16:30

Kronik: Det kan gå galt, rigtig galt – eller kræve en ny start

Jesper Bo Jensen
Når man ser i krystalkuglen og leder efter svaret på, hvordan coronakrisen vil forandre verden, så er der lige nu tre oplagte udfald.
Seneste Kronik
31.03

Kronik: Gå helt hen til døren og tag dit mundbind på

Uffe Stormgaard
Jeg er i risikogruppen, hvis jeg bliver ramt af corona, så derfor tog jeg ingen chancer, da noget, der kunne være influenza – eller noget helt andet – var i anmarch. Det blev mødet med et velfungerende sundhedssystem.
30.03

Kronik: Hallo, derude! Kan I høre mig?

Gunnar Lind Haase Svendsen
Coronavirus er en forfærdelig gæst. Ingen diskussion om det. Men der er også dukket nogle positive sideeffekter op ved, at vi er tvunget til at lægge vores liv og hverdag om.
29.03

Kronik: Vores fælles historie er truet på livet

Mads Kähler Holst, Thomas Bloch Ravn
Hvad vil vi miste, hvis museer som Moesgaard og Den Gamle By må lukke eller drosle kraftigt ned som følge af coronakrisen? De forvalter og formidler væsentlige dele af vores fælles historie, og fordi de to museer i høj grad har klaret sig uden offentlige tilskud, er de ekstra udsatte nu.
27.03

Kronik: Coronakrisen har sat EU’s tunge spørgsmål skakmat

Lykke Friis
For mindre end en måned siden handlede det om EU’s budget, klimamål og Tyrkiet. Lige nu synes disse emner langt væk; coronakrisen udfordrer alle lande og EU i det, der er betegnet som den værste krise siden Anden Verdenskrig.
26.03

Kronik: Tør Mette Frederiksen tage det endelige opgør med teknokraterne?

Lars Olsen
Sundhedsteknokratiet i Danmark og Sverige har fejlvurderet den nye coronavirus, WHO og eksperter i London anbefaler en anden strategi. Mette Frederiksen har banket teknokratiet på plads, men tager hun skridtet fuldt ud?
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

Blog: De få hensynsløse har fået utrolig magt

Birthe Rønn Hornbech
En beretning fra hverdagen om prustende kondiløbere og deres ligegyldighed over for andre mennesker.

Kommentar: Mennesker af glas. Skal det være coronaens pris?

Per Nyholm
Mennesket kan ende med at komme til at betale en høj pris for coronavirussens hærgen. Ikke kun med døden for nogle, men for tabet af frihedsrettigheder. Men coronaen kan også være en frisk start.
Bolig
Klimahjælp til haven: Sådan sikrer du dig mod regnmasserne
Det har været den vådeste vinter i mands minde, og meteorologerne spår, at vi kommer til at få meget mere vand fra oven i fremtiden. Læs her, hvordan du kommer haven til undsætning og samtidig klimasikrer huset med regnbede, havesøer og tørstige planter. 
Se flere
Test: Huaweis stærke kameramobil klarer sig okay uden Google
Teknologien er i top på Huaweis nye flagskibsmobil, som især udmærker sig ved et utrolig stærkt kamera. Manglen på apps i Huawei styresystem hæmmer oplevelsen en smule, men det er relativt nemt at få både Google-tjenester og det meste andet op at køre. 
Se flere
Mad og Vin
To tidligere bartendere: »De fleste ser både mistænksomme og skeptiske ud, når vi laver drinks med akvavit«
Nej, akvavit er ikke bare snaps. Men hvad er det så? Det fortæller Rasmus Poulsgaard og Sune Risum-Urth om i deres bog ” Akvavit – myter, mad og cocktails”, som vi her bringer et uddrag af. 
Se flere