Seneste International debat
24.12

Mogens Lykketoft om brexit: Briterne kommer til at betale den højeste pris

Mogens Lykketoft
Efter Storbritanniens beslutning om at forlade EU er Europas og briternes behov for et forpligtende internationalt samarbejde mere indlysende end nogensinde før.
22.12

Debat: Teknologien vil ændre vores liv. Vi ved bare ikke hvordan

Adam Moe Fejerskov
Fælles for de nye teknologier, som vi konstant introduceres for, er, at vi fundamentalt set ikke aner, hvad de vil betyde for hvem og hvornår. Vi ved bare, at de vil få konsekvenser.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

Blog: Hvor længe skal vi have tålmodighed med en reform, der ikke virker?

Isabella Arendt
Da reformen blev indført, mente regeringen at vi bare skulle være tålmodige, så ville den virke. Nu er den igen evalueret og dumper - til -3 endda. Hvor længe skal vi vente? Hvor længe skal vi være tålmodige i et håb om, at reformen virker “lige om lidt”?

Blog: Trump bruger sin styrke imod os

Nauja Lynge
Måske er det på tide at vise vores egen styrke – og måske er det, hvad han provokerer os til.

Blog: Der er stadig højt til loftet i Venstre. Men man skal ikke forsøge at banke hovedet igennem det – igen og igen

Birthe Rønn Hornbech
Jakob Ellemann-Jensens reaktion over for Kristian Jensen var nødvendig, for den tidligere næstformand har – igen – opført sig forbløffende illoyalt over for partiets linje. Den eneste sejrherre i sagen er – Mette Frederiksen.
Top-5: Ud i den danske vinter
Nok mangler Danmark de høje bjerge og det tykke snedække, som mange forbinder med ægte vinter. Men over hele landet er der alligevel gode muligheder for at komme ud i det fri og få særlige vinteroplevelser, der både omfatter alpine aktiviteter og farvestrålende lysinstallationer. 
Se flere
Bolig
Fugle i vinterhaven
Her i vintermånederne kan vi hjælpe fuglene gennem den kolde tid med fodring både i haver og på altaner. Det er heller ikke for tidligt at sørge for gode redesteder. 
Se flere
Viden
Overbeviste forskere: Sådan blev dinosaurerne udryddet
Asteroideteorien vinder over vulkanteorien, siger et forskerhold. Til gengæld havde vulkanerne senere et stort ansvar for livets udvikling. 
Se flere