Annonce
Digitalt

Ny dating-app for de kloge, smukke og succesfulde

Hvis du tager top 20 procent af Tinder, så får du den nye dating-app "The League".

Der er en grund til, at mange foretrækker særlige barer eller klubber, når de går i byen. Når vi mennesker søger selskab, vil vi i reglen gerne hænge ud med folk, som vi føler er ligesindede (eller bedre end os selv). Derfor er det ikke overraskende, at der nu kommer en Tinder-lignende app for eliten.

"The League" hedder app'en, der er blevet lanceret af Amanda Bradford, en amerikansk dimmitend fra Stanford Graduate School of Business. 

På app'ens hjemmeside står: "Du er klog, smuk og succesfuld. Du behøver ikke en dating-app for at få en date - du er alt for populær i forvejen. Men du burde blive en del af The League."

Man logger ind på app'en via Facebook eller LinkedIn, og så venter man på at blive godkendt. Men hvad skal der til for at blive en del af "det gode selskab"? I en Facebook-post skriver "The League":

"Var det dine filantropiske bedrifter eller din imponerende sportskarriere? Dit fantastiske smil eller din private uddannelse på østkysten (i USA, red.)? Var det den kendte topchef, som du er venner med på Facebook, eller det faktum at du er en af de få singer-songwriters i San Francisco, og at du derfor var heldig? Selv om du ikke kan vide præcis, hvad der fik dig ind, så ved du, at de bedste ting i livet er selektive".

Amanda Bradford, dimmitend fra Stanford University, står bag app'en The League.

App'en skærer "fedtet" fra Tinder

The League har udtalt, at hvis du tager top 20 procent over de bedste dates på Tinder, så har du The League. Ordlyden er lidt ubehagelig, og app'en skal nok vække debat, fordi den kommer med et indbygget menneskesyn, der lyder på, at nogle er bedre dates end andre. Det er på sin vis også komisk, at app'en eksplicit bliver rettet mod dem, der er "for gode" til dating-app's, men som så alligevel bør bruge en dating-app.

Alligevel må man gå ud fra, at The League bliver en bragende succes. Der er utvivlsomt mange, som i deres stille sind har følt sig for gode til Tinder, fordi app'en giver adgang til alle. Der er ingen dørmand på baren Tinder - det er der hos The League. Det er ligeledes naivt at tro, at der ikke er et marked for folk, der går op i karriere, succes og skønhed, når de dater.

App'en The League har kopieret Tinders funktionalitet, så potentielle dates dukker op én efter én, som kort i en kortbunke. Man kan så swipe til højre eller venstre afhængigt af, om man er interesseret eller ikke interesseret.

App'en virker indtil videre til iOS, men vil komme til Android. Der er endnu ikke sat en dansk udgivelses-dato på The League, som i disse måneder bliver rullet ud i USA.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Målegadgets: Få styr på dit indeklima
Er der for fugtigt i kælderen eller har du problemer med radon i huset? Der kan være mange gode grund til at lære dit indeklima lidt bedre at kende. Nye smarte målere gør det nemt at få overblikket.
Annonce
Annonce
Digitalt lige nu
Forsiden lige nu

Advarsel mod at øge pensionsalderen

Store pensionsselskaber advarer om, at det er nødvendigt at give nedslidte danskere mulighed for at forlade arbejdsmarkedet før tid, hvis pensionsalderen fortsat skal stige. Finans
Annonce
Annonce
Annonce
altomdata.dk

Tilmeld dig Altomdata.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Altomdata.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her