Annonce
Politik

Medie: Tidligere forvaltningschef skal afdække lærerenes arbejdstid

Per B. Christensen bliver ifølge medie formand for kommission, der skal komme med bud på lærernes arbejdstid.

Avisen.dk skriver, at mediet har talt med Per B. Christensen, men at han ikke ønsker at knytte kommentarer til sin udnævnelse, før den er officiel fredag morgen. Arkivfoto: Per Rasmussen

Det bliver ifølge Avisen.dk Per B. Christensen, der skal stå i spidsen for den kommission, som skal granske lærernes arbejdstid.

Kommunernes Landsforening ønsker hverken at be- eller afkræfte historien.

61-årige Per B. Christensen er tidligere formand for Børne- og Kulturchefforeningen fra 2001 til 2008. Derudover har han i 20 år indtil juni sidste år været direktør i Børne- og Kulturforvaltningen i Næstved Kommune.

Anders Bondo Christensen: Jeg har ikke kæmpet i 5 måneder for nu at stikke halen mellem benene og svigte lærerne

I januar i år udpegede undervisningsminister Merete Riisager (LA) ham til opmand, der skal være med til at sikre, at FGU - Forberedende Grunduddannelse - kommer godt fra start lokalt.

Avisen.dk skriver, at mediet har talt med Per B. Christensen, men at han ikke ønsker at knytte kommentarer til sin udnævnelse, før den er officiel fredag morgen.

Der er indkaldt til en pressebriefing fredag, hvor formanden vil blive præsenteret.

Kommissionen var en del af den aftale, som lønmodtagerne på kommunernes område indgik med deres arbejdsgivere i forbindelse med overenskomstforhandlingerne i april.

Her kunne lærer-formand Anders Bondo Christensen og kommunernes chefforhandler, Michael Ziegler, ikke nå til enighed om en aftale om lærernes arbejdstid.

Lærernes arbejdstid har været et stridspunkt mellem kommuner og lærerne, siden den blev bestemt ved lov i 2013.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Politisk analyse
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Blog: DR kan ”næsten være lige meget”

Morten Uhrskov Jensen
Ordene er Martin Krasniks, og vi må håbe, at vi når dertil, hvor DR lukker og slukker. Men først til lykke med de 20 pct.’s besparelser.

Blog: Skattesnyd koster for os alle

Gitte Seeberg
Hvad enten det drejer sig om kreative løsninger inden for leasing eller inden for eksportgodtgørelse, er roden til alt ondt den værdibaserede registreringsafgift, som vi kender i dag. Det er den, der muliggør, at svindel kan lade sig gøre.
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her