Annonce
Håndbold

KIF Kolding og TTH Holstebro holder fast i semifinalehåb

KIF Kolding København vandt knebent over Nordsjælland, mens TTH tog en storsejr med hjem fra Aarhus.

Onsdagens to tidlige slutspilskampe i den bedste danske håndboldrække for herrer, 888 Ligaen, endte med sejre til KIF Kolding København og TTH Holstebro over henholdsvis Nordsjælland Håndbold og Århus Håndbold.

Begge vindende klubber kan dermed fortsat gøre sig et realistisk håb om at nå DM-semifinalerne, mens nordsjællænderne og aarhusianerne får yderst svært ved at gå videre fra slutspilsgrupperne.

KIF Kolding København vandt på udebane mod Nordsjælland Håndbold med 26-25 efter at have ført med 13-9 ved pausen.

KIF-sejren så længe ud til at blive med mere komfortable cifre, men trods en firemålsføring med fire minutter tilbage nåede der at komme spænding om udfaldet.

Bo Spellerberg og Morten Bjørnshauge lavede seks mål hver for KIF, mens Nicolai Pedersen og Johan Meklenborg var hjemmeholdets farligste med syv og otte fuldtræffere.

Med sejren har KIF tre point, mens Nordsjælland bliver på et point i gruppe 2.

Senere onsdag bliver det afgjort, hvor langt KIF har op til en af gruppens to øverste pladser, når Bjerringbro Silkeborg og GOG mødes. Inden topkampen er klubberne et og to point foran KIF.

I gruppe 1 har alle hold spillet tre kampe efter TTH's sejr på 29-21 på udebane mod Århus Håndbold onsdag aften. Med en redningsprocent på 54,8 var målmanden Torbjørn Bergerud en nøgle til gæsternes storsejr.

Med sejren er TTH et og to point efter Aalborg og Skjern på gruppens to øverste pladser, mens Århus Håndbold ligger håbløst sidst med nul point.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Husk at tale med djævlen

Hvis man kun hører sig selv og sine ligesindede, bliver man dummere og dummere for hver dag, der går.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Guide til ski i Grønland: Her er der skisæson både sommer og vinter
Skimæssigt kan Grønland næppe konkurrere med Norge eller Alperne, hvis man foretrækker gode anlæg, store løjper og barer med afterskiing. Til gengæld er naturen i Grønland vildere, og bjergene en stor udfordring. Vi viser vej til fire store skioplevelser. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her