Seneste Dagens tegning
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

JP mener: Så sæt dog den afgift ned

Alle børnefamilier ved, at en rummelig bil i afgørende grad gør hverdagen lettere samt mindsker stressniveauet på især længere ture.

Blog: Vores politikere vildleder os; del og hersk!

Jens Philip Yazdani
Vi bliver som borgere holdt for nar. Mens magthaverne spiser festmåltidet, mundhugges vi som befolkning internt om resterne. Må du have din burka på? Skal jeg spise svinekød? Er han dansk?

Blog: Macrons Frankrig synger på sidste vers

Mikael Jalving
Den siddende franske præsident vil gå over i historiebøgerne som en sælsom overgangsfigur, ja, formentlig som det, der på godt dansk hedder en fransk klovn.
Skotland er som snydt ud af næsen på Danmark - bortset fra kilten, whiskyen og kongehuset
Kilten er ikke kitsch, men man skal vide, hvor man skal købe den. Og whiskyen skal drikkes det rigtige sted. Tag med en skotsk forsker og ekspert i skandinaviske studier rundt i hans lokale Edinburgh, og opdag, at danskere og skotter sikkert har mere tilfælles, end du lige troede. 
Se flere
Bolig
Savner du ideen til et smukt julebord? Her er to gode ideer
Hvordan får man dækket et både personligt og smukt julebord uden at bruge en formue eller oceaner af tid? Her er to forslag fra tekstildesigner Eva Louise Hauge og guldsmed Bodil Binner, hvor jagt helt tilfældigt er fælles tema. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her