fra.
10.01

JP mener: Der er brug for atter at kigge på politikeres eftervederlag

De fleste kan godt forstå, at politikere får løn i en periode, hvis de mister deres embede. Men der er brug for klarere regler, hvis man vil dobbeltmoralen og hykleriet til livs.
09.01

JP mener: DF har overspillet sine kort

Statsminister Lars Løkke Rasmussen og hans mindretalsregering er endelig trådt i karakter og har trukket en meget vigtig streg i sandet over for Dansk Folkepartis bizarre kobling mellem udlændingepolitik og skattepolitik.
08.01

JP mener: Farlige ytringer skal ikke mødes med lovindgreb

Tyskland og Frankrig er inde på en glidebane, når de forsøger at imødegå hadefulde ytringer og falske nyheder med lovindgreb.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Afblæs tiggerloven – den straffer fredelige mennesker

Josephine Fock
Den skærpede tiggerlov er et klassisk eksempel på en lovændring, der skulle få regeringen til at fremstå hurtig og handlekraftig.

Blog: Når danske skoler mødes med det iranske regimes repræsentanter

Jaleh Tavakoli
I skal vide, at over tyve unge mennesker for nylig har mistet livet i Iran, alene fordi de gik på gaden og ytrede sig imod netop samme præstestyre.
Annonce
Annonce
Her laves 35 mio flasker vin om året: Og i tre dage opfordres til sanseløs druk
Med sine alsidige lokalklimaer og en produktion af 35 mio. flasker vin årligt er Israel en ambitiøs spiller på vinmarkedet, selv om alkohol for mange israelere er forbeholdt festdage. 
Se flere
Bolig
Husk havens gæster: Giv rigeligt med god mad, så kommer de igen
Netop nu har havens fugle brug for hjælp til at komme gennem den kolde tid. Vinterfodring er med til at hjælpe bestanden, så vi også til forår og sommer kan glæde os over solsorte, mejser og spurve. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her