Annonce
Musik

U2 klar til Europa-tour: Danskere får adgang til forsalg

De nærmere detaljer omkring bandets kommende Europa-tour er stadig ikke offentliggjort.

U2 under en optræden i London i juli. Foto: AP/Joel Ryan
U2

Den irske sensation U2 ser endelig ud til at gæste Danmark på sin kommende Europa-tour, som skydes i gang i 2018.

Danmark bliver i hvert fald nu nævnt på bandets hjemmeside i forbindelse med, at U2 har annonceret udgivelsesdatoen for sit 14. studiealbum, der sendes på gaden fredag 1. december.

U2

Bono, sang og guitar

The Edge, guitar

Larry Mullen Jr., trommer

Adam Clayton, bas

Forudbestiller man "Songs of Experience" senest den 30. november, får man i udvalgte europæiske lande mulighed for at bestille billetter til turnéen, før de kan købes af den øvrige offentlighed, fremgår det af Gaffa Shop. Her lyder det også, at man ikke kan garanteres en billet.

U2 svigter endnu en gang Danmark

Blandt de lande, der kan forudbestille albummet, er Danmark det eneste i Skandinavien. Derudover ser bandet ud til at skulle gæste Storbritannien, Tyskland, Spanien, Polen, Irland, Frankrig, Italien, Portugal og Holland.

Hverken hos Gaffa eller på U2's hjemmeside står det imidlertid klart, hvor eller hvornår koncerten skal finde sted, eftersom de nærmere detaljer for bandets europæiske færd endnu ikke er offentliggjort.

Bandet går på scenerne i Nordamerika fra maj og turnerer rundt her indtil den 29. juni.

U2 gav senest koncert i Danmark i 2010, hvor bandet i august spillede to koncerter på Casa Arena i Horsens. Før det optrådte bandet på Roskilde Festival i 1982 og senere på Gentofte Stadion, i Parken og i Forum i København.

Ved de seneste koncertturnéer navigerede U2 dog uden om Danmark. Det gjaldt både ved bandets "Innocence + Experience"-turné i 2015 samt ved 30-års jubilæumsturnéen "The Joshua Tree" i 2017.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
U2
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

The Sound of Brexit

Som den gamle musicalklassiker handler brexit om to parter, der skal finde hinanden under vanskelige omstændigheder. Theresa May er åben for at bevæge sig, og det er EU’s chefforhandler også.
Annonce
Annonce
Annonce
Rytmisk musik
Annonce
På den anden side
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her