Annonce
14.08

Kronik: Har vi et indvandrerproblem på de danske gymnasier?

Jens Boe Nielsen, Mortada Shubbar
Vores bøn til den danske offentlighed er derfor: Acceptér, at alle med indvandrerbaggrund og opholdstilladelse er kommet for at blive her. Se diversiteten som en styrke og ikke som en belastning.
Seneste Kronik
13.08

Bankdirektørens forslag: Lad Danmark blive kontantløs i 2025

Anders Christian Dam
Det er naturligt at spørge sig selv, om det stadig er i samfundets interesse, at Nationalbanken beflitter sig med og afholder udgifter til at opretholde en stabil forsyning af fysiske sedler og mønter.
12.08

Kronik: Ungdommen er Danmarks største bekymring

Anni Matthiesen
Det er yderst paradoksalt, at vores ungdom aldrig har klaret sig så godt, som den gør nu – og samtidig aldrig har haft det så dårligt, som den har det nu.
Annonce
Annonce
11.08

Historikeren fortæller om Georg Brandes og Den Store Krig

Claus Bryld
Brandes viste, at man kan holde af sin nation uden at være nationalist. Hans kritik af krigen skaffede ham mægtige fjender.
08.08

Kronik: Vi kan stadig nå at forhindre den borgerlige tragedie

Anders Samuelsen, Simon Emil Ammitzbøll-Bille, Christina Egelund
Det vil altid være Liberal Alliances pejlemærke at have en regering, der fører borgerlig politik. Giver danskerne borgerlige partier flertallet efter det kommende folketingsvalg, skal det flertal efter vores opfattelse naturligvis også bruges til netop borgerlig politik.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Det kontantløse samfund vil være en ren pengemaskine for bankerne

Gitte Seeberg
Kommer bankdirektør Anders Dam igennem med sit forehavende og får afskaffet kontanterne, har virksomhederne og private ikke længere noget modsvar til de negative renter.

Blog: Er der andre end Bertel Haarder og Karsten Hønge, som har en vision?

Nauja Lynge
Det er trættende at høre om burkaer og frikadeller på plejehjemmet. Staten Danmark bløder, og der er brug for klare budskaber om vigtige emner som rigsfællesskabets fremtid.
Annonce
Bolig
Danmarks svar på San Francisco: På toppen af alting bor borgparret fra Vejle
Ægtepar har adopteret middelalderstilen, siden de for halvandet år siden flyttede ind i Vejles nok mest specielle "borghus" med ”katakomber”, buer og hvælvinger. 
Se flere
Polaroid Originals OneStep 2: Det klassiske Polaroid er tilbage
Fascinationen ved gammel teknologi vil ingen ende tage – hvor irrationel den nu engang kan være. De overmættede og udtværede Instagram-filtre på mobilen er ikke længere nok. Der er kommet stor efterspørgsel på den ægte vare. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her