Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail
16:30

Kronik: Far og spædbarn efterlades i ingenmandsland

Torben Pedersen Skovby
Fædres fødselsdepression har for længe lidt under stereotype maskuline idealer. Mænds bristede drømme om at være far er ikke noget, mange taler højt om.
Seneste Kronik
16.10

Kronik: Rygterne om syndfloden er stærkt overdrevne

Jens Morten Hansen
IPCC er arrogant, når det gælder om at svare på spørgsmål om klimapanelets rapporter. Klimaet er ikke længere kun forskning, men en storindustri, der vil beskæftige millioner i fremtiden.
15.10

Pansernæven slår til: Erdogan slukker lyset for kurderne

Erik Boel
Den tyrkiske præsidents fremfærd mod kurderne er historisk begrundet, men operationen i Syrien er også med til at skaffe Erdogan øget opbakning på den hjemlige politiske front i Tyrkiet.
14.10

Kronik: Hvem skal betale prisen for mangfoldigheden?

Christian Foldager
Socialdemokratiet vil løse udfordring gennem tvang og kontrol og kvoter. Det er forkert.
11.10

Kronik: De unge ræser febrilsk ud ad tolvtalsvejen

Julius Winther Mygind
Hvad pokker er det, vi som samfund og forældre er så bange for? At vores unge ender som en fiasko på bunden, hvis de ikke når målenes mål?
10.10

Kronik: Danmark skal tage ansvar for eget plastaffald

Flemming Besenbacher, Hans Axel Kristensen, Franz Cuculiza
Plast er et barometer for den cirkulære omstilling og et af de områder, hvor vi effektivt og hurtigt kan reducere vores CO2-udslip ved at genanvende vores stigende mængder plastikaffald.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

JP mener: Mette Frederiksen lægger en dristig EU-kurs

Mette Frederiksen tager fat på nogle af de udfordringer, som EU står med. Men hun risikerer i jagten på popularitet at tilsidesætte Danmarks uomtvistelige fordele ved at være med i EU

Blog: Det er udemokratisk at ville definere danske værdier

Isabella Arendt
Hver gang man definerer noget, så putter man det i en kasse, lukker låget på kassen og skærer det væk, som måtte stikke udenfor i sprækkerne.

Blog: Hvad blev der af kampen for dagpengene?

Mathias U. Vinholt
Selvom der er fuld blus på arbejdsmarkedet, kan vi så se hinanden i øjnene og påstå, at fællesskabet er klar til at gribe os, hvis dampen går af kedlerne?

Blog: Tyrkiets invasion i Syrien kalder på et europæisk alternativ til NATO

Andreas Høstgaard Poulsen
Tyrkiet og USA splitter NATO-alliancen fra hinanden. Dette understreger behovet for et stærkere europæisk samarbejde, som kan gøre EU mere uafhængig af NATO.
Bolig
Vander du også dine planter for meget?
Det er nemlig fejl nummer ét, kan man blandt andet læse i den nye bog "Gro", hvor tre norske kvinder med en passion for planter yder førstehjælp til alle dem med knap så grønne fingre, der drømmer om at få levende planter til at trives i hjemmet. 
Se flere