Annonce
Musik

Lukas Graham giver to arenakoncerter i Danmark

Bandet er aktuelt med sit tredje album til oktober.

Lukas Forchhammer fik sammen med bandet sit store internationale gennembrud i 2016. Arkivfoto: Nicolai Lorenzen

Musiknyhederne siver i disse dage ud i en lind strøm fra de danske verdensstjerner i Lukas Graham.

Fredag kom der en ny single på gaden. Mandag annoncererede bandet sit tredje album. Og tirsdag har det løftet sløret for to store arenakoncerter i Danmark til næste år.

Albummet ”The Purple Tour” kommer den 26. oktober og giver anledning til The Purple Tour, der kaster koncerter af sig i Jyske Bank Boxen i Herning samt Royal Arena.

Den første single fra bandets kommende nye album hedder "Love Someone" og handler om familie, venner og kærlighed.

Lukas Graham holder lønfest - og lider milliontab

»Sangen udspringer primært af den nye følelse, jeg føler, efter at være blevet far. For jeg kan godt blive bange – bange for, at miste dem jeg har allermest kær. Den handler derfor for mig om at vågne op om morgenen og føle sig, som det lykkeligste og heldigste menneske, fordi man har, dem man har,« sagde forsanger Lukas Forchhammer fredag i en pressemeddelelse om den nye single.

Der bliver noget at leve op til, efter singlen ”7 Years” i 2016, der sikrede Lukas Graham sit store internationale gennembrud. Bandet fik tre amerikanske Grammy-nomineringer, men vandt ikke nogen.

Det internationale debutalbum strøg til gengæld helt til toppen af hitlisterne i 11 lande. Heriblandt USA, Storbritannien, Sverige, Canada og Australien.

Bandet har siden været på udlandseventyr og har givet et hav af koncerter i Europa og USA. Nu vender det hjem.

Kæresten hjalp Lukas Graham efter Grammy-nederlag: »Bad mig pakke forsmået ego og lille tissemand væk«

Den 31. januar spiller Lukas Graham i Royal Arena, København, og den 2. februar i Jyske Bank Boxen i Herning. Billetterne koster mellem 270 og 520 kr. og sættes til salg via Ticketmaster den 17. september kl. 9.

Foruden frontfiguren Lukas Forchhammer består Lukas Graham af trommeslageren Mark Falgren, bassisten Magnus Larsson og pianisten Morten Ristorp. Bandet har tidligere haft to andre pianister, Anders Kirk og Kasper Daugaard.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Rytmisk musik
Annonce
På den anden side

Kommentar: Københavns Universitet legitimerer krænkelseskulturen

Palle Weis
De nye retningslinjer for håndtering af krænkelser på Københavns Universitet skubber til en tendens, der er samfundsnedbrydende og fragmenterende.
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her