Seneste Kronik
15.11

Kronik: Politikken afskrækker flygtninge fra at tilpasse sig

Anders Stefansson
Asylansøgere er i de senere år i stigende grad blevet anset for at være et problem, en byrde, en risiko. I den forbindelse er det værd at bide mærke i, at det historisk set er en relativt ny opfattelse.
14.11

Kronik: Engang var jeg socialdemokrat

Helen Conway-Blake
Vil du, Mette Frederiksen, føre ægte socialdemokratisk politik, hvis du bliver statsminister? For alle – også mennesker med handicap?
13.11

Kan du spotte sandt og falsk om type 2-diabetes? Selv jeg synes, det er svært

Allan Flyvbjerg
Det vrimler nemlig med tips, råd og holdninger til type 2-diabetes, hvor noget er ren underholdning, noget bygger på solid viden, mens andet er decideret misvisende og ikke dokumenteret.

Her koster øl det samme som vand: Prag har vendt sig væk i foragt

Camilla-Dorthea Bundgaard
Prag er en by, der har vendt sig væk fra turisterne i foragt, men hvor længe kan man leve med den foragt, førend den bliver til selvforagt?

Frustreret søn spørger: Er der mon døde til mig i dag?

Allan Vendeldorf
Jeg sidder ikke tilbage med en fornemmelse af, at jeg lever i verdens bedste velfærdssamfund, når man blot kan skaffe et menneske af vejen som en pose affald, og uden at de nærmeste pårørende hører det fjerneste.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

Verdens mest solgte bil får nyt udseende

Verdens bedst sælgende bil gennem tiderne, Toyota Corolla, er på ingen måde på vej væk fra samlebåndet. Tværtimod får den et facelift og bliver ens verden rundt. Finans

Blog: Alle unge har krav på et fedt efterskoleophold

Anna Thygesen
Hvad ville vi ikke vinde på integrationsfronten og udbredelsen af vores gode værdier, hvis alle ikkeetnisk danske unge fik muligheden for et år på efterskole?

Blog: Om igen Støjberg

Birthe Rønn Hornbech
Støjberg må følge Dansk Folkeparti og acceptere en dispensationsordning for udsendelse af børn.
Berlin bærer sin historie som arkitektoniske ar og smykker
Byens dramatiske fortid er spejlet i de arkitektoniske lag, byen er gjort af. Østtyske skatte pudses af og revitaliseres, mens det diskuteres om man må elske noget, der er opført under nazismens æstetik. 
Se flere
Bolig
Vi har langt flere indbrud end Norge, Sverige og Tyskland, men: Sådan stopper du tyven
I vintermørket har indbrudstyven ideelle arbejdsvilkår. Men én ting bekymrer ham mere end noget andet – at blive opdaget af mennesker. To eksperter fortæller, hvordan du i bedste ”Alene hjemme”-stil lægger forhindringer ud. 
Se flere
Se test af af tv i luksusklassen: Lækre tv’er, der er alle pengene værd
Her tager vi temperaturen på tv’ernes luksusklasse i prisniveauet omkring de 20.000 kroner. De testede tv’er er ret forskellige. Men billedkvaliteten har over hele linjen fået et kæmpe løft – takket være forbedringer i OLED- og QLED-teknologierne. Du får høj kvalitet for de mange penge 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her