• For abonnenter

En kulinarisk knytnæve

Man kan godt vælge at kalde retterne for simple, gammeldags og uopfindsomme. Men hvis man lægger vejen forbi Lumskebugten i København, bliver man beriget med en gastronomisk oplevelse af dem, der godt kan være langt imellem. Erwin Lauterbach lægger ikke et eneste overflødigt urteblad på tallerkenen.

Artiklens øverste billede
Jyllands-Postens anmelder er mere end begejstret for maden på Restaurant Lumskebugten i København. Foto: Stine Bidstrup

Restaurant Lumskebugten

Esplanaden 21

1263 København K

Tag ikke fejl. Jeg er stor fortaler for en gastronomisk udvikling og har nydt den seneste dekades progression i de danske restaurantkøkkener. Jeg har både i eget og andres køkkener spist og leget med sfærer, ”broken gels” og urtesne og spist min andel af stedmoderblomster og desserter med grøntsager. All good.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.