<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
18.05

Kronik: Sundhedsekspert: Økonomiaftale er afgørende for fremtidens sundhedsvæsen

Jesper Danneris Luthman
Danske Regioner og KL sidder netop nu med regeringen og forhandler regionernes og kommunernes økonomi for 2023. Regeringen har allerede lovet penge væk til det demografiske træk. Men kommunerne og regionerne vil have mere end det. Derfor kan forhandlingerne få stor betydning for, hvilket sundhedsvæsen du møder i fremtiden.
Seneste Kronik
17.05

Forskere: Vi forstår godt nej-sigernes frygt for at droppe forbeholdet. Men den er ubegrundet

Gorm Rye Olsen, Klaas Dykman
I mange år fremover vil EU ikke have den nødvendige kapacitet til at forsvare Europa, ikke engang over for et stærkt svækket Rusland. Det vil tage rigtig mange år, hvis EU skulle være i stand til at erstatte Nato.
17.05

Medlemmer af kontroludvalg ønsker ændring: Spørgsmålet er, hvor meget danskerne har ud af et kontroludvalg uden egentlig mulighed for at kontrollere FE og PET

Preben Bang Henriksen, Sofie Carsten Nielsen, Karina Lorentzen, Dennis Flydtkjær, Bjørn Brandenborg
Udvalget vedrørende efterretningstjenesterne – i daglig tale kontroludvalget – savner beføjelser, der vil være relevante at have, når man skal holde øje med FE og PET. I hvert fald er det en forkert opfattelse, når nogle tror, at udvalget kontrollerer, hvad der sker i tjenesterne.
15.05

Kronik: Biden forudså invasionen af ​​Ukraine: Det gjorde vi syrere også

Mazen Darwish
Når man har oplevet hans troppers fremfærd i Syrien, er man ikke overrasket over, at Putin valgte at invadere Ukraine. Jeg håber,​ at vi kan bygge videre på det nuværende globale momentum til at holde Rusland ansvarlig for de overgreb, vi ser.
14.05

Olof Palme bliver ved med at undre: Mordet, der ikke vil opklares

Thomas Borchert
Mordet på den omstridte svenske statsminister Olof Palme i 1986 fortsætter med at fascinere – og undre. Hvorfor er det tilsyneladende umuligt at opklare – og hvorfor er der begået så mange fejl?
13.05

Kronik: Nej, Ajunngilaq er ikke kun en norsk fabrik, der laver soveposer. Det er et grønlandsk ord, der betyder ... ja, hvad tror du? Det er der ikke mange danskere, der ved. Desværre

Markus Lentz
"Historien om Grønland og Danmark" er indtil videre en virkelig stærk dokumentarserie. Serien har stor værdi – både hernede i Danmark og i Grønland. For danskerne ved ikke meget om grønlandsk historie.
12.05

Kronik: Hvem har sovet i timen, da man lavede aftalen om fordeling af elever i gymnasierne?

Jens Nielsen, Henrik Madsen
Partierne bag omstridt aftale må se på de omkostninger, der er – og så stå ved dem, eller de må finde en bedre løsning. I stedet for at virke overrasket, når aftalen giver ballade, et år efter den blev vedtaget.
11.05

Kronik: Hvorfor talte Mette Frederiksen ikke længere om krigsforbrydelser på Rådhuspladsen?

Eva Maria Lassen, Peter Vedel Kessing, Emilie Thage
Straf skal ikke lade sig påvirke af beskrivelser af de forbrydelser, vi ser. Derfor er det vigtigt, at krigsforbrydelser og forbrydelser mod menneskeheden bliver indskrevet i den danske straffelov.
Se flere nyheder
Mest læste debat

Blog: Derfor bliver der aldrig færre regler

Henrik Dahl
De, der har gavn af bureaukrati, vil altid være stærkere end dem, det går ud over.
Byen lå stort set i ruiner i 1970'erne - nu er den populær golfmagnet
Australieren Greg Norman har været en drivende kraft i udviklingen af Vietnam som ny destination for golfturister. Hans engagement har skaffet ham en udnævnelse som officiel turistambassadør for landet. 
Se flere