Annonce
Film & tv

Netflix har fyret skuespiller efter beskyldninger om seksuelle overgreb

Endnu en skuespiller skal skrives ud af en Netflix-serie.

Danny Masterson bliver skrevet ud af Netflix-serien "The Ranch". Foto: AP

Den amerikanske skuespiller Danny Masterson, som medvirker i Netflix-serien ”The Ranch”, er blevet beskyldt for seksuelle overgreb imod fire kvinder, og der får nu Netflix til at skrive ham ud af serien.

»I går (mandag, red.) var hans sidste dag på arbejde, og vi laver nye episoder i 2018 uden ham,« meddelte Netflix tirsdag på det sociale medie Twitter.

Fire kvinder har ifølge Huffington Post anklaget den 41-årige skuespiller, der særligt er kendt for sin medvirken i tv-showet "That 70's Show", for at have voldtaget dem i begyndelsen af 00'erne. Tre af dem - skal ligesom Masterson - have været medlemmer af den nyreligiøse bevægelse Scientology.

Sidste sæson af Spaceys populære tv-serie bliver optaget - uden Spacey

Masterson er ifølge siger ifølge Huffington Post i en udtalelse, at han er meget skuffet over Netflix' beslutning.

»Fra dag et har jeg benægtet de uhyrlige påstande mod mig. Jeg har aldrig været anklaget for en forbrydelse eller været dømt for en,« siger han.

»I dette land er du uskyldig, indtil det modsatte er bevist. Men i det nuværende klima, lader det til, at du bliver fundet skyldig i det øjeblik, du bliver anklaget,« siger han.

Mandag aften kom det også frem, at Mastersons skuespillerkollega Kevin Spacey ikke længere skal medvirke i den sidste sæson af den populære serie "House of Cards", hvor han ellers har spillet den bærende rolle i fem sæsoner.

Skuespillerkollega: Sexchikane forsinkede biografhit

Ligesom Masterson var det også anklager om påståede seksuelle overgreb, der fik Netflix til at droppe Spacey. Efter Netflix tog afstand fra Spacey i november, stod en af kvinderne, der har anklaget Masterson for voldtægt, frem og kritiserede streamingtjenesten for at fortsætte samarbejdet med "The Ranch"-stjernen.

»Det, Netflix har gjort, det føles som om... jeg ikke betyder noget. De andre kvinder betyder heller ikke noget. Vores smerte betyder ingenting, og vi skal bare være små piger, der holder mund. Nej! Jeg vil være en fantastisk kvinde, og jeg holder ikke mund, når jeg finder ud af, at min voldtægtsmand har forgrebet sig på talrige andre kvinder. Jeg vil ikke holde mund, når Netflix prøver at få os til lade som ingenting,« sagde skuespilleren Chrissie Carnell Bixler ifølge Hollywood Reporter.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Film & TV
Annonce
På den anden side

Kommentar: Måske skulle de læse lidt Hal Koch i SF?

Palle Weis
Boykotten af åbningsgudstjenesten viser, at nu fører også de folkevalgte an i den identitetspolitiske balkanisering af samfundsdebatten.
Annonce
Annonce
Djævlens bro fører til fransk Catalonien
Det rødgule catalonske flag vajer både på Pyrenæernes nord- og sydside. Men mens de fleste har hørt om det spanske Catalonien, er det franske Catalonien mindre kendt. 
Se flere
Bolig
Guide til fremtidens hygge-begreb: Med ikigai kan du give dit liv personlighed
Ikigai er en japansk livsvisdom, der handler om at søge mening med livet. Begrebet har eksisteret siden oldtiden, men er i dag ved at overgå hygge-begrebet. Her er nogle gode råd til, hvordan du selv kan bruge ikigai i indretningen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her