Piotr Wozniacki: Vigtigt at blive færdig i aften

Det var vigtigt for Caroline Wozniacki at slå Tsvetana Pironkova i to sæt og få en god oplevelse på bane 2.

Artiklens øverste billede
Foto: Alastair Grant/AP

Det blev en kamp mod uret for at blive færdig, inden mørket gjorde det umuligt at spille, da Caroline Wozniacki torsdag aften spillede anden runde-kamp i Wimbledon.

Wozniacki vandt både kampen mod uret og den egentlige kamp mod Tsvetana Pironkova fra Bulgarien med 6-3, 6-4.

Derfor var det en lettet far og træner Piotr Wozniacki, der kort efter kampen besvarede spørgsmål fra den ventende presse.

- Det var helt sikkert vigtigt, at vi vandt i dag, så vi ikke skal spille igen i morgen (fredag, red). Vi har ventet på at spille hele dagen, siger Piotr Wozniacki.

Han satte også stor pris på, at det lykkedes at vinde på den frygtede bane 2, hvor det så ofte er blevet til nederlag i Wimbledon.

På forhånd havde han udtrykt ønske om at undgå denne bane.

- Vi vandt på bane 2, og det var det vigtigste. Vi har tabt på den næsten hver gang. Vi vandt på den første gang, da den blev åbnet, men har ellers tabt på den fire eller fem gange, siger han.

Pironkova ligger placeret som nummer 131 i verden, men har før vist store takter i Wimbledon, da hun i 2010 og 2011 nåede henholdsvis semifinalen og kvartfinalen.

- Det er helt klart en lettelse at vinde over Pironkova. Hun kan godt spille på græs og er en farlig spiller, lyder det fra Piotr Wozniacki.

Han følte sig ikke klar til at analysere datterens spil i kampen.

- Jeg vil ikke analysere nu. Det var stressende for mig at se kampen, og jeg tænkte bare hele tiden på, at Caroline skulle vinde det næste point, siger Piotr Wozniacki.

Caroline Wozniacki skal i tredje runde på lørdag møde esteren Anett Kontaveit.

/ritzau/

Andre læser

Mest læste

Del artiklen