16:30

Kronik: Politikerne skal ikke gamble med pensionsalderen

Henrik Bach Mortensen
De aktuelle forslag om at erstatte den kendte tilbagetrækningsmodel med nye, mere omfattende rettigheder til særlige grupper vil ikke hjælpe de nedslidte, men vil til gengæld alvorligt svække den hårdt tilkæmpede holdbarhed i dansk økonomi.
Seneste Kronik
19.02

Kronik: Gud bevare kønsforskellene

Eva Götzsche
Jeg kan godt forstå, at mændene nærmest ikke tør åbne munden i øjeblikket.

Kronik: Københavns succes er statistisk bedrag

Danmarks Statistiks officielle tal viser, at 50 pct. af Danmarks eksport kommer fra hovedstadsområdet, og at en god tredjedel af vores bruttonationalprodukt bliver lavet der. Men de tal er misvisende, skriver Balance Danmarks bestyrelse i denne kronik.

Kronik: Herningenserne ER Danmarks amerikanere

Emilia van Hauen
I Herning bliver jeg mødt med en konsistent venlighed, imødekommenhed og servicelyst, som hver gang tager mig om hjertet.
13.02

Kronik: Der er behov for en lov om offentligt ansattes ytringsfrihed

Søren Højgaard Mørup, Michael Hansen Jensen
Det vil være et fremskridt for ytringsfriheden, hvis man sidestiller ytringsfriheden med foreningsfriheden, når det drejer sig om uberettigede afskedigelser.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

Blog: Hvor mange gange skal en imam have lov til at snyde os?

Jaleh Tavakoli
Jeg kan altså afsløre, at Abdul Wahid Pedersen, der på landsdækkende TV i 2009 tog afstand fra både stening og også koranens og shariaens undertrykkelse, alligevel er for stening.
Bolig
Modetendenser peger i forskellige retninger, men én ting er fælles: »Jeg ser bæredygtighed alle vegne«
Håndlavede objekter, folklore, kunsthåndværk, healende lysrefleksioner og farvet glas tegner de største tendenser inden for møbler. Men det gør også "hurtige" trends. Sammen med tre eksperter dykker vi ned i de modstridende tendenser. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her