Annonce
Indland

Stifter af FixMinOpgave: Lærere tilbyder at hjælpe elever med at snyde

Virksomheden får dagligt op mod 200 henvendelser fra studerende, der efterspørger hjælp til at få klaret en skoleopgave.

Hos gymnasieskolerne rektorforening, Danske Gymnasier, tager man kraftigt afstand fra metoden. Samtidig erkender foreningen, at det kan være svært at spotte opgaver, der er købt. Foto: Ivan Boll Riordan

Tidligere på måneden kom den 20-årige Frederik Drew i mediernes søgelys, da han med sin nystartede virksomhed FixMinOpgave tilbyder at skrive opgaver for studerende.

Siden da har omtalen af virksomheden og den efterfølgende debat fået FixMinOpgave til at vokse, så der i dag er ansat fire personer mod to tidligere.

Samtidig har flere personer kontaktet stifteren, herunder en håndfuld lærere, og tilbudt ham at blive opgaveskrivere, skriver Metroxpress.

»Vi er blevet kontaktet af lærere, der vil skrive opgaver til de studerende for os. Men vi takker nej til dem, fordi vi ikke vil sætte dem i en problematik eller løbe elevernes risiko for at blive taget,« siger Frederik Drew til avisen.

Anette Nordstrøm Hansen, formand hos Gymnasieskolernes Lærerforening, siger til Metroxpress, at konceptet med opgaveskrivning er forkert, og at lærerne er sat i verden for at lære eleverne noget og ikke for at hjælpe dem med at snyde.

FixMinOpgave får ifølge stifteren dagligt op mod 200 henvendelser fra studerende, der efterspørger hjælp til at få klaret en skoleopgave.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Advarsel mod at øge pensionsalderen

Store pensionsselskaber advarer om, at det er nødvendigt at give nedslidte danskere mulighed for at forlade arbejdsmarkedet før tid, hvis pensionsalderen fortsat skal stige. Finans
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her