Politik

Tidligere AaB-træner er blevet valgt ind i Aalborgs byråd

Søren Kusk er blevet valgt som kandidat for Socialdemokratiet.

Søren Kusk har været træner for AaB og Sønderjyske i Superligaen, ligesom han har trænet klubber som Hobro IK og Vendsyssel. Foto: Bonnerup Claus

Mange aalborgensere kender Søren Kusk fra hans tid som træner for den lokale superligaklub AaB.

I 2008 blev han imidlertid fyret fra klubben og erkendte, at han havde »lavet fejl og dummet mig«, ligesom han fortalte åbent om sit alkoholforbrug.

Søren Kusk fyret på grund af alkohol

»For mig er det også vigtigt at vise åbenhed. Det hjælper mig helt sikkert til at komme videre. Jeg er sikker på, jeg nok skal komme styrket ud på den anden side. Jeg vil meget mere med mit liv,« slog han fast over for Ekstra Bladet.

Nu er den 57-årige lærer blevet valgt ind i Aalborgs byråd som kandidat for Socialdemokratiet, skriver Nordjyske.

Søren Kusk er blandt andet gået til valg på at »gøre Aalborg til børnenes by« og skabe »en bedre folkeskole for både elever og ansatte«.

Valgforsker: Surferkultur er slået igennem i Thisted

»Jeg har altid været politisk interesseret. Aalborg er jo en fantastisk by, og der er gjort mange gode ting, men med min erfaring fra skolelivet, fritidslivet og fodboldverdenen, så mener jeg, at der nogle ting, man kan gøre endnu bedre«, har Søren Kusk tidligere udtalt til TV2 Nord.

Søren Kusks seneste cheftrænerjob var for Vendsyssel FF, ligesom han tidligere har været ansat af Hobro IK, Sønderjyske og Blokhus.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her