Kasper Dolberg udgik med skade i Nice-kamp

Den danske landsholdsangriber Kasper Dolberg blev skiftet ud efter 15 minutter i en kamp for franske Nice.

Artiklens øverste billede
Landsholdsangriber Kasper Dolberg blev skiftet ud med en skade efter et kvarter i søndagens kamp. Foto: Valery Hache/AFP

Med tre mål i sine seneste to ligakampe for Nice var Kasper Dolberg inde i en god stime.

Men søndag var der kedeligt nyt for den danske landsholdsangriber i hjemmekampen mod Monaco i den bedste franske fodboldrække.

Kasper Dolberg blev udskiftet med angriberen Andy Delort efter et kvarter. Nice skriver på sin hjemmeside, at det skyldes en skade hos den danske landsholdsangriber.

Den franske avis L’Equipe beretter desuden på sin hjemmeside, at Dolberg blev ramt på knæet, kort inden at han måtte udgå. Han kunne dog selv gå fra banen.

Dolberg havde også problemer med knæet i forbindelse med de seneste landskampe i september. Han var af samme årsag ikke med i de tre landskampe.

Nice endte med at spille 2-2 mod Monaco. Delort, der afløste Dolberg, scorede til 1-1 for Nice efter 51 minutter.

Russeren Aleksandr Golovin havde bragt Monaco foran 1-0 i første halvleg.

Hicham Boudaoui scorede til 2-1 for Nice efter 73 minutter. Fire minutter senere udlignede angriberen Wissam Ben Yedder til 2-2 på et straffespark.

Nice-angriberen Amine Gouiri havde chancen for at skaffe en sejr, men han brændte et straffespark efter 82 minutter, og det endte uafgjort mellem de to mandskaber.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen