<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
18.10

Kronik: Vi har sovet i timen. Nu skal vi skride ind over for algoritmers ustyrlige magt. Med eller uden hjælp fra techgiganterne

Ane Halsboe-Jørgensen
Vi har nu set dokumenteret,​ at Facebook-algoritmen ikke engang kan kontrolleres af dens egne skabere. Hvordan kan vi politisk regulere algoritmer, vi ikke kender? Eller sætte demokratiske rammer for noget, vi ikke må se eller undersøge?
Seneste Kronik
17.10

Kronik: Et nyt Nationalmuseum skal gøre fortiden til en magnet for turismen

Rane Willerslev, Søren Faerber, Henning Arp-Hansen, Søren Pauck Hansen, Frederik G.G.G. Nielsen, Mads Nørgaard, Peter Schelde, Thomas Woldbye
Danmark sakker bagud i konkurrencen om fremtidens turister. Fortællingen om Danmark bør fylde mere i hovedstadens kulturtilbud, også som magnet for turister. Det mener syv ledende erhvervsprofiler fra turisme og handel samt direktøren for Nationalmuseet.
16.10

Kronik: Norden kan sagtens spise brød med de store i samlet flok

Bertel Haarder
Det er ikke nogen hindring for nordisk samarbejde om forsvar og sikkerhed, at Sverige og Finland ikke er med i Nato, og at Norge og Island ikke er med i EU. Det er ikke nogen hindring for nordisk samarbejde. Vi er frie til at samarbejde om vor fælles sikkerhed, og det skal vi sørge for at udnytte.
15.10

Kronik: At være ked af det er ikke en sygdom

Iben Benedikte Valentin Jensen
Livet er ikke lutter positive oplevelser. Det giver knubs at lære livet at kende. Derfor er det også forkert, når nogen tror, at bare børn og unge kan komme i terapi eller tale med en psykolog, så bliver deres liv mindre problematisk.
14.10

Kronik: Nye alliancer gør ondt på Kina

Bertel Heurlin
Skabelsen af alliancen Aukus sætter Kina under pres. Konturerne af en verdensomspændende alliance imod Kina huer bestemt ikke styret i Beijing. Men sabelraslen over for Taiwan er ikke en troværdig modtrussel.
13.10

Kronik: Vi er ved at være nået dertil, hvor retssikkerheden hænger i en tynd tråd

Preben Bang Henriksen
Hvis retssikkerheden skal bestå i civile sager, er vi nødt til at ændre og forbedre det eksisterende system. Såvel sagsbehandlingstiden som procesøkonomien har over de senere år nået et omfang, hvor retssikkerheden hænger i en tynd tråd.
Se flere nyheder
Mest læste debat

Blog: Hashhandlens ulidelige lethed

Mikael Jalving
Igen og igen møder vi indvandringens iboende dilemma, som tvinger os til at tage politisk stilling.

Debat: Franske politikere misbruger debatten om afkolonisering

Joshua Sabih
Fremtrædende skikkelser i Frankrig vender argumenterne på hovedet i debatten om afkolonisering og misbruger begrebet til at legitimere en racistisk dagsorden.
Stjerneregn til ny iPhone: »Stort set perfekt«
Batterilevetiden, som har været en af iPhones største svagheder, er nu blandt dens største styrker, og der er samtidig sket enorme forbedringer i skærm og kamera. iPhone 13 Pro Max er en overordentlig god mobil. 
Se flere