<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
16:30

Kronik: Unge skal tilknyttes, ikke fastholdes

Emilia van Hauen
Mange virksomheder og organisationer bløder deres unge medarbejdere, der ikke ser nogen værdi i at være fastholdt i et traditionelt hierarki og rigidt system. Slet ikke med ledere, der ikke fatter, hvordan de skal tage vare på deres (unge) medarbejdere.
Seneste Kronik
24.06

Kronik: Vi skal ikke leve med det, Mette Frederiksen

Marianne Lynghøj, Linea Søgaard-Lidell, Marie Bjerre
Politiseringen af embedsværket har taget overhånd, og den socialdemokratiske regerings udtalte ønske om at detailstyre alting har blandt andet resulteret i minkskandalen, hvor ansvaret entydigt peger ét sted hen: inkompetent lederskab.
22.06

Kronik: Naturstyrelsens nye vision vil smadre de jyske statsskove

J.C. Briand Petersen
Man kan godt opnå diversitet i naturen på andre måder end den, som Naturstyrelsen lægger op til. Urørt skov er ikke den gyldne løsning på biodiversitetskrisen.
20.06

Kronik: På Sortehavskysten taler kanonerne: Barbarerne står i den europæiske have

Per Nyholm
Per Nyholm er på sin rejse langs Sortehavskysten nået til Mykolayiv, tidligere energisk havneby, nu ukrainsk fæstning. Et formodet russisk forsøg på at støde frem til Odesa, svinge til højre og tilintetgøre ukrainerne i et gigantisk kedelslag vest for Kyiv er afvist.
18.06

Kronik: Jo, vi har Britta Nielsen-sag og skatteunddragelse. Men i bund og grund har vi tillid til hinanden. Og det er det, der holder samfundet sammen

Bertel Haarder
Det er, fordi vi har tillid til hinanden, at vi kan have et velfungerende folkestyre med en halv snes partier. Og i øvrigt have et velfungerende samfund. Men tilliden er også noget, vi skal passe godt på. I den senere tid er der sager, der forsøger at rokke ved den.
17.06

Kronik: Hadet på sociale medier rammer alle

Michael Bang Petersen, Lasse Lindekilde, Stig Hebbelstrup Rye Rasmussen, Simon Tobias Schulz Karg, Lea Pradella, Jesper Rasmussen
Halvdelen af alle hadefulde kommentarer handler om folks politiske overbevisning. Og det understreger, at det er et demokratisk problem. Selv om det i virkeligheden er en relativt lille gruppe, der nærer den hadske tone.
Se flere nyheder
Mest læste debat

Blog: Borgerligheden har brug for, at nogen tænker sig om

Marie Høgh
Valget af Hvidsten Kro som kulisse var næppe tilfældigt. Men det er ikke Støjberg, borgerligheden trænger til.

Blog: Vi må alle holde for, når gaslagrene bliver mindre

Gitte Seeberg
Det går ikke, at vi lægger ansvaret for forsyningssikkerheden om gas over på virksomhederne alene. De almindelige husholdninger må også bidrage mere, når leveringen af gas er usikker.

Debat: Det ægte demokrati er på retur

Mogens Lykketoft
Obama kom på Anders Fogh Rasmussens demokratitopmøde for nylig med en opsang og opfordring til dem, der tror, at demokratier er en statisk, overlegen størrelse. De skal fornys og forbedres, mente den tidligere amerikanske præsident.
Salget af charterrejser boomer: Her er danskernes foretrukne rejsemål til sommer
Landets to største charterrejsearrangører har haft travlt de seneste måneder. Her løfter de sløret for danskernes fortrukne rejsemål i sommerferien. Ifølge cheføkonom i Spar Nord er det den længe ventede ketchupeffekt, rejsebureauerne nu oplever. 
Se flere
Hvad drikker på Lillelund på Tour II: Den store nedtur i Beaune
Ved et vindblæst bord på Hotel Les Florets i højderne i Gigondas smager Palle Weis og Niels Lillelund på en unik hvidvin, mens de genkalder sig den første dag i Beaune, som overhovedet ikke gik efter planen. Og taler om den historiske forbindelse mellem Bourgogne og Gigondas. 
Se flere