16:30

Offentlige institutioner har et ansvar for forureningen af fremtidens storby: Skru ned for lys og lyd – det forurener

Camilla-Dorthea Bundgaard
Flere og flere går med solbriller og hovedtelefoner for at lukke støjen fra storbyens lys og lyde ude. Kan det være rigtigt, at vi skal gemme os for forureningen? Byer skal have en målsætning om at styre påvirkningen mest muligt.
Seneste Kronik
11.11

30 år efter Murens fald er EU knap så modig: Efterlyses: Politikere med vingefang

Jens-Kristian Lütken
Europas ledere greb muligheden, da den pludselig viste sig for 30 år siden. Og de efterfølgende udvidelser af EU er bedre end deres rygte. Men lige nu savner vi ledere med visioner og mod som dengang.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

Blog: Det handler om sex!

Peter Kofod
Der er snart ikke det, der efter flertallet i Europa-Parlamentets mening ikke skal være en EU-opgave. Selv danskernes sexliv skal efter det store flertals mening være en opgave, som EU skal tage sig af.
Ny vestindisk kommissær: »Historien skal løfte os op«
Sankt Croix, Sankt Thomas og Sankt Jan var danske kolonier i næsten 250 år, men har været amerikanske siden 1917. Alligevel er den danske forbindelse stadig vigtig for US Virgin Islands, fortæller den nye turismekommissær Joseph Boschulte. 
Se flere
Bolig
Mød psykologi-professoren, der skal forme fremtidens danske design
Til januar overtager den 46-årige professor, forfatter og debattør Lene Tanggaard sit nye job som rektor for Designskolen Kolding. Et job, som passer godt til den kreative kvinde, der ser frem til at kunne være med til at videreføre og ikke mindst videreudvikle den stærke danske designtradition. 
Se flere