<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Seneste Kronik
14.01

Hun har dækket kaos i Mellemøsten: Jeg troede, jeg vidste, hvor ragnarok lå ...

Thea Pedersen
Jeg har set systemer kollapse, friheder nedkæmpet og hørt konspirationsteoriernes ekkokamre rikochettere om kap med militsernes skud. Men at jeg skulle se det i demokratiets højborg – det havde jeg ikke troet.
12.01

Kronik: Biden kan rette op på en del af Trumps politik. Men noget vil blive stående

Laurids Mikaelsen
Trump har trukket USA ud af flere internationale aftaler under parolen "America First". Spørgsmålet er, i hvor høj grad landet vender tilbage til mere normale samarbejdsrelationer under Joe Biden. Det vil være godt for USA. Og for resten af verden.
11.01

Kronik: Er det vigtigere at beholde et torneroseslot end at kunne formidle danmarkshistorie?

Ditlev Tamm
Nyborg Slot repræsenterer ikke kun et væsentligt sted i den danske historie. Det er også en bygningstorso, der forhindrer, at stedets historie kan formidles ordentligt til nutiden. Og nu er Nyborg-projektet slået tilbage af myndigheder, der på et tyndt grundlag holder fast i, at man ikke må røre ved bygningerne.
10.01

Kasper Hjulmand: Landsholdet viser Danmarks styrke til at løfte store opgaver sammen

Kasper Hjulmand
Mere end 40 spillere optrådte på herrelandsholdet i fodbold i efteråret. Dermed var mange barndomsklubber repræsenteret på den største fodboldscene i landet. Landsholdet er et resultat af samarbejde på tværs af hele Fodbolddanmark, og sammen skaber vi store resultater. Potentialet er dog endnu større – og det er drømmene også.
Se flere nyheder

Blog: Balladen i USA stopper ikke den 20. Januar

Louis Jacobsen
Når Trump ikke længere er præsident i USA står de samme mennesker klar til at bane vejen for en ny af Trumps kaliber.

Debat: Tre mulige grunde til, at politikerne ikke tager ansvar for sociale medier

Rina Ronja Kari
Igennem de seneste par år har de sociale medier fået mere og mere magt over den offentlige debat – og dermed det politiske liv. Men hvordan undgår vi, at det bliver private selskaber, der bestemmer rammerne for vores samfundsdebat?
Løb og oplev: Få det bedste ud af hjemmeisolationen med en tur på disse flotte ruter
Forfatteren og bloggeren Else Marie Lehman har skrevet en bog om, hvor man løber, når man tager ud at rejse. Vi har spurgt hende, hvor man skal løbe hen, når man er nødt til at blive hjemme. 
Se flere
Biler
Test af elbil: Campingvogn øger strømforbruget markant - turen til Gardasøen er for entusiaster
Vindmodstand og vægt betyder meget for rækkevidden, når der skal campingvogn eller trailer efter elbilen. Man kan dog komme på småture med campingvogn i Danmark og bruge traileren praktisk. Men det kræver planlægning viser test, som elbilforeningen FDEL har lavet. 
Se flere
Bolig
Fire tip til en storblomstrende vinterhave
Drømmer du om en have fyldt med blomster også om vinteren? Det er slet ikke umuligt. Her kan du læse om en lang række planter, buske og træer, der folder sig ud fra nu af og til hen i april. 
Se flere
Test af laptop: Flot arbejdsmaskine fra gamingspecialist
Alt skal jo ikke være arbejde, og det forstår denne bærbare pc fra gamingspecialisten MSI. Den er som skabt til den rejsende forretningsmand, der også har et liv ved siden af jobbet. 
Se flere