• For abonnenter

Ny restaurant fusionerer Italien og Japan: »Der er et DNA-fællesskab«

Fusionskøkkener begyndte for alvor at poppe op rundt om i verden i 00'erne, men Italien og Japan har ikke krydset klinger i Danmark før. Det vil Jesper Boelskifte ændre på med åbningen af restaurant Levi i København. 

Artiklens øverste billede
For Jesper Boelskifte er interessen for Japan kommet gennem 30 års kampsport på eliteplan. Med bopæl i Italien i mange år kom kærligheden til støvlelandet. Foto: Ólafur Gestsson

På en af Københavns dyreste adresser er et parkeringshus blevet omdannet til spisested.

Det ses dog ikke i indretningen af den nye, store satsning af et gastronomisk projekt. På restaurant Levi, opkaldt efter en legendarisk grappamester, er der højt til loftet og god luft mellem bordene. Og hvor end du lader dit blik hvile,

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.