Seneste International debat
22.10

International debat: EU har lagt sin politik i Erdogans hænder

Rina Ronja Kari
De seneste ugers fremfærd fra præsident Recep Tayyip Erdogan har understreget, hvor katastrofalt det er, at EU indgik en flygtningeaftale med Tyrkiet og dermed gav Erdogan trumfkortet over dem alle.
15.10

Søren Espersen: Undskyld for det hele

Søren Espersen
Regeringen har kun haft magten i fire måneder, men statsministeren har ikke ligget på den lade side: Én undskyldning er allerede givet, og flere er på vej.
09.10

Klumme: »Ulrike Meinhof var ikke terrorist, hun var byguerilla«

Michael Kuttner
Det er længe siden, Rote Armee Fraktion spredte skræk og rædsel, men gruppens tanker kan stadig appellere – i hvert fald til to ældre herrer.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

Svindelfirmaer går igen som kunder hos samme revisor

Gennem flere år har et revisionsfirma i København løst opgaver for en lang række selskaber i et netværk bag formodet momssvindel for et trecifret millionbeløb. Samtidig politianmelder Erhvervsstyrelsen nu revisionsfirmaet for at have givet forkerte eller vildledende oplysninger i en anden sag. Finans
Mest læste debat

Blog: Vi har et problem med højreradikalisme i Danmark

Jens Philip Yazdani
Fuck om folk er muslimer. Det er nemlig ikke dét, det drejer sig om, når du mister dit job, når din mor på plejehjemmet pisser sig selv i bukserne uden at få dem skiftet, eller når dine børn får lov at sidde grædende i et hjørne for sig selv henne i børnehaven.

Blog: Ros til friskolerne for at kæmpe for tilliden, når nu regeringen ikke gør det

Isabella Arendt
Mit bud er, at regeringen er så vant til tal og regneark, når de ser på mennesker, at de helt har glemt, hvad faglighed er. De er blevet ude af stand til at vise tillid og kan kun tage stilling til mennesker, hvis menneskets hele fremtid bliver reduceret til “10” eller “4”.
Bolig
Kreative koglerier
Kogler hører efteråret til, og oven på sidste års tørre sommer er der særligt mange i år. Her er syv bud på, hvordan du kan bruge de dekorative efterårsbebudere både ude og inde. 
Se flere
Kreative koglerier
Kogler hører efteråret til, og oven på sidste års tørre sommer er der særligt mange i år. Her er syv bud på, hvordan du kan bruge de dekorative efterårsbebudere både ude og inde. 
Se flere