Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail
Seneste Digitalt
28.09

Test: Få en printer der passer til dit behov

En printer er ikke længere en obligatorisk ting, der bare skal være der. Det er noget, man vælger aktivt til, hvis man har behovet. Men hvilken printer passer så til lige netop dit behov?
15.09

Guide: Lav fede videoer med forrygende gratis-program

Videoer er en god måde at dele særlige oplevelser og begivenheder, og det behøver ikke at være kompliceret eller dyrt at lave dem. Shotcut er et helt gratis open source-videoredigeringsprogram, der er nemt at bruge og fyldt med et imponerende udvalg af filtre og effekter, der kan sparke liv i dine hjemmevideo-projekter.
14.09

Test: Bredbånd og tryghed til hele familien

D-Link har allieret sig med virusjægerne hos Intel-ejede McAfee og lancerer nu en router-familie, der holder både it- og IoT-enheder beskyttet mod alle former for angreb fra nettet.
13.09

Derfor genkender skærmen din finger

De fleste af os ejer en enhed, hvor skærmen kan betjenes med fingrene. På printerskærme, smartphones og tablets kan vi styre, svirpe og klikke på berøringsfølsomme skærme. Men hvordan kan det overhovedet lade sig gøre at styre elektronik med tryk på en skærm?
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

JP mener: Mette Frederiksen lægger en dristig EU-kurs

Mette Frederiksen tager fat på nogle af de udfordringer, som EU står med. Men hun risikerer i jagten på popularitet at tilsidesætte Danmarks uomtvistelige fordele ved at være med i EU
Redaktionen anbefaler
altomdata.dk

Tilmeld dig Altomdata.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Altomdata.dk
Bolig
Vander du også dine planter for meget?
Det er nemlig fejl nummer ét, kan man blandt andet læse i den nye bog "Gro", hvor tre norske kvinder med en passion for planter yder førstehjælp til alle dem med knap så grønne fingre, der drømmer om at få levende planter til at trives i hjemmet. 
Se flere