06.08

Lego leger sig ind i kunstens verden  

Lego har gravet dybt i klodskassen og forvandlet superhelte, rockstjerner og et ikonisk Warhol-print til kunst-samlesæt, som man kan sætte direkte op på væggen.
Seneste Bolig
30.07

Kommentar: Naturen, det billige skidt, er (stadig) tidens største trend

Marianne Levinsen 
Siden finanskrisen er naturen rykket længere og længere ind i vores liv – og vores bolig. Det er blevet en megatrend, som nu er blevet yderligere forstærket af coronakrisen.
28.07

Haveliv fra lænestolen

På engelsk bruger man udtrykket ”armchair gardening”, som betyder, at når man ikke har mulighed for at komme ud i virkelighedens have(r), kan man i stedet for sætte sig godt til rette i lænestolen og læse bøger om haver eller se tv og videoer i stedet for.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

JP mener: Hvem har indgået den aftale?

Danmarks aftale med Kina og politisamarbejde er vanvittig, og det må hurtigst muligt afklares, hvem der har ansvaret for, at den blev indgået.
Redaktionen anbefaler

Gården i Trige er ramme om bolig, kontor, showroom og lager

»Hvis ikke jeg havde kontor og showroom, hvor vi bor, så kunne det ikke fungere,« siger iværksætter Camilla Schram og mor til tre, der bor på en landejendom uden for Aarhus. Herfra styrer hun sit luksusbrand inden for rengøringsprodukter og familielivet.

De har skabt en frodig oase i byen

Jerôme og Karine Clynckemaillie har indrettet et hus til svigerforældrene i nabohuset til byens botaniske have. Selv om huset ligger midt inde i Nantes, har de skabt en frodig oase.
Samsung går nye veje med sine helt trådløse earbuds
Buds Live er et anderledes på bud på helt trådløse in-ears. De små bønner tilpasser sig ørets form og har intelligent teknologi til at lukke lyd ind og ud, så du kan være i kontakt med omgivelserne, samtidig med at du fordyber dig i din yndlingsmusik. 
Se flere