Blomsterbergs opskrifter: Konfekt må gerne overraske. Med chili, kanel, lime og pistacie

Det er let at variere den klassiske konfekt med nye ingredienser, fortæller Mette Blomsterberg her i et uddrag af sin nye bog ”Blomsterbergs Jul”.

Artiklens øverste billede
Konditor og tidligere Bagedyst-dommer Mette Blomsterberg elsker julen så højt, at hun nu er klar med en hel bog kun med juleopskrifter. Foto: PR

Chokolader med kanelfudge

Giver ca. 42 stk.

Chokolader med kanelfudge. Foto: PR

Kanelfudge
1 ds. kondenseret mælk, 400 g
2 spsk. stødt kanel

Kom dåsen med kondenseret mælk i en gryde, og hæld vand på, så det dækker fuldstændigt. Sæt gryden på komfuret, læg låg på, og skru op for varmen,

Få adgang til dette indhold.
Som bruger får du adgang til dette
indhold, når du er logget ind.
Opret bruger
Ønsker du adgang til alle artikler på jyllands-posten.dk klik her

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.