<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
08:00

Debat: Kinas fremgang kan være havnet i en blindgyde

Ian Bremmer
Kinas fremtid afhænger af, hvordan man i USA, Europa og Japan vil reagere på Kinas næste kapitel, hvor Kinas begrænsede støtte til Rusland har skabt velbegrundet tvivl hos de vestlige lande om Kinas udenrigspolitiske intentioner.
Seneste International debat
09.05

Debat: Klimaforandringer forværrer konflikterne i Mali, men de skaber dem ikke

Signe Marie Cold Ravnkilde, Alexandre Gernigon
Klimakrige og klimaflygtninge er det nye indsatsområde både for internationale organisationer og for dansk udenrigs- og sikkerhedspolitik. Men krige starter ikke på grund af klimaforandringer. Så længe vi ikke forstår drivkræfterne og aktørerne, som skaber væbnede konflikter og flygtningestrømme, er vores indsatser dømt til at fejle.
03.05

Debat: Ruslands invasion i Ukraine sætter sydøstasiatiske lande på prøve

John Nielsen
De fleste ​sydøstasiatiske lande ser ingen fordele ved at markere sig i konflikten i Ukraine, og de reagerer derfor neutralt i spørgsmål, der splitter Kina og USA.
02.05

Nina L. Khrushcheva: Den største fare ved at isolere Rusland er, at det gør landet endnu farligere

Nina L. Khrushcheva
Ved at tvinge russerne til at påtage sig et kollektivt ansvar for putinismen styrker det internationale samfund Putin i stedet for at ødelægge ham. Der er ikke store chancer for, at Putin vil give sig over for Ukraine – men i stedet fortsætte volden – og lukke munden på sine sidste hjemlige kritikere.
02.05

Debat: Det er muligt at holde opvarmningen af kloden på to grader

Anders Seneca Bang
Ny forskning viser, at verdens lande faktisk kan begrænse den globale opvarmning til under to grader. Det kræver ”bare”, at de gør, som de har lovet.
27.04

Martin Lidegaard: Putins fald kan i værste fald give os en ny Putin

Martin Lidegaard
Det bliver afgørende for europæisk og global sikkerhed, at vi har en plan for både Ukraine og Rusland, når krigen på et tidspunkt er overstået.
Se flere nyheder
Mest læste debat

Blog: Folket betaler glædeligt prisen for krisen

Utku H. Güzel
Det er ikke første gang, at vi er vidne til, at når de svageste grupper i samfundet skal have flere penge, så har politikerne meget svært ved at få økonomien til at hænge sammen.

Blog: Hvorfor ved vi så lidt om Ukraine?

Mikael Jalving
Når vi fejlagtigt antager, at alle inderst inde må være ligesom os, slipper vi for at stille de ubekvemme spørgsmål.

Blog: Konfirmander slår et modigt slag for traditionen 

Marie Høgh
Vi har de samme eksistentielle kampe og opgør med os selv i dag som for 100 år siden. Men traditionen giver os noget – i en tid, der ellers er rodløs.

Debat: Kinas fremgang kan være havnet i en blindgyde

Ian Bremmer
Kinas fremtid afhænger af, hvordan man i USA, Europa og Japan vil reagere på Kinas næste kapitel, hvor Kinas begrænsede støtte til Rusland har skabt velbegrundet tvivl hos de vestlige lande om Kinas udenrigspolitiske intentioner.
Stor dansk charterrejsearrangør satser på direkte afgange fra Jylland til Caribien
Den kommende vinter bliver det muligt for jyske feriegæster at flyve direkte fra Billund Lufthavn til Jamaica, Den Dominikanske Republik og Mexico med Tui. Rejseselskabet vil tiltrække den gruppe af jyske kunder, som ønsker at udforske andet end de klassiske charterdestinationer. 
Se flere
Kom i gang: Gang-motion har 3 ubestridelige fordele
At gå. Hvor svært kan det være? Ikke ret svært. Menneskets oprindelige transportmetode fra A til B er verdens nemmeste lige-til-at-gå-til-motion. Men giver det noget? 
Se flere
Mere
JP Aarhus
Skuespillere i "Hobbitten" er bange for at få tæsk af "Tolkien-politiet"
I den dybe skov lidt uden for Aarhus er Det Kongelige Teater ved at være klar til repremieren på "Hobbitten". Signe Egholm Olsen puster liv i Bilbo-dukken, mens Kasper Leisner indtager scenen som den vise Gandalf. Vejen fra start til slut har ikke været uden prøvelser for de to skuespillere i den anderledes opsætning af den klassiske fortælling. 
Se flere