Møbler til det lille hjem

Hvis pladsen er trang i hjemmet, findes der et hav af praktiske møbler, som fylder meget lidt, eller som har flere praktiske funktioner. Det gælder både entrémøblerne og møblerne til den lille stue eller soveværelset.

Kvadratisk og praktisk

Kommode, Nomess

Der er skruet op for både design og praktik med Nomess Copenhagens møbel Clear Drawer. Det kvadratiske møbel kan fungere som skænk eller kommode, men også bruges som et praktisk møbel i køkkenet eller på badeværelset – og så har det hjul. Der er i alt 24 skuffer i gennemsigtig akryl, og det skaber et hurtigt overblik. Pris: 24.995 kr.

www.nomess.dk

Brug loftet

Tøjstativ, Lind DNA

Når pladsen er begrænset, hvorfor så ikke udnytte loftet? Det aarhusianske designfirma Lind DNA har kreeret det fine, bæredygtige tøjstativ Swing, som sættes op i loftet ved hjælp af dekorative lædersnore af genbrugslæder. Snorene kan justeres i højden. Det minimalistiske tøjstativ fås i tre farver: Oak black, Oak nature og Oak brown. Pris: fra 1.500 kr.

www.linddna.com

Æstetisk og funktionelt

Sofabord, Muuto

Det fine bord af solidt stenmateriale er råt i sit udtryk, men bliver med sine runde former også et æstetisk element i hjemmet. Danske Muuto står bag det lille bord, der med sine to niveauer skaber plads til lidt af hvert. Og med sin cylinderform kan det presses ind i de fleste hjem, hvor der skal tænkes praktisk, når det kommer til indretningen. Pris: 2.395 kr.

www.muutoo.com

Smuk opbevaring

Tøjstativ, Bolia

Det elegante tøjstativ med navnet Soulland Tolerance Hanger er designet af den danske tøjdesigner Soulland for Bolia. Der er blevet leget med både former og farver, og derfor er det ikke bare et hængende tøjstativ, men derimod et møbel, der også pynter. At det så derudover også optager meget lidt plads, er kun en fordel, hvis pladsen er trang. Pris: 899 kr.

www.bolia.com

Den stumme tjener

Stumtjener, Mater

Det danske designhus Mater har lavet den finurlige stumtjener Trumpet Coat Stand, som fylder meget lidt i entréen, men som samtidig pynter. Fordi der er mange “trompetarme“ at hænge overtøjet på, er møblet optimalt til den lille entré. Trumpet Coat Stand kan fås i farverne aluminium og sort. Pris: 5.000 kr.

www.materdesign.com

Et rummeligt sofabord

Sofabord, Au Maison

Hvorfor ikke give sofabordet en ekstra dimension ved at skabe opbevaringsplads under bordpladen – og så ovenikøbet på en dekorativ måde? Det smarte bord af glas og aluminium fra Au Maison er rummeligt med sine fire små rum til enten pyntegenstande eller ting, der er rare at have lige ved hånden i stuen. Pris: 1.999 kr.

www.aumaison.dk

Udnyt væggen

Opbevaringstavne, Au Maison

Det kan være nødvendigt at udnytte alle flader i rummet, hvis man bor småt. Med denne fine opbevaringstavle fra mærket Au Maison kan man hænge tingene op i stedet for at lade dem fylde i skufferne. Den smarte og dekorative tavle kan bruges til stort og småt i alle hjemmets rum. Pris: 799 kr.

www.aumaison.dk

To i én

Kommode, House Doctor

Den skæve, men enkle kommode af lys birkefinér fra House Doctor er både sjov og praktisk. Ikke bare kan møblet anvendes som kommode, men også som et forfriskende indslag i stuen i form af et sofabord, som er rigt på opbevaringsplads. Kommoden Mix er en del af en hel serie med forskudte former. Pris: 3.899 kr.

www.housedoctor.dk

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen