Silkeborg-kaptajn sætter jagten ind på Sønderjyske

Silkeborgs anfører, Mads Emil Madsen, øjner mulighed for at hale godt ind på Sønderjyske i de kommende kampe.

Med 0-0 i Lyngby halede Silkeborg torsdag ind på Sønderjyske, som tabte 0-2 til OB i 3F Superligaens nedrykningsspils pulje 1.

Nu er der ti point mellem Silkeborg, som ligger til direkte nedrykning, og Sønderjyske, som ligger til nedrykningsplayoff, og de to hold møder hinanden i de kommende to runder.

Silkeborgs anfører, Mads Emil Madsen, sætter jagten ind.

- De to kampe kan bringe os helt tilbage i kampen om overlevelse. Vinder vi kampene, bliver Sønderjyske først rigtig nervøse, siger Madsen.

- Sønderjyske har alt at tabe, mens vi har alt at vinde, så nu har vi chancen for at ryste dem.

- Vi har en god rytme, spiller godt og har holdt rent bur to gange i træk. Vi er gradvist blevet bedre gennem hele sæsonen, og nu kan vi gøre ondt på alle, siger anføreren.

Cheftræner Kent Nielsen førte mandag Silkeborg til en 6-0-sejr over OB og kunne torsdag se sit hold levere en ny solid indsats mod Lyngby, hvor Silkeborg kom tættest sejren.

Kent Nielsen ser gode tendenser fra holdet og tror på chancerne mod Sønderjyske.

- Vi var tæt på de tre point, holdt nullet igen og har nu kun tabt én kamp i de sidste syv. Vi hentede et point ind på Sønderjyske, og dem skal vi slå to gange nu.

- Vi ved godt, vi er langt efter, og at vi skal hente en frygtelig masse point, men vi har hele tiden arbejdet hårdt for at få det til at lykkes.

- Alle har haft travlt med at kigge på vores bundniveau, men vi har faktisk spillet godt i hele 2020.

Lyngby-træner Christian Nielsen er imponeret af Silkeborg og er ikke i tvivl om, at holdet - efter de gode resultater mod OB og Lyngby - også kan drille Sønderjyske.

- Det er et fremragende hold, som er vokset gennem sæsonen. Træneren har gjort et fantastisk stykke arbejde, som jeg tager hatten af for, siger Christian Nielsen.

- Silkeborg er en joker i dette nedrykningsspil, og jeg kan slet ikke se, hvorfor de ikke også skal kunne tage point fra Sønderjyske. Det er et modbydeligt hold at spille imod.

Lyngby har tre point ned til Sønderjyske.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen