Seneste International debat
10.12

Debat: Trumps provokerende holdning til Kina vækker genklang hos Kinas naboer

Ian Bremmer
Trods den uro, som Kinas naboer føler, er fortsat kinesisk indflydelse en afgørende faktor i Asien. Disse nabolande har behov for et godt forhold til Kina – så deres økonomi kan vokse, og de kan bevare deres politiske stabilitet.
04.12

Debat: Europa har brug for et fællesskab

Karin Riis Jørgensen
Storbritannien og Italien er i gang med eksperimenter. Storbritannien betræder ukendte stier ved at melde sig ud af EU’s regelbaserede verden. Italien forbliver – uden tvivl – i det kendte terræn, men afprøver grænserne. Begge landes eksperimenter møder nu realiteternes ubønhørlige verden.
03.12

Debat: Ny indsats for at knække malaria i Afrika

Thomas Gringer Jakobsen
Antallet af malariadødsfald er styrtdykket, men i de seneste tre år er fremgangen bremset op. En ny strategi skal forsøge at kvæle malaria i de værst ramte lande.
29.11

Ruslands seneste angreb på ukrainerne: En advarsel til Vesten

Anne Applebaum
En russisk optrapning af konflikten mellem Rusland og Ukraine har været ventet længe. Det eneste, der overrasker, er timingen: hvorfor lige nu?
27.11

Debat: ”USA først” er en taberstrategi

Hans Henrik Holm
USA og andre proselytter vil tabe i det internationale kapløb, blandt andet velstand og politisk indflydelse.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

Blog: Julemarkedsterror: Billeder af dræbte europæere er blevet normale

Jaleh Tavakoli
Blot for et par år siden ville vi alle være klistrede til skærmen og følge med i det forfærdelige angreb i Strasbourg. Min fornemmelse er at det i dag er en forventelig nyhed, der er ikke længere noget nyt i nyheden.

Blog: EU-Parlamentet lægger en bombe under vores dagpengesystem

Rina Ronja Kari
EU-Parlamentet har på sin seneste samling vedtaget, at det skal være muligt at få dagpenge i Danmark efter kun en dags arbejde - en bombe under vores dagpengesystem, vil jeg kalde det.
Fem store oplevelser på Bali: Kom med til bjergbyerne og Modertemplet ved den hellige vulkan
Risterrasserne danner grønne trappetrin i bakker og dale. Imponerende paladser fra Balis guldalder reflekterer solens stråler. Og over det hele troner Gunung Agungs kegleformede og ulmende vulkanbjerg indhyllet i skyer. 
Se flere
Bolig
Savner du ideen til et smukt julebord? Her er to gode ideer
Hvordan får man dækket et både personligt og smukt julebord uden at bruge en formue eller oceaner af tid? Her er to forslag fra tekstildesigner Eva Louise Hauge og guldsmed Bodil Binner, hvor jagt helt tilfældigt er fælles tema. 
Se flere
Test: Apple-uret holder øje med dit helbred
Vi er nået til fjerde generation af Apples smarte ur. Foruden den obligatoriske opdatering af processor og software, som gør uret mere smidigt i brug, er der sket en betydelig opgradering af designet. 
Se flere
Gør julegaven klimavenlig
Giv genbrug, oplevelser eller ting, der holder så længe som muligt: 2018 kan meget vel blive året med rekordmange klimavenlige julegaver under træet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her