Seneste Kronik
17.08

Højesteretsdommer: Jeg troede fejlagtigt, at jura var kedeligt

Jens Peter Christensen
Som jurist må man leve sig ind i de værdier, holdninger, formål og hensyn, som reglerne er lavet på baggrund af. Først når man har gjort det, kan man anvende reglerne rigtigt.
16.08

Kronik: Bukker Vesten under ligesom Romerriget?

Bjørn Schiønning
Der er stor fare for, at EU ender i kaos, fordi der ikke er ressourcer nok til både den oprindelige befolkning og de håbefulde migranter.
14.08

Kronik: Woodstock er bare et gammelt minde for de gamle

Knud Terp
Woodstock har fået børn – hvis man kan sige det sådan – al den stund musikfestivaler af enhver art og størrelse siden er skudt op over alt i sommerlandene i den vestlige verden.
13.08

Kronik: Udvalg og kommissioner er skadelige

Per Vendsborg
Der er ikke behov for nogen kommission eller andet udvalgsarbejde, som kan forsinke den yderst påkrævede og hastende indsats for de mest psykisk syge.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

Blog: Har du INGEN bedste ven? Så er du ikke den eneste… 

Camilla Burgwald
“Hvor mange bedste venner har du?” Allerede for 15 år siden, var det mest almindelige svar på dette spørgsmål "INGEN" i en undersøgelse blandt amerikanere. Tyve år tidligere var det mest almindelige svar på samme spørgsmål "to" (2). Hvad i alverden skete der imellemtiden? Og sker det også her?

Hvis humaniora visner helt bort: Danmark bliver dummere

Henrik Jensen
Vi skal styrke humaniora af kulturelle grunde. Det kræver en omprioritering af området i retning af de klassiske dyder: kulturarv og sprogfærdigheder.