<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
14:30

Kronik: Det handler overhovedet ikke om mere i løn

Lene Tronborg-Tholstorf,
Dansk Sygeplejeråds fokus på, at det hele handler om mere i løn, vil ikke forbedre arbejdsforholdene. Det vil kræve en omvæltning af hele sundhedssystemet.
Seneste Kronik
25.07

Kronik: Øen, jeg ikke vidste, jeg savnede

Markus Lentz,
Mens det indre liv begyndte at vokse, gjorde forståelsen for verdens største ø, dens dualisme, polarisering og kompleksiteter det samme for dagens kronikør.
24.07

Kronik: Angela Merkel har lullet os alle til ro

Thomas Borchert
Når Merkel nu forlader scenen, er det hverken som helt eller skurk, skriver Thomas Borchert. Men det er lykkedes hende at få tyskerne til at glemme at holde øje med hendes politik.
23.07

Kronik: Forsvarspolitikken kræver en holdningsændring

Jens Riis-Vestergaard
Vesten er handlingslammet og formes i stigende grad af sine strategiske modstandere. Det næste forsvarsforlig skal i langt højere grad afspejle, at fremtidige konflikter ses i et nyt lys.
22.07

Kronik: Kandestøber, bliv ved din læst

Henrik Bang-Møller,
Kristendommen udsiger af indlysende grunde ikke meget om politik, for den taler til os som enkeltmennesker om synd, tilgivelse og næstekærlighed, men så meget siger den, at vi ikke alle skal være politikere.
21.07

Kronik: Vaccine-modstandere bør begrænses i deres bevægelsesfrihed

Desiree Ohrbeck
Det er en privatsag, hvad man mener og tror, så længe det ikke skader andre. Men det gør afvisningen af covid-19-vaccinen, og det bør have konsekvenser.
20.07

Kronik: Ensomhed koster Danmark milliarder - vi må gøre noget

Steen M. Andersen
Ensomhed er et voksende samfundsproblem, ikke bare under coronaen. Derfor er der brug for en samlet indsats for at vi kan blive langt bedre til at screene for ensomhed som for andre sygdomme, for den enkeltes og for samfundets skyld.
19.07

Kronik: OL-medaljer vindes (også) på lederniveau

Allan B. Grønkjær
​Ved OL i Tokyo i Japan​ har sportscheferne en helt central rolle i at hjælpe de danske atleter til succes. Derfor er de også væsentlige for DIF og Team Danmark i at nå den officielle medaljemålsætning på 8-10 medaljer.
Se flere nyheder

Blog: Offentligheden er blevet privatiseret til ugenkendelighed

Mikael Jalving
Stille flanerer vi rundt mellem venners statusopdateringer, hashtags og parader af selvgodhed, det er en flyvetur ind i intetheden.

Blog: Islam kan ikke forenes med demokratiet

Utku H. Güzel
Hvis man begynder at kræve regler og normer, som er meget fjernt fra nutidens Danmark, indført, må man også forvente en modstand fra majoriteten i landet.

Debat: En ny kold krig er det sidste, dette århundrede har brug for

Joschka Fischer
Kina er på vej til inden 2030 at overhale USA både teknologisk og økonomisk – en bedrift, som Sovjet ikke på noget tidspunkt i unionens 70 år lange historie havde nogen chance for at opnå.
På rejse igen Kvarner efter corona
Kroatiens hovederhverv, turisme, har været hårdt ramt af coronakrisen, men der er stor forskel på, hvordan destinationer og aktører i branchen er kommet igennem den. Vi har besøgt regionen Kvarner mellem Istrien og det nordlige Dalmatien. 
Se flere
Bolig
Slidt træhus på Sjællands nordkyst blev til stemningsfuld perle
Anne-Dorthe Cramer fandt et tidligere sommerhus i et sving, hvor bilerne kører forbi mod Gilleleje i vest og Hornbæk i øst. Efter en gennemgribende ombygning er det kun skelettet, der står tilbage – men fortidens charme er bevaret. 
Se flere
Stor test af robotplæneklippere
Med en robotplæneklipper kan du nyde sommeren uden slid og slæb i haven. Forskellen på markedets modeller er dog betydelig, og det er ikke altid størrelsen, der afgør ydeevnen. 
Se flere