To nederlag i Superligaen bekymrer ikke Bo Henriksen

FC Midtjylland har haft det svært i den hjemlige liga, men cheftræneren selv er tilfreds med indstillingen.

Torsdag vandt FC Midtjylland en uhyre vigtig kamp, der sender holdet tæt på videre avancement i Europa League. Portugisiske Braga blev i overtiden slået med 3-2.

I Superligaen har resultaterne omvendt været mindre prangende. Her er det blevet til nederlag mod både AGF og Brøndby i de to seneste kampe.

På trods af det fører midtjyderne dog stadig Superligaen med fire point ned til FC København på andenpladsen.

Efter torsdagens europæiske sejr mener midtjydernes cheftræner, Bo Henriksen, ikke, at resultaterne i den hjemlige er bekymrende.

- Jeg har aldrig været bekymret. Jeg tror, der er andre, som gerne vil være bekymrede på vores vegne.

- Vi har egentligt et godt flow, synes vi selv. Vi har haft en enkelt kamp med udfald, og det sker i en sæson. Vi er dog meget tilfredse med måden, vi spiller på i Superligaen.

- Folk snakker om, at vi har tabt to kampe, og at vi er trætte. Der er ingen i klubben, der er trætte. Vi glæder os bare til at spille fodboldkampe, siger Bo Henriksen.

FCM har fire kampe tilbage, inden holdet går på vinterpause. Første kamp er mod Vejle i Superligaen, som er efterfulgt af to kvartfinaler i pokalen mod Brøndby og en europæisk skæbnekamp mod bulgarske Ludogorets.

Bo Henriksen kalder kampene for fire finaler og roser på samme tid sit hold.

- Vi har fire fede finaler, og dem skal vi bare glæde os til.

- Nu har vi én kamp tilbage i Superligaen, og nogle andre kampe, der betyder noget andet, men de er alle lige vigtige.

- Vi har et godt hold med nogle fantastiske spillere. Vi er et godt sted. Folk tror på sig selv og er optimistiske. Spillerne har en ukuelighed og en ærgerrighed for at vinde fodboldkampe, understreger han.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen