27.05

JP mener: De viser vejen ud af krisen

Hjælpepakkerne skal ophøre den 8. juli, lyder anbefalingen fra eksperterne, og jo før markedsøkonomien er tilbage, des bedre.
Seneste Leder
25.05

JP mener: De åh så forargede stenkastere

Christiansborg er et glashus, der aldrig savner forargede folketingsmedlemmer til at kaste sig over borgere eller virksomheder, hvis eneste forbrydelse er, at de følger landets love.
22.05

JP mener: Mette Frederiksen har villet styre alting selv

Er statsministeren gået over stregen i coronakrisen? Det må oppositionen faktisk gerne stille skarpt på.
20.05

JP mener: Det klæder regeringen at have genfundet pragmatismen

Regeringen har bevæget sig fra hullet i ozonlaget og ned på jorden. Nu skal den holdes fast på løftet om, at klimaplanen ikke skal ende i en skattemassakre.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

Blog: Let’s drain the swamp, Uhrskov

Jens Kindberg
Lad os stoppe mudderkastningen, Uhrskov, og i stedet debattere, hvorfor borgerlige bør tage afstand til Generation Identitær.

Blog: Generation Identitær præsenterer: Udvandring er vejen frem

Morten Uhrskov Jensen
Generation Identitær er aldrig fanatiske, de er realistiske og har nu præsenteret et gennemarbejdet forslag til remigration.

Blog: Mette Frederiksen har indført minimumsnormeringer mod sin vilje

Isabella Arendt
Af hensyn til smittefaren er der mange steder indført minimumsnormeringer, selvom “Børnenes Statsminister” ikke mener, det er vigtigt. Vores børn trives som aldrig før og pædagogerne har fået ordentlige forhold. Tænk, hvis man kunne tage hensyn til børnenes trivsel også efter krisen? Men det tror jeg ikke, “Børnenes statsminister” har planer om.

Kommentar: Den kontrollerede by – får vi friheden tilbage?

Marianne Levinsen 
Forårets nedlukning af byens butikker, caféer og øvrige aktiviteter har vist os en anden side af byen end den, vi kender og kendte. Nu ligger der et stort arbejde foran os for at genskabe den aktive by, og kampen de nye regler og konventioner i byrummet er i fuld gang.
Bolig
Den kontrollerede by – får vi friheden tilbage?
Forårets nedlukning af byens butikker, caféer og øvrige aktiviteter har vist os en anden side af byen end den, vi kender og kendte. Nu ligger der et stort arbejde foran os for at genskabe den aktive by, og kampen de nye regler og konventioner i byrummet er i fuld gang. 
Se flere
Nyt tv? Tre stjernekøb - og fem apparater til en rigtig god pris
Den 2. juni kan dit tv gå i sort, hvis det er koblet på det gamle antennesignal. Det er den perfekte anledning til at opgradere til et helt nyt og moderne tv. Vi har testet tre tv'er, som er noget af det bedste, producenterne kan levere lige nu, og desuden får du et bud på fem apparater til en god pris med sidste års teknologi. 
Se flere
Populær tysk firmabil får nye motorer og omfattende digitalisering
BMW 5-serie får en kraftig opgradering, som giver mulighed for laserlys, et system, der selv kan bakke bilen 50 meter, og plug-in hybrider, som kan genkende miljøzoner og slå over til eldrift. 
Se flere