Annonce
Musik

Beck spillede på Northside sidste år. I 2018 vender han tilbage

Det ligger også fast, at Diplo, Thundercat og Rhye spiller på festivalen næste år.

Beck spillede på Northside i 2016, og året forinden var han på Smukfest i Skanderborg. Foto: Martin Lehmann

Den 47-årige amerikanske rock- og popstjerne Beck vender tilbage til Northside. Når han til næste sommer giver koncert, vil det være blot to år siden, han senest optrådte på festivalen, der ligger i Ådalen i Aarhus.

I 2016 spillede han nummeret "Dreams", som siden blev en del af albummet "Colors", som udkom for nylig. Pladen fik fire stjerner i Jyllands-Posten og hører til blandt amerikanerens mest poppede.

For forgængeren, "Morning Phase", som udkom i 2014, modtog Beck prisen for årets album til den prestigefyldte musikprisfest Grammy Awards i USA.

Derudover offentliggør Northside, at Diplo, Thundercat, Rhye og Jimmy Eat World spiller til arrangementet i 2018.

Mens den amerikanske dj og producer Diplo har scoret verdenshit som en del af Major Lazer og i samarbejder med blandt andre M.I.A. og Justin Bieber, hører Thundercat fra USA til blandt de mest anerkendte bassister.

Han har udgivet album i eget navn, senest det vellykkede "Drunk", og han har som instrumentalist og/eller producer arbejdet sammen med såvel Erykah Badu som Kendrick Lamar, Flying Lotus og Michael McDonald. Som solist blander han funk, hiphop, jazz og rock sammen til et særegent groovy og til tider humoristisk udtryk.

Northside har tidligere annonceret store navne som blandt andre den islandske popkunstner Björk og amerikanske rockbands som A Perfect Circle, Queens of the Stone Age og The National samt sangskriveren Father John Misty, ligeledes fra USA.

Blandt de danske navne er Nik & Jay, Dizzy Mizz Lizzy og C.V. Jørgensen.

Northside foregår i 2018 den 7.-9. juni og billetsalget er i gang.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Rytmisk musik
Annonce
På den anden side
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her