Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Vejskilte dækkes af blade og græs

Mon ikke trafikanterne igen i år må belave sig på at konstatere, at flertallet af de kommunale vejmyndigheder og den statslige (Vejdirektoratet) ikke forventes at have fjernet bevoksninger foran især lavtplacerede byzone- og vejvisertavler inden ferien, og at de dermed ikke finder opgaven nødvendig?

Selv om der også blev ”sjusket” i mange af de forgangne år, er det vel ikke en undskyldning, eller er der en særlig begrundelse for den manglende interesse for færdselssikkerheden? Man bør vel også vise hensyn til udenlandske trafikanter, såvel gæster, som man gerne vil have til landet, og dem i transit.

Hov, det her indhold benytter cookies

På denne plads ville vi rigtig gerne have vist dig indholdet, men det kan vi desværre ikke, da du har fravalgt cookies. Vil du se indholdet skal du acceptere Marketing og Statistik, det gør du her: opdater dit samtykke.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen