Annonce
Film & tv

HBO-chefer lover: Sidste sæson af "Game of Thrones" vil ikke skuffe

Seriens millioner af fans vil ikke blive skuffede, når ottende og sidste sæson har premiere næste år.

Ottende og sidste sæson af "Game of Thrones" får premiere i 2019. Foto: HBO

"All men must die."

Sådan lyder mantraet i kultserien "Game of Thrones". Og når ottende og sidste sæson har premiere næste år, vil seriens millioner af fans ikke blive skuffede.

Det lover HBO's chefer, efter de har været med til læsningen af sæsonens blot seks afsnit, skriver Variety.

"Det var et rigtig magtfuldt øjeblik i vores liv og i vores karriere," sagde dramachef for HBO, Francesca Orsi, i en paneldebat med titlen "The Best of HBO". Hun tilføjede:

"Ingen af skue​​spillerne havde fået manuskriptet på forhånd, og en efter en kunne de læse sig frem til deres karakters dødsfald."

Hvis du ikke har fulgt med: Her er en lynguide til ”Game of Thrones”

Da skuespillerne havde læst de seks afsnit igennem, rejste alle sig og klappede i 15-20 minutter, lød det fra Francesca Orsi.

"Det var fantastisk," sagde hun om episoderne. "Til sidst kigge alle ned, og da de kiggede op igen, var der tårer i deres øjne."

Sammen med HBO's programchef Casey Bloys og streamingtjenestens anden dramachef David Levine, afslørede Francesca Orsi desuden, at man håber at kunne bevare "Game of Thrones"-universet med flere potentielle spinoff-serier, der i både i forhold til indhold og kvalitet vil leve op til originalen:

"Det føles som bedriftsfejl ikke at fortsætte det. Måske endda med tre, fire, fem spinoffs," sagde hun.

Holdet bag Game of Thrones skal lave nye Star Wars-film

Første afsnit af ”Game of Thrones” blev sendt på HBO den 17. april 2011, og serien har siden da fået millioner af fans verden over.

Fem danskere har indtil videre spillet med i serien; Dar Salim, Birgitte Hjort Sørensen, Frank Hvam, Pilou Asbæk og Nikolaj Coster-Waldau, som fra begyndelsen har haft en af hovedrollerne.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
HBO
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Film & TV

High School-komedie i skabet

Simons rejse ud af skabet er blevet til et lidt kluntet, men sine steder også ganske fornøjeligt gensyn med det hårde teenageliv, som 80’ernes John Hughes og 90’ernes ”90210” tryllebandt hele generationer med.
Annonce
På den anden side
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her