<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
27.06

JP mener: Hvem vil købe et politisk fallitbo?

Dansk Folkeparti er fortid. Forestillingen om, at partiet kan rejse sig, forekommer umulig, men helt udelukkes kan det dog ikke.
Seneste Leder
26.06

JP mener: Alt ved kulturministerens Oscar-tur skriger dårlig dømmekraft

Kulturministeren udviste en rystende mangel på respekt for skatteydernes penge i forbindelse med sin rejse til Oscar-uddelingen. Grænsen mellem ferie og arbejde må aldrig blive utydelig, når det er danskerne der betaler regningen.
25.06

JP mener: Mette Frederiksen og magtkritikken

Det er dybt usagligt og mistillidsskabende, når statsministeren udokumenteret kritiserer medierne for at viderebringe falske påstande.
22.06

JP mener: Vi fryser gerne, når bare Putin taber

Skru ned for temperaturen. Putin har allerede indledt naturgaskrigen.
20.06

JP mener: Frankrig på vej til at blive Europas syge mand

Under halvdelen af vælgerne gad stemme. Og præsident Macron har udsigt til dramatiske tider i parlamentet – og på gaden.
Se flere nyheder
Mest læste debat

Blog: Hvad har jordemødre og forkælede børn til fælles?

Karsten Bo Larsen
Ligesom forkælede børn får jordemødre og andre interessegrupper ofte deres politiske vilje gennemtrumfet bare ved at råbe højt

Blog: Til minde om min mor

Mikael Jalving
Min mor skrev i sine efterladte papirer, at hun ville have en dødsannonce i Jyllands-Posten. Den skriver jeg helst selv.

Debat: Slut med brug og smid væk-tøj: Forurenende modeindustri står over for kolossal omstilling

Karoline Rahbek
Fast fashion skal være gået af mode i 2030, melder EU ud i en ny og længe ventet tekstilstrategi. Gensalg står til at eksplodere inden for få år og spås til at blive det store håb i de cirkulære forretningsmodeller, som modefirmaer ikke kan komme uden om, hvis de vil overleve.

Kommentar: Terrorister skal mødes med nultolerance

Jesper Beinov
Terroranslaget i Oslo viser, at der er brug for demokratiernes selvforsvar, brug for vilje til at værne fundamentet under vores åbne samfund og brug for en håndfast indsats over for radikale islamister og andre ekstremister.
Rejseglade jyder kan se frem til grønnere luftfart
Luftfarten trækker sorte spor over himlen, for fossile brændstoffer skader klimaet. Billund Lufthavn sigter mod nuludledning i 2030, men det kræver samarbejdsvilje og en hurtig udvikling af grønt flybrændstof. 
Se flere
Test af ny Chromecast: Komplet tv-univers i en lille dongle
Der er ingen grund til at fortvivle, hvis dit tv ikke er det smarteste i verden. Med den nye Chromecast kan du tilføre ethvert tv – og for den sags skyld enhver skærm eller projektor med HDMI – en moderne smart tv-brugerflade med adgang til et væld af apps og underholdning. 
Se flere