<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Seneste International debat
18.10

Debat: Franske politikere misbruger debatten om afkolonisering

Joshua Sabih
Fremtrædende skikkelser i Frankrig vender argumenterne på hovedet i debatten om afkolonisering og misbruger begrebet til at legitimere en racistisk dagsorden.
11.10

Debat: Danmark og Nepal har brug for hinanden

Neil Webster
Mange danskere bistår privat med frivilligt arbejde og pengegaver til lokale ngo’er. Flere små virksomheder i Nepal samarbejder med danske virksomheder. Og dansk turisme skaber arbejde og forretning i Nepal og Danmark. Men Danmark bør gøre mere, især nu, hvor covid-19 har ramt landet hårdt. Myndighederne har registreret 735.000 tilfælde af covid-19.
06.10

Debat: Fire år efter Sorbonne: Den danske suverænitetsopfattelse er under pres

Catharina Sørensen
EU er vores chance for at genoprette vores fulde suverænitet, fastslog Frankrigs præsident Macron for fire år siden i sin skelsættende Europa-tale på Sorbonne-universitetet. De fleste meldte hus forbi i Danmark, på trods af at ønsket om at have suverænitet ellers også er kendt herhjemme, hvor det f.eks. udgør baggrunden for vores EU-forbehold.
Se flere nyheder
Mest læste debat

Blog: Så er den socialdemokratiske gavebod åben igen

Birthe Rønn Hornbech
Mette Frederiksen lever til fulde op til sit løfte om at ligne Anker Jørgensen. Hans økonomiske politik kom nær afgrunden. Hvad med efterfølgerens? Hvor ender den?

Blog: Atomkraft er grøn energi

Søren Gade
Priserne på gas og el eksploderer, men hvad er alternativet? Atomkraften har været placeret i skammekrogen i årtier. Men vi har ikke råd til at negligere energiformens muligheder som en del af en grøn løsning.
Stjerneregn til ny iPhone: »Stort set perfekt«
Batterilevetiden, som har været en af iPhones største svagheder, er nu blandt dens største styrker, og der er samtidig sket enorme forbedringer i skærm og kamera. iPhone 13 Pro Max er en overordentlig god mobil. 
Se flere
Den sorte farve spreder sig: Coronasmitten er især høj to helt forskellige steder i Danmark
Smittetallene i Danmark bevæger sig langsomt med sikkert opad, og for tredje dag i træk var det fredag over 1.000. Især på Sjælland er man hårdt ramt, men også flere kommuner i Jylland har høje incidenstal. 
Se flere