<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
25.07

Debat: En ny kold krig er det sidste, dette århundrede har brug for

Joschka Fischer
Kina er på vej til inden 2030 at overhale USA både teknologisk og økonomisk – en bedrift, som Sovjet ikke på noget tidspunkt i unionens 70 år lange historie havde nogen chance for at opnå.
Seneste International debat
20.07

Debat: Chancer for at mindske atomtruslen

Mogens Lykketoft
Vejen til at mindske atomtruslen er kroget. Det handler om, at USA, Kina og Rusland på trods af andre interessemodsætninger ser en fælles interesse i på ny at bremse et uhyre kostbart og farligt atomkapløb, der stjæler ressourcer fra klimaløsning og velfærdsfremgang.
18.07

Debat: Biden er tilbage, men det er USA ikke

Carl Bildt
Biden-administrationen gør klogt i at arbejde på at forbedre USA’s økonomiske konkurrenceevne og styrke landets fysiske infrastruktur og menneskelige kapital. Det er i hele verdens interesse.
13.07

Debat: Fodboldstemning og folkestemning

Catharina Sørensen
Mario Draghi bør midt i sejrsglæden skrive sig bag øret, at end ikke Italiens verdensmesterskab i 2006 formåede at vende samfundsstemningen.
12.07

Debat: Biden er hårdere over for Kina end Trump

Ian Bremmer
Mange forudså, at Joe Biden ville være blødere end Donald Trump over for Kina. Men de tog fejl; Biden vil prøve at holde Rusland i baggrunden for i stedet at fokusere på et stadigt mere konfliktfyldt forhold til Kina.
07.07

Debat: Europa kan ikke dæmme op for masseflugten fra Afrika. Men det er op til os selv, hvad vi gør ved det

Per Stig Møller
Et lukket Europa vil skabe en massiv, illegal indvandring og illegal arbejdskraft. Det vil medføre social uro og konflikter, som antieuropæiske kræfter og regimer i Nordafrika vil puste til – og skabe sammenstød, som kan true med at destabilisere vore egne samfund.
Se flere nyheder

Blog: Offentligheden er blevet privatiseret til ugenkendelighed

Mikael Jalving
Stille flanerer vi rundt mellem venners statusopdateringer, hashtags og parader af selvgodhed, det er en flyvetur ind i intetheden.

Blog: Islam kan ikke forenes med demokratiet

Utku H. Güzel
Hvis man begynder at kræve regler og normer, som er meget fjernt fra nutidens Danmark, indført, må man også forvente en modstand fra majoriteten i landet.

Debat: En ny kold krig er det sidste, dette århundrede har brug for

Joschka Fischer
Kina er på vej til inden 2030 at overhale USA både teknologisk og økonomisk – en bedrift, som Sovjet ikke på noget tidspunkt i unionens 70 år lange historie havde nogen chance for at opnå.
På rejse igen Kvarner efter corona
Kroatiens hovederhverv, turisme, har været hårdt ramt af coronakrisen, men der er stor forskel på, hvordan destinationer og aktører i branchen er kommet igennem den. Vi har besøgt regionen Kvarner mellem Istrien og det nordlige Dalmatien. 
Se flere
Bolig
Slidt træhus på Sjællands nordkyst blev til stemningsfuld perle
Anne-Dorthe Cramer fandt et tidligere sommerhus i et sving, hvor bilerne kører forbi mod Gilleleje i vest og Hornbæk i øst. Efter en gennemgribende ombygning er det kun skelettet, der står tilbage – men fortidens charme er bevaret. 
Se flere
Stor test af robotplæneklippere
Med en robotplæneklipper kan du nyde sommeren uden slid og slæb i haven. Forskellen på markedets modeller er dog betydelig, og det er ikke altid størrelsen, der afgør ydeevnen. 
Se flere