<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Seneste Bolig
16.09

Søbade satte arkitekterne på overarbejde

Silkeborgs nye runde søbade ved Almindsø er bygget med udgangspunkt i den omkringliggende natur, så arkitekterne bag har måttet tænke kreativt for at bygge rundt om træer og lokke folk til ikke at tisse i vandet.
08.09

»Ethvert nyt møbel skal have potentialet til at blive en klassiker«

Sådan siger designer, billedkunstner og journalist Monica Ritterband, som netop nu er aktuel med en ny møbelserie for FDB Møbler og »piv-beæret« over at stå på skuldrene af store danske designere som Børge Mogensen, Poul M. Volther og Jørgen Bækmark, der byggede FDB Møbler op i 1950’erne.
Se flere nyheder
Redaktionen anbefaler

Gården i Trige er ramme om bolig, kontor, showroom og lager

»Hvis ikke jeg havde kontor og showroom, hvor vi bor, så kunne det ikke fungere,« siger iværksætter Camilla Schram og mor til tre, der bor på en landejendom uden for Aarhus. Herfra styrer hun sit luksusbrand inden for rengøringsprodukter og familielivet.

De har skabt en frodig oase i byen

Jerôme og Karine Clynckemaillie har indrettet et hus til svigerforældrene i nabohuset til byens botaniske have. Selv om huset ligger midt inde i Nantes, har de skabt en frodig oase.
Annonce
Bolig
Byer knopskyder: Hvem vinder ræset mod at bygge den bedste og mest bæredygtige bydel?
Nye bydele signalerer vækst og fremgang, og derfor er det heller ikke så sært, at man ude i kommunerne er midt i et kapløb om, hvem der bygger den bedste og grønneste bydel, lyder det fra fremtidsforsker Marianne Levinsen. 
Se flere