Musik

LCD Soundsystem, MØ og C.V. Jørgensen på fynsk festival

Det hypede band LCD Soundsystem samt flere populære danske kunstnere indtager Heartland festivalen.

LCD Soundsystem formåede at sælge alle billetter, da de i september gav hele tre koncerter på Store Vega i København. Foto: Amy Harris/AP

Når Heartland Festival til sommer løber af stablen på Fyn for tredje gang, bliver det med et musikalsk lydtæppe bestående af blandt andet den fynske sangerinde MØ, koryfæet C.V. Jørgensen og det hypede amerikanske band LCD Soundsystem.

Det skriver Heartland Festival i en pressemeddelelse.

Sidstnævnte band formåede at sælge alle billetter, da de i september gav hele tre koncerter på Store Vega i København.

- Med sig har de deres spritnye album American Dream, som er bandets første, siden de otte nuværende medlemmer fandt sammen i 2015 efter fire års pause.

- Musikken på albummet er ekstremt ærligt, eftertænksomt og trækker tydelige tråde til Murphys afdøde mentor og idol David Bowie, men mon ikke der nok også skal blive plads til mange af de hits, som de seneste 15 år har sat gang i dansefødderne over hele verden, lyder det i pressemeddelelsen.

Også sangerinden MØ har ny musik i bagagen, når hun vender hjem til sit fynske ophav. Hun er netop udkommet med EP'en "When I was Young".

Billetter til C.V. Jørgensens første turné i otte år er revet væk

For C.V. Jørgensen markerer sommerens koncertturné, der også bringer ham forbi Roskilde Festival, et comeback efter otte års fravær.

Dagens offentliggørelser tæller også det amerikanske rockband Grizzly Bear, der sammen med de andre slutter sig til The The og forfatteren Salman Rushdie på det foreløbige festivalprogram.

Heartland Festival løber af stablen på Egeskov Slot fra 31. maj til 2. juni 2018.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Rytmisk musik
Annonce
På den anden side
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere
Ny computer: Sådan sletter du de unødvendige programmer
De fleste nye computere er fyldt med præinstallerede programmer, som bare bør slettes. To it-eksperter guider her til, hvordan du gør. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her