• For abonnenter

Testvinderen udmærkede sig med en smørfed smag og en porøs konsistens

Der var langt mellem de rosende ord, da dommerpanelet skulle blindteste frosne æbleskiver. En duft af citrus som den, man støder på i svømmehallen, gjorde udfaldet i topfeltet.

Artiklens øverste billede
Dommerne testede æbleskiverne uden tilbehør. Foto: Mads Andreas Frost

Er man børneforælder, aktiv i foreningslivet eller i det hele taget bosat i Danmark i december måned, er det svært at undgå dem.

Vi danskere spiser over 100 mio. æbleskiver årligt, men langt de færreste er nogle, vi bager selv.

Dagens dommerpanel består af Søren Jakobsen, medejer af Michelin-restauranten Gastromé,

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.