20.04

Kronik: Der er en mening, selv om vi ikke kan se den

Elisabeth Dons Christensen
Jeg er ikke i Auschwitz eller i et mellemøstligt torturkammer. Jeg hænger ikke på noget kors. Men der hænger heller ikke noget kors med en medlidende frelser lige foran mine øjne på de sygehuse, jeg det seneste år har frekventeret i mit kræftforløb.
Seneste Kronik
19.04

Connie Hedegaard: Kom nu, vi skal i gang med de strukturelle tiltag på klimaområdet

Connie Hedegaard
Sjældent har danskerne, om de er røde, blå eller grønne, været så motiveret for at tage klimaudfordringen alvorlig. Det er en kæmpe styrke, for de næste – strukturelle – skridt i omstillingen bliver ikke lette for politikerne.

Kronik: Bjørn Lomborg: Her er løsningen på klimaforandringerne

Bjørn Lomborg
I øjeblikket slår indsatsen på klimaområdet fejl. Det kan godt være, at vi føler, at vi gør en masse i Danmark og EU, men faktum er, at vi kun kratter lidt i overfladen, ofte i form af utroligt ineffektive tiltag.
13.04

Kronik: Dansk politik kan havne i korruptionens hængedynd

Claus Bryld
Sagerne om pengebeløb til partierne og deres kandidater er udtryk for en udvikling, hvor penge betyder stadig mere i dansk politik, uden at det er gennemskueligt.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

Blog: Ja-sidens profetier dumper igen

Anders Vistisen
Danmark har nok en gang fået grønt lys til en særaftale, selv om det ifølge ja-siden og såkaldte EU-eksperter forekom nærmest umuligt.
Bolig
Varmestyring via en app – er det overhovedet smart?
Smartvarme-systemer, hvor en app på smartphonen er omdrejningspunktet for kontante besparelser, lyder genialt. Virkeligheden står desværre ikke altid mål med visionerne fra producenterne. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her