Seneste Bolig
11.08

Villa, værksted og hverdagsliv

I kunsthåndværker Maria Solons 60’er-villa på Fyn er der både plads til livet som selvstændig, livet som mor og livet som barn.
06.08

Lego leger sig ind i kunstens verden  

Lego har gravet dybt i klodskassen og forvandlet superhelte, rockstjerner og et ikonisk Warhol-print til kunst-samlesæt, som man kan sætte direkte op på væggen.
30.07

Kommentar: Naturen, det billige skidt, er (stadig) tidens største trend

Marianne Levinsen 
Siden finanskrisen er naturen rykket længere og længere ind i vores liv – og vores bolig. Det er blevet en megatrend, som nu er blevet yderligere forstærket af coronakrisen.
Se flere nyheder
Redaktionen anbefaler

Gården i Trige er ramme om bolig, kontor, showroom og lager

»Hvis ikke jeg havde kontor og showroom, hvor vi bor, så kunne det ikke fungere,« siger iværksætter Camilla Schram og mor til tre, der bor på en landejendom uden for Aarhus. Herfra styrer hun sit luksusbrand inden for rengøringsprodukter og familielivet.

De har skabt en frodig oase i byen

Jerôme og Karine Clynckemaillie har indrettet et hus til svigerforældrene i nabohuset til byens botaniske have. Selv om huset ligger midt inde i Nantes, har de skabt en frodig oase.
Bolig
»Min have skal give et sus af glæde, hver gang jeg går ud i den«
Furiehaven nord for Aarhus er fyldt med spændende planter og byder på både smukke, velanlagte områder og vild natur. Her har Tove og Ole Themsen gennem 52 år formet og omformet den 35.000 kvm store grund, som er omgivet af marker. 
Se flere