• For abonnenter

Pastasalat, chilisovs og currywurst: Blindtest af karrysalater sendte dommerne på en smagsmæssig rutsjebanetur

Niveauet af karrysalater var ikke just højt i testen af karrysalat, hvor flere produkter fik dommerne til at tænke på både karryketchup og pastasalat. Trods remouladesmag løb én karrysalat dog med sejren. 

Artiklens øverste billede
Ifølge dommerpanalet skal en god karrysalat have en let grov struktur og stadig være cremet. Foto: Mads Andreas Frost

Rugbrød, sild, karrysalat. Det er opskriften på den traditionsrige rugbrødsmad, vi særligt spiser til vores jule- og påskefrokoster i Danmark.

Men sildemaden bliver også nydt uden for højtiderne i de danske hjem. Særligt den ældre aldersgruppe angiver sild og karrysild som deres hyppigste fiskespise, viser en rapport af Københavns

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.