• For abonnenter

Verdens nye gourmetland ligger langt ude i oceanet: »Vi er 1 pct. land og 99 pct. vand«

Det nordatlantiske øsamfund lever godt af havet, men turistindustrien vokser også. På de gode restauranter nyder man godt af begge dele. Her kommer folk langvejs fra for at smage på råvarerne.

Artiklens øverste billede
De kæmpestore banketorsk er netop blevet landet og er klar til at blive kørt til Restaurant Barbara i Thorshavn. Foto: Beinta á Torkilsheyggi

På Færøerne gør man i disse uger klar til, at turisterne kommer på besøg på de 18 øer langt ude i Atlanterhavet. De kommer for at opleve den uspolerede natur, det rolige tempo og den færøske madkultur med fisken i absolut centrum.

I annoncer fra Visit Færøerne fortælles det, at hvis man besøger Færøerne, er man heldig at blive

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.