Annonce
Film & tv

Trailer: Hitserien "Homeland" vender tilbage

Sæson syv med Carrie Mathison rammer de amerikanske tv-skærme i februar.

Det er en af de mest populære tv-serier i nyere tid, ikke blot i USA, men også i Danmark, hvor serien er blevet vist på DR og efterfølgende er tilgængelig på Netflix.

"Homeland", der startede i 2011 med Claire Danes og Damian Lewis i hovedrollerne, vender tilbage med syvende sæson på amerikansk tv til februar. Den prisbelønnede serier har stadig Claire Danes i spidsen samt Mandy Patinkin som Saul Berenson som en af de bærende ansigter.

Animationsfilm om en stor pære kan vinde årets Robert

Denne gang udspiller begivenhederne sig i Washington D.C., hvor Carrie Mathison er flyttet til og bor sammen med sin søster, Maggie. Mathison får job i Det Hvide Hus - og så ruller historien derfra med samme hastighed og intensitet, som i de foregående sæsoner.

"Homeland" er baseret på den israelske tv-serie "Prisoners of War", og har været vist på dansk tv på DR. Hvorvidt den kommende sæson syv også kommer på en af tv-stationens kanaler, er endnu uvist.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Film & TV
Annonce
På den anden side
Annonce
Annonce
Roadtrip til den amerikanske nations rødder
Virginias flade flodlandskaber, tobaksplantager, historiske byer og store kirkegårde er ramme for både fortællingen om nationen Amerikas grundlæggelse, slaveriet, borgerkrigen og om nutidens USA. 
Se flere
Bolig
Gør din bolig grønnere: Skab dit eget mini-økosystem
Uanset tendenserne inden for boligindretning spiller grønne planter altid en rolle. Se her hvordan du kan lave din egen lille plante-udstilling. 
Se flere
Knas med lyden? Hold styr på høretelefonerne
Ørepropperne i høretelefonen er ikke renere, end ens ører er. Og det er faktisk et overraskende stort problem for holdbarheden. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her