Seneste Leder
17.01

JP mener: Husker du Guantanamo-fangen? Hvad har vi lært?

15 år er gået, siden Danmark efter hårdt diplomatisk arbejde og politisk pres hentede en dansk statsborger hjem fra Guantanamo. De principper, som vi dengang stod fast på, er for længst ofret på terrorens alter.
16.01

JP mener: Putins styrke er Ruslands svaghed

Med en stribe forfatningsændringer vil Kreml-chefen sikre sig grebet om magten i mange år endnu.
11.01

JP mener: 12 uger på ski i Verbier

Den hårfine balance, som kongehuset befinder sig på, kan hurtigt forrykke sig, hvis folket får en fornemmelse af, at man understøtter et jet set-liv.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

Kommentar: Drop straforgiet mod Mohammed og Fatima og opløs alle ghettoer i stedet

Ahmad Mahmoud
Vi kan ikke længere gemme os bag uvidenhedens slør. Det er livsforholdene i ghettoerne, der skaber grobunden for radikalisering, og det var der, regeringen burde sætte hårdt ind i stedet for at straffe i flæng.

Blog: Relativismen har sejret ad helvede til

Mikael Jalving
Ved skæbnens ironi blev jeg nytårsaften bænket sammen med en hel flok terapeuter. Det blev en længere snak.

Blog: Grønlandsk parti: Spild ikke flere penge på en forfatningskommission

Nauja Lynge
Det grønlandske parti, Atassut, vil ikke fortsat deltage, hvis det blot er spild af økonomiske ressourcer. Det forstår jeg godt og har også flere gange foreslået at sætte den på hold af samme årsag.

Blog: Hvor længe skal vi have tålmodighed med en reform, der ikke virker?

Isabella Arendt
Da reformen blev indført, mente regeringen, at vi bare skulle være tålmodige, så ville den virke. Nu er den igen evalueret og dumper – til -3 endda. Hvor længe skal vi vente? Hvor længe skal vi være tålmodige, i et håb om at reformen virker »lige om lidt«?
Sagnkongernes Lejre er en historisk totaloplevelse
På et meget lille geografisk område ligger fortidsminderne tæt i landskabet foruden et museum og et forsknings- og formidlingscenter, som snart kan præsentere Danmarks største rekonstruerede vikingehal. 
Se flere
Bolig
Fugle i vinterhaven
Her i vintermånederne kan vi hjælpe fuglene gennem den kolde tid med fodring både i haver og på altaner. Det er heller ikke for tidligt at sørge for gode redesteder. 
Se flere
Viden
Overbeviste forskere: Sådan blev dinosaurerne udryddet
Asteroideteorien vinder over vulkanteorien, siger et forskerhold. Til gengæld havde vulkanerne senere et stort ansvar for livets udvikling. 
Se flere