Annonce
Film & tv

Trailer: Hitserien "Homeland" vender tilbage

Sæson syv med Carrie Mathison rammer de amerikanske tv-skærme i februar.

Det er en af de mest populære tv-serier i nyere tid, ikke blot i USA, men også i Danmark, hvor serien er blevet vist på DR og efterfølgende er tilgængelig på Netflix.

"Homeland", der startede i 2011 med Claire Danes og Damian Lewis i hovedrollerne, vender tilbage med syvende sæson på amerikansk tv til februar. Den prisbelønnede serier har stadig Claire Danes i spidsen samt Mandy Patinkin som Saul Berenson som en af de bærende ansigter.

Animationsfilm om en stor pære kan vinde årets Robert

Denne gang udspiller begivenhederne sig i Washington D.C., hvor Carrie Mathison er flyttet til og bor sammen med sin søster, Maggie. Mathison får job i Det Hvide Hus - og så ruller historien derfra med samme hastighed og intensitet, som i de foregående sæsoner.

"Homeland" er baseret på den israelske tv-serie "Prisoners of War", og har været vist på dansk tv på DR. Hvorvidt den kommende sæson syv også kommer på en af tv-stationens kanaler, er endnu uvist.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Merkel er i gang med sin svanesang

Det tyske drama om asylpolitikken viser, at Merkels dage i tysk politik er ved at være talte.
Annonce
Annonce
Film & TV
Annonce
På den anden side
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her