Annonce
Film & tv

Skuespillerkollega: Sexchikane forsinkede biografhit

Biografhittet "The Usual Suspcts" blev sat på pause på grund af Kevin Spaceys seksuelle krænkelser.

Kevin Spacey beskyldes for at have begået en lang række sexovergreb. Arkivfoto: Jordan Strauss/Invision/AP

Kevin Spaceys krænkende opførsel over for kollegaer forsinkede indspilningerne af biografhittet "The Usual Suspects" (1995).

Det fortæller skuespillerkollegaen Gabriel Byrne i et interview med The Sunday Times:

»...han var en joke på den måde, at folk sagde: "Det er bare Kevin", men ingen forstod alvoren i hans tilbøjeligheder,« siger Gabriel Byrne.

»Det var først flere år senere, at vi forstod, at optagelserne blev lukket ned i en periode af en bestemt grund. Og det var på grund af upassende, seksuel opførsel fra Spaceys side.«

Kevin Spacey er over de seneste måneder blevet beskyldt for at have begået en lang række sexovergreb. Han har udtalt, at han vil søge professionel hjælp.

I interviewet med The Sunday Times sammenligner Gabriel Byrne Kevin Spacey med Hollywood-produceren Harvey Weinstein, som ligeledes er beskyldt for at have begået en lang række sexovergreb:

»Jeg lavede tre film med Harvey Weinstein, og jeg vidste, at han var en frygtelig type. Jeg vidste, at han var en nederdrægtig bølle, og jeg så hans opførsel tæt på. Jeg så ham opføre sig utilgiveligt - ikke kun over for kvinder, men også over for mænd. Han havde meget lille respekt over for mennesker. Han ville have sine stjerner omkring sig.«

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Film & TV
Annonce
På den anden side

Kommentar: Måske skulle de læse lidt Hal Koch i SF?

Palle Weis
Boykotten af åbningsgudstjenesten viser, at nu fører også de folkevalgte an i den identitetspolitiske balkanisering af samfundsdebatten.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her