Fodbold

Forlænget spilletid blev katastrofal for Bayern - og for Manuel Neuers venstre fod

Det tyske holds målmand har pådraget sig en alvorlig skade, oplyser Bayern München på klubbens hjemmeside.

Champions League-kvartfinalen mellem Bayern München og Real Madrid endte med en 4-2 sejr til Real Madrid. Det var i det 105. minut, at Manuel Neuer skadede sin fod. Foto: Daniel Ochoa de Olza/AP

Manuel Neuer, Bayern Münchens tyske landsholdsmålmand, erhvervede sig et brud på sin venstre fod under tirsdag aftens Champions League-kvartfinale mod Real Madrid.

Bayerns Ancelotti: Dommerne bør have videohjælp

Sådan lyder den foreløbige diagnose i hvert fald, skriver Bayern München på klubbens hjemmeside.

Ronaldo og Real overvandt mægtige München

Målmanden kom galt afsted, da Cristiano Ronaldo scorede kampens tredje mål i den dramatiske forlængede spilletid.

»Neuer vil blive grundigt undersøgt, når han kommer til München for at beslutte den rette behandling,« skriver Bayern München på klubbens hjemmeside.

Ronaldo-makker: Dommerfejl hører med til fodbold

Det var ellers lykkedes det tyske hold at vinde 2-1, men eftersom holdet ugen inden tabte med samme cifre til Real Madrid, måtte kampen ud i forlænget spilletid. Noget, der viste sig at skulle blive fatalt for både Bayern München og altså også Neuers venstre fod.

Cristiano Ronaldo scorede i kampens 105. minut, og bare to minutter efter scorede Marco Asensio. Real Madrid endte med at vinde 4-2 over Bayern München.

Målmanden er netop tilbagevendt efter at være gået glip af en række kampe grundet en tidligere skade, og Manuel Neuer kan nu risikere at gå glip af yderligere syv kampe i alt. Der er stadig fem kampe tilbage i Bundesligaen, hvor Bayern München før med otte point over RB Leipzig, lige som holdet også er i pokalturneringens semifinale mod Borussia Dortmund.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Vestbredden i Luxor: Rejse mod det evige liv
Den egyptiske by Luxor ligger i et område, der emmer af ældgammel kultur og mytologi. Grave og templer opført til ære for konger, dronninger og embedsmænd kan kombineres med en tur på kamelryg langs Nilen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her