Seneste International debat
19.02

Debat: Risiko for bilkrig på tværs af Atlanten

Kristian Søby
Som med rigtige krige gælder det også for en handelskrig, at den er uforudsigelig, den kan komme ud af kontrol, og dens konsekvenser kan være både større og anderledes, end man forestillede sig, da den startede.
17.02

Forsker fra Diis: Fortællingen om dansk udviklingshjælp er næsten blevet borte

Lars Engberg-Pedersen
Danmark bruger fortsat mange penge på det internationale udviklingssamarbejde, men den strategi, som Folketinget har vedtaget for arbejdet, er kun delvist i overensstemmelse med befolkningens interesser.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

Kronik: Politikerne skal ikke gamble med pensionsalderen

Henrik Bach Mortensen
De aktuelle forslag om at erstatte den kendte tilbagetrækningsmodel med nye, mere omfattende rettigheder til særlige grupper vil ikke hjælpe de nedslidte, men vil til gengæld alvorligt svække den hårdt tilkæmpede holdbarhed i dansk økonomi.

Blog: Hvor mange gange skal en imam have lov til at snyde os?

Jaleh Tavakoli
Jeg kan altså afsløre, at Abdul Wahid Pedersen, der på landsdækkende TV i 2009 tog afstand fra både stening og også koranens og shariaens undertrykkelse, alligevel er for stening.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her