Dette er et internationalt debatindlæg: Jyllands-Posten har sammensat et korps af kommentatorer, der debatterer og analyserer verden omkring os.
  • For abonnenter

2021 bød (også) på masser af gode nyheder

Vi fik hverken styr på corona eller klima i 2021. Men hver dag byder verden på fremskridt og løsninger, som du sikkert ikke har hørt om.

Artiklens øverste billede
Kuls regeringstid lakker definitivt mod enden. Vedvarende energi​ fra sol og vind er nu konkurrencedygtigt med kul, og prisen bliver ved med at falde. Kina er stadig storforbruger af kul, som er brændslet i dette kraftværk i Zhangjiakou – en af de byer, der skal være vært ved vinter-OL i 2022. Foto: AFP

Min telefon begynder altid at ringe i særlig grad, når året rinder ud. Mine kollegaer på andre medier vil forsøde julen og nytåret med at fortælle nogle af de ”gode nyheder”, de vist har glemt at fortælle i årets løb. Heldigvis sker der hver dag året rundt små (og store) fremskridt, som rykker verden i den rigtige retning.

Som en af årets første nyheder i 2021 afskaffede retsvæsenet i Pakistans næststørste by, Lahore, den nedværdigende ”tofingertest” i forbindelse med v

Læs alle artikler i
én måned for 1 kr.
Gennemsnittet læser 69 artikler pr. måned –
sværvægterne læser 150 artikler pr. måned.
Kom godt i gang

Andre læser

Mest læste

Del artiklen