Annonce
Europa

Markle bekræfter: Hendes far kommer ikke til royalt bryllup

Faderen skal have plads til at fokusere på sit helbred, lyder det i en udtalelse.

Den kommende brud, Meghan Markle, var allerede inden den royale forlovelse et kendt navn. Skuespilleren er især berømt fra den amerikanske advokatserie "Suits". Foto: AFP/Adrian Dennis

Hvem skal følge den kommende prinsesse Meghan Markle op ad kirkegulvet i weekenden?

Det spørgsmål har i høj grad optaget journalisterne i internationale medier de seneste dage, hvor brylluppet mellem den amerikanske skuespiller og britiske prins Harry har domineret dagsordenen. Og nu står spørgsmålet helt åbent.

Meghan Markle har nemlig selv endeligt bekræftet, at hendes far ikke kommer til at deltage. Det fortæller hun i en udtalelse udsendt af Kensington Palace.

»Desværre vil min far ikke komme til at deltage i vores bryllup. Jeg har altid kæret mig om min far og håber, han kan få det frirum, han har brug for til at fokusere på sit helbred,« lyder det.

Kilde: AP/Kensington Palace

Blandede meldinger om royalt bryllup: Kommer den nye prinsesses far?

Allerede mandag tikkede en overraskende nyhed ind: Brudens far havde meldt afbud, skrev det amerikanske medie TMZ, der specialiserer sig om historier om kendte. Til mediet udtalte prinsens kommende svigerfar, Thomas Markle, der bor i Mexico, at han ikke vil være at finde ved det royale bryllup.

TMZ mente at vide, at afbuddet i 11. time skulle være relateret til et samarbejde mellem Thomas Markle og et paparazzibureau, der blev afsløret af det britiske medie The Daily Mail den 12. maj.

Daily Mail bragte billeder af Thomas Markle, som iklæder sig jakkesæt, kigger på billeder af sin datter og træner. Mediet hævdede, at billederne har indbragt ham et beløb i omegnen af 100.000 pund - svarende til ca. 844.000 kr.

Tirsdag tog sagen en ny drejning. Thomas Markle ville alligevel gerne deltage i brylluppet.

Her forklarede han til TMZ, at hans datter havde prøvet at ringe ham op efter nyheden om afbuddet, men at han ikke havde været ved telefonen, da opkaldet kom. Senere modtog han en besked fra datteren, der fortalte, at hun var »dybt bekymret for hans helbred,« og at hun ikke bar nag i sagen om paparazzibureauet.

 

Meghan Markle og prins Harry bliver viet i St. George's Chapel på Windsor Castle lørdag. Foto: Eddie Mulholland
Thomas Markle har efter eget udsagn været indlagt på grund af et hjerteanfald, som ramte ham i sidste uge. Han angav selv, at hjerteanfaldet skyldtes drama i familien - nærmere betegnet Meghan Markles halvbrors offentlige kritik af sin søster.

Tirsdag meldte Thomas Markle ud, at bryllupsdeltagelsen afhang af, om lægerne vil lade ham tage rejsen over Atlanten.

»Jeg vil hade tanken om at misse et af de største øjeblikke i historien og følge min datter op ad kirkegulvet,« sagde han til TMZ.

Meghan Markle og prins Harry bliver viet i St. George's Chapel på Windsor Castle lørdag.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her