• For abonnenter

En tredjedel af verdens mad ender som skrald – hvordan stopper vi spildet?

Madspild skaber store mængder drivhusgas, men kan modvirkes ved hjælp af simple handlinger og ny teknologi.

Artiklens øverste billede
Illustration: Agnete Holk

Ofte får jeg dårlig samvittighed over den mad, jeg smider ud. En stor rest pasta. Den uspiste laks på min datters tallerken. Noget tofu, som lå bagest i køleskabet og har passeret udløbsdatoen. Det hele ryger ud, og det samme gør plastemballagen, som de fleste af madvarerne er pakket i.

På verdensplan er madspild et enormt

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.