Annonce
24.06

Kronik: Fri os for myterne

Niels Sunesen
Hvad skete der egentlig i 1960’erne, spørger dagens kronikør. For de fleste ikke meget andet, end at de passede deres arbejde og familier. Og jo, så begyndte kvinderne at køre bil.
Seneste Kronik
23.06

Emilie van Hauens kronik Jo, du skal blande dig i de unges liv!

Emilie van Hauen
Mange unge er i dag under et sygeligt præstationspres og længes efter ærlige og åbne samtaler med voksne. En samtaleguide kan hjælpe begge parter på vej.
Annonce
Annonce
21.06

Kronik: Tyrkiets skæbnevalg

Robert Ellis
På søndag er der valg i Tyrkiet. Erdogan har de sidste mange år brugt alle midler for at konsolidere sin magt, men for første gang mødes han også af en samlet opposition.
20.06

Kronik: På med sølvpapirshatten – copyright-monstrene kommer!

Anders Lassen
Ytringsfriheden er truet, siger kritikere af EU’s forslag til reform af ophavsretten. Det passer ikke. I virkeligheden handler det om at beskytte kunstnernes indtægter og mulighed for at skabe.
19.06

Kronik: Miraklet i Borris

Gunnar Lind Haase Svendsen
Efter kommunalreformens mavepuster har landsbyen Borris i Vestjylland vha. lokale ildsjæle og institutioner vendt udviklingen.
18.06

Kronik: Lad os få det hele menneske tilbage

Rita Jakobsen, Berit Byg
Vi er ikke kun tandhjul i en stor maskine, men mennesker af kød og blod med alt, hvad dertil hører. Lad vores syn på sundhed afspejle det.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Tillykke med ministerposten Rasmus Jarlov

Nauja Lynge
Rigsfællesskabet er nu sikret udvikling og fokus. Du er et godt valg for Rigsfællesskabet og for Danmark som arktisk stat

Blog: Erdogan kan få en overraskelse fra kurderne i morgen

Harun Demirtas
Erdogan har god grund til at frygte kurdernes stemmer. De risikerer at gøre hans politiske liv meget, meget besværligt.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her