20.06

Kronik: Snart fylder jeg 30 år. Og jeg er pinligt bagud i livet

Nana Langhoff
Min debut har forlagt sig. Sammen med mit potentiale. Og det største tabu i mit liv er, at jeg har levet i tredive år, uden et hankøn har elsket mig.
Seneste Kronik
19.06

Kronik: Ny lov letter bøvl ved international rekruttering – mere af det samme fra næste regering, tak

Philip Wiig, Thomas Hall, Michael Stubbe
Noget af bøvlet ved at ansætte udenlandske medarbejdere blev lettet, da et bredt flertal i Folketinget lige inden valgkampen vedtog et nyt sæt regler. Det er meget positivt, for danske virksomheder bør have bedre adgang til udenlandsk arbejdskraft for at kunne øge vækst og velfærd i Danmark.
18.06

Kronik: Stå fast ved det, du mærker

Lotte Svalgaard
Vi laver ofte en hurtig diskvalificering af det, vi mærker. Konsekvensen er, at dysfunktionelle rutiner og usunde beslutningsprocesser får lov at fortsætte.
17.06

Kronik: Patienter skal medudvikle fremtidens behandlinger hjemme fra dagligstuen

Kristian Hart-Hansen, John Zibert
Hvis Danmark fortsat skal være et af foregangslandene for kliniske studier, er der behov for nytænkning. Digitale værktøjer er det nye våben i kampen for at modernisere kliniske forsøg og sikre mere patientinddragelse i udviklingen af nye og bedre behandlinger.
16.06

Kronik: De udviklingshæmmede er psykiatriens stedbørn

Kurt Sørensen
Den nye sundhedsminister kan passende gå i gang med at kigge på udviklingshæmmedes mulighed for psykiatrisk udredning. Sker der intet, bliver de udviklingshæmmede taberne.

Kronik: Dansk Folkeparti og Marie Krarup skal tage en tudekiks

Samira Nawa Amini
Siden hvornår er det blevet antidemokratisk eller decideret underligt at stemme på det parti eller den kandidat, som man føler sig bedst repræsenteret hos?
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
En hyldest til den lyse årstid: »Svenskerne gør meget mere ud af midsommeren, end vi gør herhjemme«
Fredag 21. juni rejser svenskerne majstangen, når en af årets hyggeligste aftener i vores naboland finder sted. Så flet blomsterkransen, pak picnickurven, og tag med til midsommer i det svenske sommerlandskab. 
Se flere
Bolig
Find inspiration sydpå, når hjemmet føles som en sauna
Det er en større udfordring at holde varmen ude om sommeren end kulden om vinteren, siger professor i indeklima og ventilation. 
Se flere
Forskans din smartphone mod fuskere på ferien
Lad dig ikke lokke af åbne netværk, og undlad også ukritisk at koble dig på lukkede netværk. Kriminelle kan kigge med, advarer e-trusselsanalytiker. 
Se flere