Annonce
Musik

U2 svigter igen Danmark

Det irske rockband tager på turné med sangene fra albumklassiker.

U2 svigter Danmark på ny turné. Her ses forsanger Bono. Foto: AP
U2

Irske U2 svigtede Danmark, da gruppen senest var på turné.

Det samme ser ud til at ske denne gang.

Bandet har offentliggjort en turné i både USA og Europa. I Europa spiller U2 i Berlin, Amsterdam, Dublin og London. Derudover stopper kvartetten i Rom, Paris, Barcelona og Bruxelles.

U2 havde på den seneste turné, "Innocence + Experience Tour", som foregik i 2015, sangene fra albummet "Songs of Innocence" som et omdrejningspunkt.

På den kommende turné bliver det numrene fra U2s helt store amerikanske gennembrud, albummet "The Joshua Tree", som bandet vil kredse om.

U2's amerikanske drøm

U2

Bono, sang og guitar

The Edge, guitar

Larry Mullen Jr., trommer

Adam Clayton, bas

"The Joshua Tree" udkom i 1987 og indeholdt hitsange som "With or Without You", "I Still Haven't Found What I'm Looking For" og "Where the Streets Have No Name".

Efter sigende er salgstallet for albummet omkring 25 mio. stk., og pladen blev et hit i det meste af verden og førte til, at U2 blev et endnu mere populært rockband med koncerter på stadioner rundt om i verden.

Siden voksede bandet til at være verdens største stadionrockband med The Rolling Stones som eneste konkurrent.

Turneen begynder i Vancouver, Canada den 12. maj og slutter i Bruxelles den 1. august. U2 vil spille samtlige sange fra "The Joshua Tree".

U2 gav koncert i Danmark i 2010. Midt i august det år spillede bandet to koncerter på Casa Arena i Horsens.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
U2
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Rytmisk musik
Annonce
På den anden side
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her