Andenplads bekymrer ikke PSG-træner: Skal vinde det hele

PSG skal møde en gruppevinder i CL's ottendedelsfinaler, men Mauricio Pochettino frygter ingen modstandere.

Artiklens øverste billede
Lionel Messi, Kylian Mbappë og holdkammeraterne risikerer at få en svær lodtrækning til Champions Leagues ottendedelsfinaler. Foto: Franck Fife/Ritzau Scanpix

Paris Saint-Germain fik sendt sig selv godt videre fra Champions Leagues gruppespil med en sejr på 4-1 i sidste kamp mod Club Brugge.

Men de tre point ændrer ikke ved, at de ambitiøse franskmænd må se Manchester City snuppe førstepladsen i gruppen, mens PSG går videre som toer.

Det betyder, at PSG skal møde en vinder fra en anden gruppe, når der trækkes lod på mandag. Og det er hold som Real Madrid, Liverpool, Manchester United og Bayern München, som er i den bowle.

- Når man går efter at vinde Champions League, skal man ikke gå op i, hvem man får i lodtrækningen, siger han ifølge uefa.com efter tirsdagens sejr hjemme i Paris.

- Det eneste, som betyder noget, er at vinde og gå videre til kvartfinalerne.

Mens han hævder at være ligeglad med, hvem af gruppevinderne PSG trækker, så er der formentlig en del gruppevindere, som håber på ikke at trække den franske storklub.

Det er dog ikke noget, PSG-træneren har tænkt meget over.

- I Champions League er alle modstandere svære. Jeg ved ikke, om nogle hold vil frygte at skulle møde os, siger han.

Han kan glæde sig over, at stjerneindkøbet Lionel Messi ser ud til at indfinde sig bedre og bedre på mandskabet, mens Kylian Mbappé ikke viser tegn på at sænke sin raketfart.

De to stod for hver to mål tirsdag mod Club Brugge, og Mbappé er glad for at se sin argentinske holdkammerat være på vej mod topform.

- Vi får brug for Messi, når kampene virkelig begynder at tælle. Målene hjælper med at integrere ham på holdet, og han vil være i stand til at give os sit allerbedste i de kommende uger, lyder det fra Mbappé.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen