USA

Australiens premierminister laver grin med Donald Trump

Malcolm Turnbulls Trump-parodi er gået viralt.

Præsident Donald Trump og Australiens premierminister Malcolm Turnbull under deres møde i New York i maj. Foto: Pablo Martinez Monsivais/AP

»Online meningsmålinger er så nemme at vinde, vidste I det? De er så nemme at vinde. Jeg kender den her russiske fyr.«

Det var bare en af kommentarerne da Australiens premierminister Malcolm Turnbull lavede en parodi på Donald Trump under en middag for journalister og parlamentsmedlemmer.

Selv om journalisterne fik at vide, at de ikke skulle reportere fra middagen, kunne den australske TV-station 9 News Australia ikke lade være med at sende lydoptagelserne fra Turnbulls parodi ud.

Se indslaget her:

Premierministeren har i et radiointerview torsdag sagt, at vittighederne var rettet mod ham selv. Ligesom Trump klarer Turnbull sig nemlig ikke særlig godt i meningsmålingerne. Turnbull gav også udtryk for, at han var skuffet over at optagelserne var blevet lækket.

Donald Trump og Malcolm Turnbull har ikke haft den bedste start på deres indbyrdes forhold. I februar gav Trump udtryk for utilfredshed med en flygtningeaftale, som tidligere præsident Barack Obama havde indgået med australierne.

Trump og Turnbull havde angiveligt også en dårlig telefonsamtale i januar, hvor flygtningeaftalen skulle have været en af årsagerne.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
TV anbefaler
Analyse

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her