<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
27.10

JP mener: Nu vil vi ikke finde os i det længere

Hvorfor må der gerne være 11 kampstønnende personer i et fitnesscenter, mens højest 10 voksne mennesker i må mødes i klubben og spille skak?
Seneste Leder
26.10

JP mener: Erdogan puster til en ny Muhammed-krise

Behovet for en oplysningstid i den muslimske verden har aldrig været større.
25.10

JP mener: Coronatrætheden har ramt Europa

Det hjælper ikke at hælde nye restriktioner og tvangsforanstaltninger ud over hovederne på coronatrætte borgere eller virksomheder, der er truede på deres eksistens. Der er behov for en mere sofistikeret og langsigtet tilgang.
24.10

JP mener: Løse rygter og anonyme påstande må ikke ophøjes til beviser

Retssikkerheden skal være intakt for både den eventuelt krænkede og den eventuelle krænker, ellers kan det være den direkte vej til justitsmord og folkedomstole.
22.10

JP mener: Hvad skal vi egentlig med en kulturpolitik?

Hvis statens kulturinstitutioner i højere grad skal konkurrere med markedet, udvander man argumentet for at have en kulturpolitik.
21.10

JP mener: Kun én gruppe af krænkede griber til krumsablen. Heraf tavsheden

Opbakningen til den truede lærer er så sølle, at det må gøre enhver underviser eftertænksom. Vi må se i øjnene, at staten ikke kan garantere den enkelte lærers sikkerhed, hvis hun bryder islamiske tabuer.
Se flere nyheder

Debat: Hvordan overbeviser man USA om igen at tage lederskabet på sig?

Ana Palacio
Svaret begynder med, at andre aktører – først og fremmest EU – viser deres evne og vilje til at dele byrderne ved at styrke deres militære, diplomatiske og øvrige strategiske formåen.
Kulturarv på Kreta: Her skal du ikke tale for højt om nabobordet på restauranten
Pastelfarvede huse ligger som perler på en snor omkring det gamle havnebassin i Kretas Haniá. Den gamle by inden for bymuren er et minde om en tid, da byen var et af Middelhavets højdepunkter. I dag er byen en af de få i regionen, hvor man fortsat møder turister i gaderne. 
Se flere
Seniortendens: Flere og flere pensionister gør som Annie og Ivan Lilhauge og flytter hjemmefra
En tredjedel af alle fastboende i de danske sommerhuse er over 60 år. Sommerhuse har nemlig en rekreativ virkning og er ofte så renoverede, at de sagtens kan fungere som helårsbolig for pensionisterne, mener sociolog. Og så er det et oplagt coronaskjul for seniorerne. 
Se flere