• For abonnenter

Stortest af grillpølser: »Den smager helt vildt meget af bouillonterning, og konsistensen skuffer også«

Især tre grillpølser får hård kritik for en mærkelig konsistens præget af sødlig kødmos. Faktisk var de uhyre tæt på at blive stemplet som uspiselige, og selv vinderpølserne må nøjes med fire stjerner. 

Artiklens øverste billede
Dommerne anbefaler, at man ridser flere steder i pølsen, inden man griller den. Foto: Benny Kjølhede

For mange danskere er grillpølser en uundværlig del af at grille i haven. For nogle kan pølsen sagtens være en ret i sig selv, mens andre ser den som prikken over i’et på sommermenuen.

En helt ny undersøgelse fra Coops analyseafdeling viser, at salget af grillpølser var nogenlunde stabilt fra 2002 og helt frem til 2019. Men

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.