Annonce
Kultur

Cirkusrevyen må undvære Ulf Pilgaard resten af sæsonen

Sygdom tvinger den 77-årige Pilgaard fra Cirkusrevyen. Han afløses af Henrik Kofoed og Niels Olsen.

Efter nogle uger tilbage på scenen i Cirkusrevyen må Ulf Pilgaard melde fra resten af sæsonens forestillinger.

Efter to forestillinger lørdag blev han utilpas. Ifølge Cirkusrevyen er Ulf Pilgaard frisk igen, men han skal igennem nogle ekstra lægeundersøgelser.

- Det er helt vildt ærgerligt, at vi må undvære Ulf. Men i den kommende tid skal han gennem nogle lægetjek og test, og det vil vi gerne give ham fred og ro til, fortæller instruktør Lisbet Dahl.

Henrik Koefoed, der også trådte til under Ulf Pilgaards sygeperiode i juli, træder til på Dyrehavsbakken til og med den 31. august.

I Aalborg bliver det Niels Olsen, der overtager Ulf Pilgaards numre, når Cirkusrevyen spiller i Aalborg Kongres & Kulturcenter fra den 5.-9. september.

- Vi er utrolig glade for, at så professionelle kræfter som Henrik Koefoed og Niels Olsen, kan hjælpe os resten af sæsonen. Publikum kan derfor trygt glæde sig til nogle forrygende forestillinger – også her i slutningen af sæsonen, fortæller Cirkusrevyens direktør, Torben "Træsko" Pedersen. Ulf Pilgaard er som allerede annonceret på plakaten igen til Cirkusrevyen 2019. Han ser frem til sin 39. sæson i Cirkusrevyen, og hele revyholdet glæder sig til, at Ulf kommer stærkt tilbage til næste år.

77-årige Pilgaard blev sygemeldt, efter at han midt i juli følte sig træt efter en forestilling.

Til BT har Ulf Pilgaard fortalt, at han lider af et mavesår, som er under behandling. Såret er formentlig udløst af noget smertestillende medicin, som har givet bivirkninger på grund af noget blodfortyndende medicin, som Pilgaard får.

Det blodfortyndende medicin skyldes, at Pilgaard tilbage i 1995 fik en kunstig hjerteklap.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her