Seneste Fodbold
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

Vi lever længere, men dør ikke raske – øget pres på sygehusene

I flere år har sund aldring været et fast mantra i sundhedspolitikken, fordi man er gået ud fra, at når ældre lever længere og længere, trækker de også først på sundhedsydelserne senere i livet. Men gevinsten ved sund aldring ser ud til at være overvurderet, fastslår eksperter.

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Bolig
Savner du ideen til et smukt julebord? Her er to gode ideer
Hvordan får man dækket et både personligt og smukt julebord uden at bruge en formue eller oceaner af tid? Her er to forslag fra tekstildesigner Eva Louise Hauge og guldsmed Bodil Binner, hvor jagt helt tilfældigt er fælles tema. 
Se flere
Meget andet end en dessert: Chokolade kan bruges i næsten alt - selv i det salte køkken
Du vil blive overrasket over, hvor mange sammenhænge chokolade kan indgå i naturligt og med succes, skriver forfatterne bag bogen ”Sund med chokolade”, som vi her bringer et uddrag af. 
Se flere
11. december: December betyder alt for Søstrene Grene
Julekalender: Dagens dør finder vi hos Søstrene Grene i nr. 11 i Søndergade i Aarhus. Her møder vi den administrerende direktør, Mikkel Grene, der i år kan fortælle om et nyt tiltag i familievirksomheden. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her