Annonce
Musik

Amerikansk stjernerapper spiller i København næste år

Post Malone turnerer Europa rundt i foråret og skal spille i Royal Arena til marts.

Det er ikke lang tid siden, at Post Malone besøgte Danmark. Han var et af hovednavnene ved dette års Smukfest i Skanderborg, som billedet her er fra. Arkivfoto: Morten Lau-Nielsen

Den amerikanske rapper og sangskriver Post Malone skal spille koncert i København til marts næste år.

Det skriver Live Nation i en pressemeddelelse.

Koncerten skal afvikles i Royal Arena i Ørestaden 2. marts 2019. Ifølge arrangørerne er der tale om den hidtil største koncert, rapperen har spillet i Danmark.

Det er dog ikke lang tid siden, at den 23-årige amerikaner besøgte Danmark. Han var et af hovednavnene ved dette års Smukfest i Skanderborg.

Hans optræden i bøgeskoven fik generelt gode kommentarer med fra det danske anmelderkorps.

Post Malone udkom med sit debutalbum, "Stoney", for bare to år siden, men turnerer i øjeblikket rundt med numre fra sit andet album "Beerbongs and Bentleys", der udkom tidligere i år.

Koncerten i Royal Arena, der har plads til godt og vel 16.000 koncertgængere, er bare et stop på en længere runde af stadion- og arenakoncerter, som amerikaneren afholder i foråret.

Billetterne til koncerten sælges fra 12. oktober.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Rytmisk musik
Annonce
På den anden side

Kommentar: Måske skulle de læse lidt Hal Koch i SF?

Palle Weis
Boykotten af åbningsgudstjenesten viser, at nu fører også de folkevalgte an i den identitetspolitiske balkanisering af samfundsdebatten.
Annonce
179 km i ufattelig skønhed: Her tager den grønne ø sig smukkest ud
Ringen rundt om Kerry begynder i Killarney og er en af de smukkeste ruter i Irland. En 179 km lang rundtur om Iveragh-halvøen i et evigt skiftende landskab af søer, bjerge, bakker, enge, strande, klipper og hav. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her